Перевірка нашої підсвідомості (тест)

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем allja, 18 Жовтень 2010.

1. Vendy

Vendy Active Member

Відповідь: Перевірка нашої підсвідомості (тест)

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

може, ще хтось щось цікавеньке має?

2. Michela

Michela New Member

...так, в цьому тестi - все про мене :girl_claping:

3. Fechka

Fechka Member

у мене все співпало.. легко,просто,позитивно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d23::d7::connie_pull-pigtail

4. Wonder

Wonder New Member

а як на мене-хіба підняти собі настрій (бо пишуть лише хороше):)

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Примітивний дуже тест.
    Розрахований на тих, хто до такого серйозно ставиться. Я на вар"ята написала чоловіче ім"я Віталік, воно сказало, що це мій возлюблений:girl_cool:, з подругою теж помилилось і з описом кольору..

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ггг, а мене ще жде велика любов..десь вкінці життя. П.С. співпало тільки, що моя мама - то мій друг і все...інші твердження - якісь суперечливі.

7. Bobas

Bobas New Member

ггг, а мене не жде Велика любов, але я типу ...зустріну споріднену душу. А хіба то і не означає любов? Коли ти поважаєш, живеш душа в душу...дивно...ааа...Знаю гарну фразу -коханка говорить дружині: віддай мені його, він тебе не любить, він з тобою живе так, заради сина, в нас любов. А жінка обертається обличчям до коханки і дивлячись їй в очі каже: а в нас більше, в нас життя....:girl_in_dreams::girl_bye2:

8. true

true New Member

Сама цікава частина того тесту, що бажання збудеться , якщо розіслати цей тест людям. То мені нагадало "листи щастя"в нашому дитинстві. А ще, згідно результатів тесту я маю зустріти страшну любов.:girl_in_love: Може то вже приготуватися , розвестись з чоловіком?:girl_haha: Ото вже люди понавигадують...:girl_in_dreams:

9. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

В мене співпало щодо імені мого чоловіка (себто кохання мого життя)) і характеристики голубого кольору, але якось воно все розмито. Могли взяти психол. тест на кольори (Люшера на приклад) і сперти звідти значення, було б конкретніше і зрозуміліше. Все решта - зовсім не про мене!!!

10. LGalT

LGalT Member

А в мене багато посходилось:girl_bye:
    Настрій підіймає:good:

11. Nivea

Nivea New Member

підняла собі настрій :good:

12. SemanaV

SemanaV Member

піднімає настрій однозначно, додає впевненості, адже пишуть тільки хороше, А ЧОМУ Б І НІ?! Можна себе потішити, в реальності насправді більше негативу! Тільки на рахунок друзів аж 13 не впевнена, хіба...

13. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

Если месяц твоего рождения Июль - сентябрь - тебя ждет хороший год, а твоя жизнь круто изменится к лучшему. - значить кожен рік моя жИзнь буде круто мінятися, бо місяць народження я поміняти не можу :girl_crazy::khomyak:

14. Snigurochka

Snigurochka New Member

це то точно:girl_haha:

15. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

зовсым не спывпало!!! туфтовий тест

16. olevitska

olevitska New Member

У мене нічого не зійшлось, але я і відповідала, що в голову взбрело...але прикольно

17. Jasmin

Jasmin :)

Співпало все (якби ще правдою було, було б добре :)), крім друга (бо написала ім"я якраз не дуже то і друга жіночої статі) і бажання. Тест відсилати ясне діло не буду, то бажання не здійсниться? Ги! Бажання загадала таке, що воно рано, чи пізно але всерівно здійсниться :) Але весело стало від того тесту, то є факт :)

18. Francesca

Francesca New Member

Твоя большая любовь – Максим. (Правда. Це мій синочок)
    Зеленый - твоя душа спокойна. (Правда)
    Если твое имя начинается с букв А-К, то ты отдаешь очень много любви в дружбе.
    Если месяц твоего рождения январь - март, то год для тебя будет великолепным, а ты вскоре обнаружишь, что влюблен(а) в самого неожиданного человека. (Не дай Боже!))) Чоловік з'їсть!)
    Белый цвет - у тебя появится друг, которому ты можешь полностью доверять и который сделает для тебя все. Но ты можешь даже не понять этого.
    Сюзанна - твой лучший друг. (Буду сподіватися)
    Океан - ты человек настроения и тебе нравится доставлять людям удовольствие.
    Ты написал(а) число "7". Столько в твоей жизни людей, которых ты считаешь друзьями. ( Не правда!)

19. pchilka

pchilka Member

Смішно, не хотіла б я так довго чекати на здійснення свого бажання!!!

20. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Той тест така правда, як вош кашляє, але настрій піднімає :girl_crazy: