Переїзд в інші міста України

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем BIEDRONKA, 14 Лютий 2010.

1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Переїзд в інші міста України

Я переїхала з 2міс. немовлям зі Львова в Луцьк,куди чоловіка перевели по роботі,бо на 10000000000000% була впевнена,що біля малечі має бути і мама,і татко,і,що біля татка нам із синочком буде дуже добре,легко та спокійно рости та виховуватись)))))))

2. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

LiliyaGal, я також приїхала до Львова, бо вийшла заміж і тут вчився мій чоловік, сам він родом з Молдови, я з Одеської обл. Коли планували дитинку то вже на той час двоє працювали і жили в гуртожитку яке надавало підприємство. 12кв.м кімната, всі вигоди загальні. Так от на 8-му місяці я поїхала до мами, там родила, чоловік приїхав через 3 дні, забирав нас з синочком з ПБ, побув ще пару днів і поїхав, потім ще приїзджав рази 3(хрестини, та просто відвідати). Я особисто була дуже слаба після пологів, перший місяць навіть стояти і прасувати було тяжко, мама взяла відпустку і у всьому мені допомогала. Не уявляю як би чоловік йшов на роботу, а я би лишалась сама з дитиною в такому стані. Звичайно, що якось би ми пристосувались, але... Коли синочку виповнилося 2 місяці ми купили білети на ціле купе і переїхали додому, до нашого татка. Звичайно, що сім`я має бути разом і саме вам з чоловіком приймати рішення як вам бути, але я не на секунду не пошкодувала, що поїхала тоді родити до мами, мені була просто необхідна її допомога, а до нас вона приїхати не могла.

Останнє редагування: 27 Травень 2010
  3. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Не хотіла б я кудись переїжджати,дуже люблю наше містечко-гарне і затишне,але якщо б прийшлось,то б переїхала,а що робити?треба підлаштовуватись до життєвих ситуацій.

4. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

не бійтеся, я маю багато таких знайомих))

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Чи є хтось з Великих Мостів?
    Відгукніться в приват.

6. Lamara

Lamara Well-Known Member

Хто тут у нас київлянки?
    Збираюсь до вас.
    Є питання.
    Російські школи є у вас? Який район?
    Колись жила в Києві, в центрі. Грошей стільки нема на центр, орієнтуюсь на Оболонь. Чи може ще щось порадите? Відштовхуюсь від школи.
    І з цінами на житло зорієнтуйте( купівля 2-шки). Чи хоча б на яких сайтах дивитись. Може є які профільні сайти? Буду дуже вдячна