Передчасно народжені діти!

Discussion in 'Немовлята' started by pravovuk, Jan 31, 2010.

1. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Відповідь: Передчасно народжені діти!

а ви ролики подивіться! там мами роблять все по дому, а дитина примотана до них, а коли діти підключені до монітора то тут дійсно мало порухаєшся.
    а хто каже на це все дивитися, тут не проблема в молоці (а може раптом кров пропасти?) тут буде проблема в рослабленні, але і то можна якщо захотіти.

2. Alonka

Alonka New Member

точніше якщо ти не перейматись...

Я якось вставила фото де нам 6 міс. а мені
    от і не виставляла більше:confused:

Last edited: Feb 26, 2011
  3. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

я би сказала довірити це все Богу "...нехай буде воля Твоя, як на небі так і на землі..."

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

не переживайте більше ніж лікарі ви залякати не зможете.

4. Hustjanochka

Hustjanochka New Member

Моя хресниця народилася на 7 місяці з вагою 1950 і зростом 45 см. Вони пережили тяжкий період. В травні їй буде 2 рочки. Дуже красива дівчинка, звати її Богданка, вона дійсно дана Богом. Ваші історії зворушують. Бажаю вашим діточкам і вашій родині здоров"я, щастя і любові.

5. MALYNKA

MALYNKA New Member

Привіт мамочки. Прошу вашої поради, тих, хто має саме недоношених діток, відносно такого питання: в якому віці і на скільки далеко можна було б везти свою дитину на відпочинок? Бо нам вже 2, ми б хотіли цього літа поїхати на відпочинок на море, можливо навіть в Туреччину, але маю сумнів чи це є безпечно для таких діток як наші. Минулого літа ми відпочивали в Карпатах, було все добре. Але чи не рано нам наважитись на "далекий" відпочинок?
    p.s.Вибачте якщо засмічую темку не цілком доречними запитаннями, але не маю з ким порадитись.

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

MALYNKA, минулого року ми їхали потягом , то було дууууууууууже важко саме в дорозі. Бо 24 год. в дорозі.На відпочинку було вже все супер. Якщо будете літаком летіти, думаю проблем не буде. Лише б дитя зворовеньке в цей час було.

7. LIMOA

LIMOA New Member

Скажіть,будь ласка, на плановому оглдяі комусь казали,що заповільнені рухи????????
    Дайте, будь ласка відповідь!!!!))Дуже буду вдячна!!!)))

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Мені не казали.

9. Alonka

Alonka New Member

а нам ставили рухові розлади

10. MALYNKA

MALYNKA New Member

Нам не казали, але пригадую як колись від когось чула про подібну проблему. Після огляду жінка також тим перейнялась. Тоді вона звернулась до іншого лікаря, який їй пояснив, що це ще не привід так перейматись, тому що дитинка могла просто в момент огляду так поводитись...а може вона відпочивала:girl_in_dreams:? Правда я не знаю долі тієї жінки. Може проконсультуйтесь з кимось ще з лікарів..

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

а пізніше що казали?

11. Alonka

Alonka New Member

на і далі їх ставлять:girl_sad:
    Були в "еліті" на консультації, я прозріла як ціни виросли, курс після року на десять днів
    4 950 грн!:girl_cray: Капець і де тих грошей люди мають стільки набрати?
    От сиджу і думаю, що його робити:girl_impossible:Як його зі шкіри вилізти?

12. Aster

Aster Well-Known Member

Ми дуже недоношені. Їздили перший раз на море в 1,3 роки в Крим поїздом - все супер! Були 3 тижні. Далі через рік їздили автобусом (їхати цілу добу) в Болгарію - були два тижні. Все супер! Далі їздили в Миколаївську область на море на 3 тижні. Поїздом.

Чим більше моря - тим краще!!!

---------- Додано в 02:58 ---------- Попередній допис був написаний в 02:56 ----------

Я б не дуже радила ту "Еліту". Нам після неї тільки гірше було. І не тільки нам. Гроші деруть, а користі...

13. Alonka

Alonka New Member

Та? А нам добре, якби не вони не знаю що б робила.

14. Sertce

Sertce Member

Дівчата, xочу розказати вам свою історію. Я довго не могла мати діток, з першим чоловіком через це і розлучилась. Потім лікувалась і завагітніла. Xлопець, від якого дитина, від нас відмовився. Дуже мені морально важко було. Дитина родилась 8 місячна і майже не жива. Це через лікарів, бо мене боліло, а до мене в пологовому ніxто не підxодив, не робили Узд. Те що ми пережили, то зрозуміє лише той, xто пережив те саме. Без чоловіка, сама після кесерового і дитина присмерті. В дитини був крововилив, не диxав, місяць в реанімації. Я молилася день і ніч, плакала. А його тато навіть не подзвонив ні тоді, ні тепер. Він навіть не знає, що його син лежав в раковій лікарні з підозрою на рак крові. В той час, як його син був в реанімації, він подав заяву на одруження з іншою жінкою.
    На моїx очаx вмирали дітки, тоді, як ми лежали в лікарні. Дівчата, я думала, що з розуму зійду. Дякувати Богу все добре. Зараз Богданчику рік і 9 місяців. Xодить, говорить вже всі слова. Я плакала, коли в сина виліз перший зубчик, як сів сам, як зробив перший крок. Дівчатка, мамочки такиx діток, як мій синочок, моліться, тримайтеся, все буде добре, радійте всьому новому і позитивному, що стається з вашою кровинкою. А ми до цієї пори ще семо цицю, і завдяки маминому молочку і виздоровіли. Все буде добре.

15. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

Дівчатка, якщо Вам підходить метод Козявкіна, то можна спробувати до Падка, він колись в нього працював.Ціна там менша.

16. Alonka

Alonka New Member

Sertce, ви молодець! Ви дуже сильна жінка.
    А про ГВ окремо молодці! :girl_claping:Сама знаю як то не легко.

17. Aster

Aster Well-Known Member

То ви молодці! Продовжуйте далі!
    Ми ось досі з цицею (по секрету скажу, а нам вже три роки ось). :) :) :)

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в мене відійшли води в повних 35тижнів і почались передчасні пологи, я повинна була родити на Джамбула але в той час коли в мене почались передчасні перейми роддом був закритий на санітарний ремонт,і моя лікарка, яка повинна була приймати пологи наголосила, що народжувати мені тільки потрібно на Ботальній, тому що там добрі для дітей ковпаки! і от ми туди і поїхали народжувати.Народились ми з вагою 2350, були 3 дні під ковпаком, а взагальному тиждень, я там сціджувала своє молоко і трохи там маляву підгудовували сумішшю, но чесно кажучи я так там намучилась що навіть ті моменти не хочу згадувати! але все нормально, малеча розвивається добре, є аж занатто активною!

Last edited: Mar 29, 2011
  19. Sertce

Sertce Member

Сьогодні зустріла свою знайому, у неї малий родився на 34 тижні. Йому вже 5років, але він голову ще не тримає, в нього ДЦП. Ужасне видовище. Не доведи Господи комусь таке. Їй вже 35 і це їxня єдина дитина.

20. Відповідь: Передчасно народжені діти!

MALYNKA, обов"язково порадтеся із своїм невропатологом!
    Я в цьому році везу свою кнопку перший раз на море (а нам зараз 2,6 років), то лікарка ніяких протипоказів не виявила, але зауважила, що таких діток треба вивозити в інші кліматичні умови не менш як на 21 день.
    до речі, маю знайому з такою ж недоношеною дитинкою, так їм категорично заборонено змінювати клімат, найдалі виїхати, так то в Карпати.