передвісники пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitulinka, 16 Липень 2009.

1. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Відповідь: передвісники пологів

В мене теж ніяка пробка не відходила. Я все заглядала. І води не відходили. Вже в пологовому лікар зробив амніотомію. Просто зранку встала і побачила кровянисті виділення, зовсім незначні, наче місячні починалися. І живіт наче піддуло.Але то може я кукурудзи наїлася перед тим. Потім почались ниючі болі внизу живота. Потім ве сильніше і регулярніше. Подзвонила до лікаря, сказав , що напевно вже.

2. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Я ве щось кожного дня готуюсь до чогось, але напевно ще рано :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Ви готуєтесь до зустрічі з своєю ляльою.:girl_wink: Будьте напоготові. Вже скоро

• Подобається Подобається x 1
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

все... зняли мені шов. нині лікарка казала, що шийка повністю згладилася.
    то ж ми, певно, скоро. часто твердіє живіті трохи ниє спина.
    але чомусь уявляю свої пологи веселими і безболісними:girl_spruce_up:

5. Gala

Gala Well-Known Member

Так і буде!!!!Я вже думала,що ви в пологовому,а ви тутка ще:girl_bye:

6. Kleo

Kleo New Member

У мене майже аналогічно, за тиждень до пологів живіт нив так як на місячні десь пів дня (я якраз зібралася з батьками в ліс по суниці їхати, так ніхто з переляку і не поїхав), а вночі перед початком пологів так важко було, що здавалося що мені хтось гирю всередину поклав, вранці відійшла пробка (кровянистий слиз) і почали братися легенькі перейми з якими я проходила до вечора, а десь в 21.00 пішла в ПБ, води мені не відходили, так що лікар бробила в пологовому, після того частота і сила переймів значно зросла... але цей процес в кожного проходить індивідуально

7. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

:) В мене взагалі цікава історія вийшла, я чомусь настроїла себе що першим тривожним гудком буде пробка вот відійде пробка і тоді вже буду на поготові, ну вот чекаю я пробку чекаю...а тут під ранок прикинулась від болей як при місячних, поболить перестане, чоловік каже все збирайся в роддом, а я йому це передвісники в мене ще пробка не відійшла, але інтервал був кожні 5 хв, позвонили лікарці ну вона сказала збиратись, ну я собі потихеньку малюю віїї збираюсь :) болі так і лишились незначні але постійні, приїхали в пологовий лікар каже щось по тобі не видно що тебе щось болить, я їй та може то передвісники, але подивітся, ну подивилась, відкриття на 5 см в родзал, потьопала я в родзал, походила трошки, ну болей при схватках в мене майже не було,самі роди в мене тривали 30 хв . Так що порада з власного досвіду пробку не чекайте :))

• Смішно Смішно x 1
  8. Dobra

Dobra Well-Known Member

Читаю та дивуюсь. В мене не було жодноої з перерахованих ознак при перших пологах. В роддом поїхала, бо почали підтікати води, але дуже повільно. А там все почалось.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Чи "почали"? :)

10. Юська

Юська Well-Known Member

я мала родити 9,02,але почав дико боліти живіт 17,01,я поїхала в роддом,лікар все сьогодні родиш,короче потьопалая в родзал, а тут одна як незакричить:girl_cray:,акушерка їй каже чого кричиш закрий рот, все мене нічого неболить я кажу з того страху я їду додому, мене тримали че до середини ночі в родовій я дико переживала і слухала як родять інші жах,:girl_mad:,короче поклали мене в патологію,і кажуть лежи доки невродив,я в шоці для мене лікарня це просто жаш... полежала я там 2 дні і втікла додому на вихідні, в понеділок знов ,але якось лікаряв просила мене виписати, ..:girl_haha:
    6,02 з ранку мене болить живіт я дзвоню до лікаря кажу все рожу їду,а він ти вже раз родила ,приїдеш завтра, ну добре, явипила ношпу сижу тут бах пробка я знов дзоню і кажу все їду... приїхала я але без кульків боялась що знов в патологію положать, ну поперла я в родзал в 13:00 в 17 дали капельницю,біль була жахлива,лікар від мене ще 1,5 літровою баклахою води дістав за те щзо мене болить а він ніцнеробить, короче немогла я розродитись,такяк мала була 54,см і 4кг, в 22,00 мене кесерили :girl_in_love: і тут появилась моя кукуся, тобто КСЕНЬка.....

11. Helga.k

Helga.k Well-Known Member

Я також уважно намагалась вгледіти хоч якийсь признак, було таке відчуття ніби я ще місяць з пузом проходжу. У день пологів, тільки зранку, була на плановому огляді у свого лікаря, він подивився мене і відпустив додому, а в 17 год я вже дзонила йому, і казала що перейми йдуть кожні 3-4 хвилини, в 20 год я народила свого малюка.

12. мамочка

мамочка Well-Known Member

те саме
    подивився, трошки пальцями розтянув матку (хоч казав що просто дивиться), після чого я вже як їхала додому відчувала болі як при місячних
    огляд був в 22 год (у лікаря було чергування), всю ніч я спала по 3-5 хв, бо нило і поболювало.
    в 8 год приїхала в ПБ з відкриттям в 5 см, в 11,30 пробили води і в 13 год народила.
    без капельниць, але з щогодинним "помічним оглядом" лікаря
    таких предвісників як пробка і підтікання вод у мене теж не було
    не можу дочекатись як то буде другого разу...

13. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

В мене першого разу не було ніяких особливих відчуттів, останні кілька тижнів перед пологами нила спина і з"явилися набряки.
    А процес почався з того, що чоловік зробив гарний масаж попереку і я пішла спати. Прокинулася від того, що тріснув міхур, я це і почула і відчула так, ніби всередині повітряна кулька тріснула. Трошки почали води підтікати і з"явилися легенькі перейми. З тим і приїхала в пологовий, а води відійшли в приймальній. Пробки я так і не помітила, тренувальних переймів теж не було.
    Цього разу маю такі конкретні відчуття, що низ живота періодично твердне, ну але не знаю чи то вважати передвісником, дасться чути.

14. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

Цього разу пробка у мене почала відходити потрошки за тиждень до пологів (при перших пологах відійшла в день пологів). З того часу почав понивати низ живота і поясниця.

15. Муська

Муська Well-Known Member

Ввечері коло десятої почались сватки,але були нерегулярні. Десь в третій ночі якось заснула,встала в шостій ранку і схватки відновились,з кожною годиною все частіше. Потім побачила що відійшла пробка,прозорий згусток з прожилкою крові. Зрозуміла,що пора. Схватки стали ще регулярніші,кожних 3-5 хвилин. Коли приїхали в пологовий і оглянула лікарка,то було вже відкриття 4 чи 5 пальців. Але води на той час ще не відійшли.

16. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

При першій вагітності аналогічна ситуація після огляду почалися перейми. Крім пробки, яка відійшла за тиждень до пологів більше ніяких предвісників не було.

Під час другої вагітності, останні 3 тижні тренувальні перейми мене "переслідували", особливо останні 3 дні, і коли почалися справжні перейми я навіть не звертала на них уваги, бо думала, що знову тренувальні, в цей час була з чоловіком в кінопалаці і всежтаки хотіла додивитися фільм. Останні хвилини ледве висиділа, ми ще вирішили трохи пройтися, під час чого я зрозуміла, що щось тут не то, просто під час тренувальних не нила спина, а тут така біль в поясниці, жах:8:. Через пів години відійшла пробка. Валеріанка з двома ношпами не допомагає..... і дорога в пологовий. Перейми кожні 3 хв. і 8 см. відкриття.

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ні, мене не стмулювали. Я сиділа і думала, чого я сюда приперлась. А потім почались ледь помітні скватки, і за 13 годин я родила. Просто я з лікарем не домовлялась, і йому було ліньки напрягатись, все йшло як йшло, він не був впевнений що я йому заплачу, тоиу і був згідний перекинути на інакшу зміну. А ризикнула не домовлятись, бо медсестра там знайома, каже - в чию зміну попадеш, з тим і зведу.
    Це було з першою.
    А зараз (з другою) сиджу і думаю - ложні в мене схватки, чи ні. Термін 35 тижнів, а болить занадьо реально внизу живота, як при місячних, з інтервалом в 4 хв, але ношпою знімається, плюс болить поперек, голова розколюється, і в туалет тягне, і живіт опустився. Чи то моя ляля хоче мені веселих свят?

18. mamba

mamba Member

мені лікар сказала, що якщо но-шпа не допоможе, значить починаються пологи))))))))

19. Анута

Анута Well-Known Member

тренувальні перейми зникають якщо змінити положення тіла.
    Плюс лікарка говорила, що якщо за раз прихоплює до 10 раз і потім тихо, то теж тренувальні ;)

20. Abaka

Abaka New Member

у мене почали підтікати води, і оскільки термін вагітності був 35-36 тижнів я подзвонила лікарю, він сказав поспостерігати ще з годину і сказати йому що і як. Через годину стан справ не змінився (то була 3тя година ночі), в 6-й додому приїхав наш лікар, подивився і сказав - сьогодні будемо родити. За його порадою я ще полежала 2 годинки в ліжку, з"їла половину грейпфрута і пару шматочків чорного шоколаду, попила теплого молока, а далі, чоловік завіз мене в роддом. Там через 4 години народила. Хлопчик народився передчасно, але абсолютно здоровий. Якби не фахова підтримка нашого лікаря - я не знаю чим би то все могло закінчитися...