Передчасно народжені діти!

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем pravovuk, 31 Січень 2010.

1. Відповідь: Передчасно народжені діти!

А я купляла 5 доз, тоді правда ще по 4,5тис. (але тоді і долар був по 5гр.). І на той час ти не думаєш, купляти чи ні, а купуєш і молишся аби допомогло.

А на рахунок відношення медперсоналу, то взагалі окрема тема. І те, що бачать мами, які приходять 1-2 рази на день на годування, то така маленька часточка того, що там насправді відбувається! Просто я можу порівняти, бо спочатку 3 місяця раз на день бігала в реанімацію, а потім мене поселили у гуртожиток ще на 1,5 місяця. І ось саме тоді я побачила справжнє відношення персоналу. Не хочу нікого ображати, там працює багато гарних людей, яким можна довірити свою дитинку і бути спокійною, але є й такі, яких там бути і не повинно.
    одна медсестра, будучи вже сама вагітною, стояла на коридорі і розмовляла з коліжанкою-медсестрою. мами в палаті, а вона на весь коридор: "Не дай, Боже, таких жаб народити".
    і ще багато таких випадків було, про які навіть згадувати не хочеться.
    на мою думку, для роботи з такими дітьми медперсонал має проходити дуже жорсткий відбір, бо ті дітки потребують уваги і любові набагато більше, ніж їх доношені однолітки.

Останнє редагування: 24 Лютий 2011
  2. Alonka

Alonka New Member

Відповідь: Передчасно народжені діти!

а ще було, що з трійні двом вкололи, а дівчинці ні, подумали що і так буде...батькам не сказали дівчинка вмерла, хоч була набагато більша і сильніша.:sad: Батьки тоді якби знали мабуть космічну суму віддали б, аби мала жила, так дівчинку хотіли, бо вдома вже було двоє хлопців. Але мені здається що і тут гроші замішані "які б то ВИПЛАТИ мали тій мамочці бути!":girl_feminist:

3. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Прибила б ту "жабу" власноруч, якби таке почула :girl_mad::aggressive:

4. MALYNKA

MALYNKA New Member

В мене був неприємний випадок вже ближче до виписки з однією старшою медсестрою на 2-му поверсі: я не могла прикласти дитину до грудей, бо в неї був повністю закладений ніс і вона просто задихалаль,коли брала груди. Коли я попросила медсестру відсмоктувачем пробити дитині носа, вона просто мене не чула! І коли вже я за третім разом запитала: ну коли вже ви це зробите?! Вона відповіла:"коли мені захочеться!". А, пізніше в цей самий день, коли потрібно було догодовувати дитину з пляшечки,вона принесла моїй дитині 60гр.суміші, хоча мало бути 40гр. мого молока! коли я зробила їй зауваження, вона відповіла:"подякуйте шо ми взагалі їх годуємо!!!"А як же та дитинка, яка мала з'їсти свої 60гр. суміші?!!!Жах!

5. Іруня

Іруня Well-Known Member

Пригадую, що колись в новинах розказували, як дитинці чи двійні, не пригадую, потрібен був суфрактант, а його, звичайно, в лікарні "нема"... Поки тато шукав гроші, мама на колінах стояла перед лікарем, просила, аби вкололи дитині, а чоловік гроші пізніше принесе. Не погодився... Дитина - померла.
    Не розумію, як можна бути таким бездушним, черствим? Адже ти теж маєш своїх дітей, внуків. Чи то вони так привикають до щоденної смерті, що в них це вже буденна справа?

6. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Вони там постійно щось плутали - міняли суміш на материнське молоко і навпаки.
    А ще сама чула як з молочної кухні працівниця дзвонила лікареві і питала де взяти Пре НАН, бо на кухні вже не було. А та їй заявила - "Робіть щось"

7. In4a

In4a Well-Known Member

Ой-ой-ой, дівчата... Ви таке пишете, в мене серце зупиняється і сльози в очах, невже такі люди бувають...:girl_impossible::girl_sad::sad:

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Там і гірші ситуації бувають, але повторюсь окрім людей, яких і до тварин не можна підпускати,не те що до таких крихіток, там все ж такі є і справжні спеціалісти і добрі люди, завдяки яким і звісно зусиллями мамочок та Бога, слава Богу наші дітки вижили.

Доречі, дівчата - мамочки діточок -суперкнопочок, чому не виставляєте фотки своїх мацьоп??? Це ж так необхідно для підтримки тих мамочок, які щойно народили таких діток! Я саме для цього цю тему і створювала. Бо коли я народила Лілю, нажаль тут такої теми не було. Шукала на інших сайтах подібні випадки, для того щоб хоч приблизно знати, що ж буде далі з моєю крихіткою....

9. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

і чому я про них не знаю? скажіть які спеціалісти займаються у Львові методом "кенгуру" (бо справжній спеціаліст робить все щоб дитина вижила, а метод кенгуру дає великий плюс у шансах на виживання) буду їх рекомендувати

10. pravovuk

На жаль я незовсім розумію,що таке метод "Кенгуру"....:girl_blush2: Це можливо те,що нам прикладали дітей в лікарні тілом до тіла??????? Якщо це те що я пояснила.То мій лікар постійно наполягала на прикладанні дітей до тіла мами, навіть якщо дитя було ще підключено до різних апартів,це дозволялось хоч на декілька хвилин.

11. Yaremko

так, саме це, але по можливості щоб постійно чи мама чи батько мав так дитину на голому тілі, а не пару секунд. так як показано у всіх попередніх відеороликах

12. MYR

MYR Member

Мені теж так казали тримати дитину на Чернігівській, а на рахунок постійно то я не впевнена чи це можливо, через те, що дитина підключена до апаратів, і їй роблять різні процедури, мені наприклад краще було не бачити як робили маніпуляції з моєю донечкою, бо одразу пропадало молоко. А перебуванням на Чернігівській в загальному я задоволена, крім залякування про яке писали раніше. Навіть був випадок коли медсестра віддала мені 10грн, які я їй дала зранку, бо мою дитину перевели на другий поверх. Я аж розплакалася, бо після Батальної побачила людське відношення до себе і донечки. Можливо мені просто попадалися добрі люди.

13. Yaremko

а ви ролики дивилися? там багато дітей підключені до багатьох апаратів,
    ну звичайно що 24 год вам не вдасться, але якнайбільше потрібно.
    це напевно в тему "перли мам про ГВ"

14. MYR

MYR Member

Ні не дивилася, але моя дитина була підключена.
    За винятком ночі я не мало часу проводила з дитиною, 1-1,5 год через кожні дві години, вдома я не дуже більше часу їй приділяла.

15. Alonka

Alonka New Member

як це, вдома не більш? Ви не могли бути поруч в дома, а хто заважав?
    Yaremko можливо то і перл, але насправді треба мати не аби які нерви щоб то пережити. І так ревеш, і ледь тримаєшся, їсти-пити- спати не можеш, а чути цей писк(саме писк) і не могти нічого зробити...:sad: тут не тільки молоко, тут розум може пропасти....мабуть це розуміє той хто пережив...

16. Відповідь: Передчасно народжені діти!

а я перші 1,5 місяця навіть цього не чула. донечка ротик відкриває, а звуку немає, така вона була слабенька. і мені за щастя було почути навіть цей писк, який більше нагадував "мявкання", бо це означало, що моя крихітка набирається сил.

17. Alonka

Alonka New Member

Я кажу вже про другий поверх Чернігівської, перед тим ті всі маніпуляції я не бачила

18. MYR

MYR Member

Я мала на увазі, що потрібно було виконувати домашню роботу, та й доня в цей ча спала. Тому я не сиділа остійно біля неї, і не тримала її за методом "Кенгуру".

А це моя Ксеніча яка, народилася на 35 тижні з вагою 1800г.

Останнє редагування: 26 Лютий 2011
  19. MALYNKA

MALYNKA New Member

Цілком з вами згідна. А то своїми неприємними спогадами ми лише тих мамочок залякуємо.

11 лютого нам виповнилось 2 рочки, а народились ми,нагадаю, на 26му тижні з вагою 750грам.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2011
    • Подобається Подобається x 1
  20. pravovuk

MYR ,MALYNKA - дякую ! Ваші донечки справжні красунечки!!!!!!Не даремно ми так боролись за їх життя!!!!!!!!!!!Щастя вам!!!!!!!