передвісники пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitulinka, 16 Липень 2009.

1. solana rok

solana rok Well-Known Member

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  2. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Тримаэмо кулачки!!! З Богом!

3. solana rok

solana rok Well-Known Member

Ой ні-ні, я взагалі сказала) Але спасибі)

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Skaliaria

5. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Мамочки чи майбутні мамочки, як там у вас справи просуваються ? В мене вчора було "очищення кишечника" )))), разів з 5 ))) день перед тим 1-2 рази. Сьогодні вроді тільки раз, вночі нив живіт і поясниця, тобто ниє вже кілька днів. Малюк сьогодні весь день активний, відчуваю всередині, якби вмощувався, в самому низу рухи чую, там де голівка +-. Ноги ниють, особливо права, і ще сьогодні пару раз так різко хватануло в області паху біля обог ніг, притому що за весь день практично нічого такого не робила, і довго не стояла і не ходила.....
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2016 ---
    Сьогодні була в ПБ в лікаря, сказала, що з такими справами я б вже народила (маю на увазі розлад шлунку), що то мабуть інтоксикація.... а в мене ще до В були проблеми з кишечником, а зараз не дуже вмію відмовити собі в деяких стравах, і тому таке було, а ще себе накрутила, та й від нервів той шлунок скрутило) от таке-то...

6. Polishgirl

Polishgirl Active Member

побачила сьогодні вдень трошечки слизу з однією прожилкою крові, тепр знову два рази є таке виділення рожевого кольору слабого, але нема багато слизу. до Г ще не дзвонила, незнаю, чи подзвонити, чи то ще може чекати...?????????????

7. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

А в мене таке відчуття ніби там голкою час від часу поколюють. Що воно таке? То такі передвісники?

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

В мене сьогодні теж якесь трохи таке як скупчення слизу було, але без кров'янистого. Якщо відходить пробка, то має обов'язково бути слизово-коричневе виділення, правильно?

9. Polishgirl

Polishgirl Active Member

@tsiuma, ну таке трошки було ув мене як слиз, але не багато, просто перший раз було таке жовтувате, може ближче до коричневого, а потім тоненька прожилка рожева, крові, потім знов, так трішечки знову рожевого кольору.... подзвонила лікарці, кажу 2а вагітність, так і так -то, то вона сказала прислухатися, до доби точно народжу, може ше вночсі зустрінемось, аяк ні,то зранку все одно приїхати ..... я трохи в паніці)))))))

10. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Корк може бути всякий-різний, може відходити не раз і не два, може відходити задовго до пологів або взагалі не відходити.

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Як ваші справи?

У мене щось теж почалось вишукування передвісників. По відчуттях живіт трошки опустився і другу ніч я відчуваю незначне ниття як в поясниці, так і трошки низом живота. Але це після того, як находжуся вдень. Так само вже десь тиждень я чую, що кістки тазу потрохи розходяться. Як не як вже 39 ий тиждень, але чи то все означає наближення дати Х?

До лікарки в пологовий на огляд маю в понеділок і переживаю, щоб на вихідні часом не пішов активно процес.

• Подобається Подобається x 3
  12. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене довший час живіт був низько, такс моя особливість, але ті понивання почались о 8 зранку і о 22 год я вже народила)) так що все можливо))
    День перед тим важче сидіти і ходити було, бо дитина, напевне, нижче опускалась.

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Але ті понивання все одно у вас поступово перейшли у перейми з певним інтервалом, так? Тоді аж треба збиратись в пологовий, як я розумію?
    Бо я поняття не маю, як воно має виглядати, оскільки першого разу просто відійшли води і не було перейм, почались вже такі активні в пологовому після дози окситоцину.

14. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

і в мене так було - жодних попередніх натяків, ще день перед цим обійшла пів-Львова по магазинах, а вранці встала - відійшли води і усе... ніяких перейм природніх.

15. irabil

irabil Well-Known Member

В мене за пів години до того як відійшли води з"явилась рожева крапочка. Потім відійшли води і перейми були дуже слабкі, нерегулярні, а як приїхала в роддом то вже почалися потуги і було повне відкриття.

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

За тиждень були 1-2 рази вдень ніби ті тренувальні. А от в день Х:) я зрозуміла, що о 8 ранку ті понивання як на місячні - неспроста. Та інтервал був 5-10хв. Я тому й в обід поїхала в пб (за 3 км від дому)) на огляд,а там ще 2 пальці. Тому поїхала до хати. Та після огляду і тих її штуркань в мене пішли трохи яскравіші відчуття))) І в 15 год чи 15.30 я вже приїхала в пб. Там процес не дуже змінився,ніби 2.5 пальці було. Я боялась що ті ранішні схватки регулярні і тому так помчала, хоча не вірила, що може так легко боліти.

17. Skaliaria

В мене живiт опустився i тепер я вiдчуваю суттэвий тиск внизу i коли малюк товчеться, то такi яскравi вiдчуття десь в пiхвi... Так хапаэ, що аж здригаюсь, досить боляче...Таке враження, що то в дiлянцi шийки синцьо чимось шкрябаэ) Ну i живiт нон-стопом ходуном ходить) Я навiть не уявляла, що в нас буде такий активний малюк)))

• Подобається Подобається x 2
  18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

В мене по відчуттях живіт опустився, але не сильно. Вчора в жк сказали, що голівка є низько, але не настільки ще як перед пологами, ще не вставилась як треба.
    В мене пік активності - ввечері перед сном. Товчемся так, що ніхто кругом не спить! Такого ще недавно не було.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Я вже з малюком вдома)))
    Все описати немає часу, незнаю чи все мало статися саме тоді,чи мала ще трохи ходити вагітною.... До ранку нарахувала інтервал в 10 хв, подзвонила Г, кажу шо перейми не дуже сильні, але періодичність є,хапало живіт і спину...то всю ніч я толком не спала, прислухалась, рахувала,бо ж Г сказала шо до доби точно народжу...а коли приїхали в ПБ,вона оглянула, і почала сварити шо чого я не спала...то я кажу, що тоді їду додому... вона незгодилась, каже оформляйтесь.... потім періодичність збільшилась, кроче я вже взагалі нічого не розуміла, води не відходили, відкриття по її словах більшеніж на 1см, але точно так і не сказала... потім укол...почались схватки сильніші, і тд чекали, потім огляд, шось вони там довго дивились, мабуть все-таки пробивали води,хоча казала інше.... короче потім потуги і з величезними розривами і болями народився наш хлопчик.... для мене це було трохи шоком, бо думала що все має буьти швидше і мен болюче))))

• Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Skaliaria

Дівчата, в мене сьогодні вже яскравіші відчуття) І то наростає пізно ввечері. Так досить ритмічно і часто виникають різкі відчуття, не ниючий біль, а спазмоподібний внизу живота, так, наче в ділянці шийки. І другий день виділення стали ледь рожевими. Малюк дууууже активний. Відчуття ці посилюються, коли малюк починає активніше рухатись.
    Це можна вважати передвісниками?

• Зе бест! Зе бест! x 1