передвісники пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitulinka, 16 Липень 2009.

1. Lingerie

Lingerie New Member

Відповідь: передвісники пологів

2. Wariatka

Wariatka New Member

Не знаю що й робити - допоможіть.
    Позавчора почалися перейми - не сильні і не регулярні. Хотіла їхати в пологовий, але вони через години дві припинилися.
    Вчора відійшов корок, перейми були вже більш сильніші, кожні 10-20 хв по 20 сек. І так годин 4. Але проміжок між ними не скорочувався. Вдалося заснути, вони припинилися.
    ПДП на сьогодні........ може здатися в пологовий????????? Малятко щось притихло.

3. OrxIdea

OrxIdea New Member

Дівчатка, в мене ще не критичний термін, але по вечорах так ниє поясниця і інколи тягне низ живота, наче перед місячними. чи можна вважати це передвісниками?

4. Willie

Willie New Member

Думаю, з лікарем переговорити про це в будь якому випадку варто - нехай порадить, як краще.

5. Dobra

Dobra Well-Known Member

З такими легкими болями я поїхала в роддом, за 2 години народила, правда це був термін. Турбував якийсь неспокій, не могла знайти собі місця, вирішила перестрахуватись і зібралась. Інакше народила б в таксі, були досить стрімкі пологи. А у вас щось ранувато.
    До прикладу такі перейми в мене були 3 і 17 січня, цілі ночі з таким же інтервалом, родила аж 30 січня. Але напевно в кожної жінки це індивідуально. Я не дуже напрягалась, бо другі роди все ж таки, якщо щось - встигну до роддому (де ж то було знати, що друга дитина може так попішати).

6. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Я народила 14 червня, а 13 ввечером ми з чоловіком гуляли і я відчула, що все не можу йти таке відчуття що дитина між ногами, ледве дойшла до дому.Прийшовши до дому відчула що ниє поясниця як при місячних, а вже в 23.00 почалися легенькі схватки. Ддуууууууууууже часто ходила в туалет вночі , я ітак всю вагітність часто вночі вставала , але останній тиждень це було щось, мені тоді здавалося що я встаю в туалет кожні пів години. До ранку якось подрімала. А в мене зранку якраз був іспит я ще думала їхати на нього чи ні, чоловік відмовляв, а я думаю ,а як я потім буду дитинку саму залишати і йти на іспит, то я вирішила їхати. В маршрутці в мене були схватки вже що 12 хв. В університеті в мене відійшла пропка. Коли я дзвонила лікарці то схватки в мене були вже що 5 хв. А коли мене оформляли то вже що 2 хв. Води мені пробили в ПБ, відкритя було вже 10 см. В ПБ я приїхала десь в 13.00-13.30 , а в 15.35 народила нашу крихітку

7. Willie

Willie New Member

От у мене пішов вже 41 тиждень... Не можу дочекатися! :girl_tender:
    Вчора вже нарешті повністю відійшла пробка, на огляді лікар сказав, що відкриття - 1 см - і відправив додому до середи. Пропонує лягати в передродову завчасно, не наполягає, запевняє, що не прихильник стимулювання! От і не знаю, як то краще. Порадьте, будь ласка!

8. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

я пролежала 10 днів в паталогії, і нічо)))) Познайомилась з новими людьми, та і взагалі думала гірше буде))

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Краще побудьте дома з коханим, понасолоджуйтеся одне одним, спілкуванням, бо перший час трохи буде бракувати часу і сили на чоловіка:)

10. Girljanda

Girljanda New Member

А мені здається, що якраз друга дитина і поспішає. Моя знайома з першою дитиною довго мучилася, з другою - менше, а третя вже за пару годин дивилася на світ Божий.:girl_smile:

11. Wariatka

Wariatka New Member

Писавши в цій темі про предвісники можу сказати, що вже ввечері об 23:55 народився мій синочок. :girl_claping:
    Я сама щаслива в світі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:girl_haha:

12. Nena

Nena Загублений

Дівчата, щось порадьте.... У мене 37 тиждень закінчується, живіт оустився, в туалет часто бігаю, а зараз і частіше по великому вже десь 3 день, а сьогодні вночі прснулась від болі в низу живота (як при місячних), потім пройшло... а зараз під вечір знов відчуваю, і поясниця ниє....дитина рухається досить активно...
    Справа в тому що я зараз за кордоном, тут все по іншому з медициною... Та щей чоловікові довелося поїхати вчора ввчері в інше місто, повернеться в середу в обід.
    Може то я себе накручую, але боюся щоб не вродити до середи... не знаю що робитиму тут сама без нього...
    Чи то я панікую, чи дзвонити щоб негайно їхав...
    Підкажіть щось, будьласка!!!!!

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тут важко щось підказувати. Не буває однакових вагітностей і однакових пологів. Це можуть бути і тренувальні перейми, які ще триватимуть до двох тижнів, а може і кілька днів. Краще зверніться до лікаря, який вас спостерігає. Після огляду він і зможе вам сказати приблизний час. Опускання живота, відхід пробки, нерегулярні перейми, очистка організма через часте відвідування туалету- це все дуже відносно. Беззаперечною ознакою є лише повне відходження або підтікання вод ( але й у цьому випадку їх "реальність" може підтвердити чи розвіяти ваш лікар з огляду на стан шийки матки і т.п.

14. Nena

Nena Загублений

Та власне до лікаря в якого спостерігаюся тільки в середу на прийом записана. Тут, за кордоном не так як в нас, з лікарем не домовляєшся, до дому до нього не дзвониш... спостергігає гінеколог в поліклініці, а народжуєш коли прийде час в госпіталі в чергової бригади. Ось такі тут справи... З одної сторони добре, страховка все покриває і хабарів не треба давати... а з іншої нема що в кого спитати...

15. OrxIdea

OrxIdea New Member

в мене страх, що я пропущу схватки... О_о таке можливо?

16. Girljanda

Girljanda New Member

Дууууже сумнівно. :girl_nea:Їх просто неможливо пропустити!:girl_smile: Чи видумаєте, що у вас будуть безболісні схватки?

17. OrxIdea

OrxIdea New Member

та ні, просто постійно прислухаюсь до себе, і кожен раз по різному. то вночі прокинусь і весь живіт наче затвердів і напружився, нібя я його відлежала... може заболіти, але я б ту біль не віднесла ні до якої болі) ну якось дивно, напевно, коли буде Воно, то я зрозумію)

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Обов"язково зрозумієте!!!! Особливо коли то перша вагітність.
    Хочу поділитись власним досвідом )))). Коли другий раз мала народжувати постійно хапав живіт (ніби схватки), але я з тих людей, яким незручно турбувати без причини, тому лікарці не дзвонила, думала що таке точно не пропущу та і діти за 5 хвилин не народжуються. От думаю, коли вже точно переконаюсь що то - ВОНО, тоді і буду робити шухер!!! Коли вийшла пробка і почало хапати сильніше (була субота) поїхала до лікарки на огляд. Та сказала що ще рано, не ВОНО. Цілу ніч та наступний день знову були схватки (при першій вагітності так довго в мене ще не було). Знову поїхала до лікарки, і знову - не ВОНО. Понеділок йшов як і попередні дні, але щораз більше хапало. та я вже нікого не турбувала. ВВечері вже не сила було спати. З 12 ночі і до 3,45 крутилась як могла. Постійно засікала час (за словами моєї лікарки справжні перейми є регулярними). З власного досвіду - НЕ Є ВОНИ РЕГУЛЯРНИМИ!!!!! Боліло нестерпно, але не були регулярними ні за тривалістю ні за інтервалами між ними, тому знову нікому нічого не казала. Вирішила все-таки трішки поспати, і тільки лягла - відійшли води. Це була десь 4 ночі. А вже о 6 ранку тримала на грудях свого чудового синочка. Мені повезло, що живемо ми за 5 хвилин від роддому, як і лікарка, за якою ми заїхали. Вона була в шоці від періоду, коли я їй зателефонувала. перейми були кожні 1-2 хвилини, і тривали до 40 секунд. І ще важливий нюанс - малий мав туге обвиття навколо шиї, тому напевно і схватки були нерегулярними і різними за тривалістю. Та і на столі під час самих пологів вони в мене зникали. Бачила по обличчах лікарів що то не є добре.
    Висновок - не завжди схватки мають бути регулярними!!!!
    Щасливих всім пологів і зустрічі з малюком!!!!!
    П.С. Під час схватки найкраще мені допомагало повністю розслабитись (максимально можливо), я це перевірила протягом суботи-неділі-понеділка та ночі на вівторок.

19. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

сьогодні почала помало відходити пробка і живіт болить, правда без певної періодичності, як при місячних.......певно вже скоро побачу свою малечу? але ніби ще зарано трохи.........:girl_smile:

20. hobbyhorse

hobbyhorse Member

У мене пробка так і не відійшла, Хоч виглядала я її щодня. За тиждень до "фінішу " почались тренувальні перейми. Час від часу відчутно тверднув живіт. А потім з самого ранку десь о 9тій мене підняли з ліжка дивні відчуття. Перейми, інакші. Описати тяжко, але ніз чим не сплутаєш. Зрозуміла- це воно. о 14 тій були в пологовому а о 17тій мені на живіт виклали донечку. Ітого, з передвісників нічого крім болючого симфізу (почала його вічувати десь за 3 тижні) та тренувальних перейм.. нічого не було.