передвісники пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitulinka, 16 Липень 2009.

1. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Відповідь: передвісники пологів

в мене 2-а вагітність 39 тижнів вже три дні поболює живіт,а сьогодні цілий день виділяється маленькими дозами слиз,постійно все мокре,дівчатка може це води потрошку відходять,бо перший раз мені пробивали,то я й незнаю як воно має бути?

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

І в мене так само. Але то не завжди води. Лікарка моя сказала, що щоденні виділення стають трошки рідкішими. Води підтікають сильніше, аж хлюпає. Бо в мене так в перший раз було. А слиз то, скорше за все, пробка... В мене вже відійшла.
    З сьогоднішнього дня пішов 40-й тиждень...

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Не обовязково, в мене такі виділення були, особливо вранці, коли вставала з ліжка, то хлюпало, теж боялася щоб то не були води, але виділення були білуваті - а води ж прозорі.

4. Girljanda

Girljanda New Member

Ну то роди не за горами. Максимум тиждень.
    LuBimaya, SOSKA, щасти вам, дівчата!!! :girl_wink:

5. Tagonga

Tagonga New Member

О, в мене аналогічно, і саме вранці (далі, на протязі дня, напевно просто не помічаю). Але розумом розумію, що це не води, а щось інакше. Організм готується :girl_tender:

6. LuBimaya

LuBimaya New Member

Girljanda, дуже дякую!
    Швидше би то щастя, бо вже сил не має зовсім. Ще й ліфт в будинку не працює - то біда якась. не сидіти ж в хаті цілий день... А термін виходить в понеділок...

7. OrxIdea

OrxIdea New Member

привіт, мамусі.
    я переглянула тут майже усі гілки, але таки не знайшла потрібної.
    мені цікаво, як саме ви вираховуєте "той самий день", коли чекати на ваше щастя. я вже чула про мінус 3 місяці і плюс 7 днів... і про узд розрахунки і тд... але мені кожен раз говорять різні тижні) коли я йшла на перше узд, то сказали прийти ще через тиждень, щоб підтвердити. підтвердили (4-5 тиж). потім на 18 тиж я пішла на узд, сказали, що то вже 22 тижні) останній раз лікар сказала що то 27-28, коли я прийшла до неї більш ніж за тиждень, вона сказала 28-29 :pardon: .....
    на які розрахунки надіятись?

8. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Мені мама теж казала за +7 днів і він співпадає з лікарським, і по УЗД.

9. Lvivna

Lvivna Member

Я би все-таки розраховувала по місячних і овуляції, якщо знаєте, в який вона день була, і якщо місячні були регулярні. А УЗД, вважаю, правильно може щось сказати тільки перед самими пологами, вони ж по нормам пишуть срок, але не всі діти однакові...

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Краще орієнтуйтеся на місячні і овуляцію. Якщо не знаєте коли відбулася овуляція, то відніміть від довжини ВАШОГО циклу 14 днів і приблизно будете знати дату зачаття. Тоді до неї додайте 38 тижнів - це і буде найбільш достовірний термін.

11. IMMORTAL

IMMORTAL миється в бані

мені на узд теж казали різні терміни... перший раз пішла сказали 4-5 тижнів...
    потім прийшла 16-17 тижнів сказали термін пологів 10 вересня...
    пізніше в 30-31 - 27 серпня...

а в реальності всі діти різні, ми ж не по гос.стандарту родимо їх:biggrin:
    вони родяться з різною вагою, ростом, тому не можна досконально шось визначитись:p

та по собі чую шо вже наближається) швидше втомлюється поперек, животик опустився, виділення сильніші...

12. Romna

Romna New Member

у мене при перших пологах за три дні понив живіт і все минуло, а потім вдень якось захотілось прибрати усю квартиру - просто так ))))) а вночі сильно забігала в туалет, до ранку спати не могла та почався біль, як на місячні, легесенький такий. але було ЗРОЗУМІЛО, ЩО ТО ПОЧАЛОСЯ, якось на рівні підсвідомості це зрозуміла. поки приймала душ, готуючись до пологового, відійшли води потоком, і ми поїхали. далі все вже відбувалося за класично-хрестоматійною схемою перших пологів. ще був момент з аналізами сечі - за тиждень до пологів з"явився білок, і набряки стали дуже сильно помітні не лише на ногах і руках, але й на обличчі.

13. siamo

siamo New Member

В мене за першою малою ніяких передвісників не було. Відійшла пробка і на наступну ніч родила. А цього разу пробка йде вже другий тиждень, живіт впав і часто ниє, вже й сроки підійшли, а малюк все ніяк не хоче народжуватись))

14. Надька

Надька Well-Known Member

то саме й у мене вже 2 тиждень білий слиз відходить і животик низько і ние по пару раз в день..... а цієї ночі то таке враження що малятко в в самому низі живота бульки пускало так булькотіло шо я спати боялась...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Vegas

Vegas Well-Known Member

В мене день перед родами ноги боліли. Таке враження було ніби я їх тягнула, не дивлячись на те, що до дня родів ходила біля 7 км. щодня. В 1 годині ночі вода пішла. Поки доїхали до лікарні, то сухого місця на штанах не було.

16. Willie

Willie New Member

У мене теж виділення посилилися, але на пробку зовсім не схоже, хіба що по частинам вона відходить... живіт, буває, пониє хвилин 5-10, як перед місячними, але зовсім легенько, і тільки 1-2 рази на день. так що я не звертаю уваги. інших предвісників немає, а час вже наближається! боюся пропустити, чи проспати!

17. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

18. Girljanda

Girljanda New Member

:DНе пропустите і не проспите! Ще ніхто не проспав і у Вас не вийде. Хоча потім буде здаватися ніби то дійсно сон.

19. Wariatka

Wariatka New Member

Я по місячним мала родити ще 17 вересня, а по УЗД на 25......
    Живіт досить низько. Вчора живіт почав боліти. Точно місячні. От боюся пропустити також.......... Але то дивно.

20. Willie

Willie New Member

У мене, як мені здається, живіт не опустився. такий, як був місяць тому, тільки знаааачно більший! останній місяць ми дуже швидко ростемо!
    Сьогодні вже третій день поболює живіт, як перед місячними, але дуже швидко відпускає. і періодичності ніякої!
    По останнім місячним дату розрахували на 27, а по УЗІ вже б мала родити...
    чекаємо!