Передчасне старіння плаценти і кровоплин

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем irkazijka, 25 Грудень 2015.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

В мене на 32 поставили 1-2 ст. зрілості, але доплер в нормі, КТГ в нормі, лікарка навіть не згадувала про жодні ліки.

• Подобається Подобається x 1
  2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Невже 1 ступінь для такого терміну не норма? От начитаюсь вічно про ті виписування на рівному місці і якось аж жаль нас жінок... Добре, хоч в нас на провінції не такі замудрі лікарі))) щось ще не виписували ні разу, навіть щодо низького гемоглобіну чула, як не хотіли одразу залізо приписувати...

3. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

оо то в нас така провінція))) виписує все що може, + постійно наголошує, що написано ознаки старіння. Я собі думаю, от не мала би я того узд, то що би виписувала?
    Вчора мацала мацала положення дитини, перестала, бо 2 тижні тому було ок.
    Почала слухати серцебиття тою штукою, водить по животі, водить, потім , о йой, то в вас сідничне.
    Хоча рукаим не намацала.
    Я чула, що малятко щось там так інтенсивно переверталося.
    Всьо, то в вас через низький гемоглобін, дитині бракує кисню, вона крутиться.
    Піду наступнго тиждні до своєї лікарки , хай гляне, бо та тільки страхає мене.
    Може її дратує, що я їй ніц не даю))
    при гемоглобіні 107 виписана гінотардиферон, вже виписує типу другий курс. Я "інтенсивно" п"ю)))
    Попередній раз такого різного не було, інша лікарка була, то раз виписала якийсь преперат, але то при 90 показнику.

• Зе бест! Зе бест! x 1