Відповідь: Печу, печу хлібчик Моя сьогоднішня смакота- хлібчик з сушеними спеціями (часником, кропом і петрушкою). Відриваєте собі окремий пампушок і смакуєте . Особливо смачно з червоним борщиком, а можна і без нічого.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Довго вагалася чи виставляти фото. Отже мій перший хлібчик на ізюмній заквасці (трошки вологий вийшов, але смачний) Suzi респект за заквасочку
Відповідь: Печу, печу хлібчик А я jabluchko шукала, щоб дати лінк на опис Я сама не можу нею натішитись Руки чешуться в паску трохи дати
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я читала про Панеттоне на заквасці. Туди лише закваска, без дріжджів, але як я зрозуміла роботи і переживань багато
Відповідь: Печу, печу хлібчик Коли в мене буде можливість лишитись сам на сам з тістом, я обов*язково поекспериментую
Відповідь: Печу, печу хлібчик я спекла житній. за переписом Сюзі. не виріс взагалі чомусь. схожий на заварний з магазину. але троха сируватися як на мене. пекла не на основній програмі , а як рекомендували -30хв. тісто ,1,5 години розтій,50 хвю випічка. шкода. бо смачний, але щось таки не те.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Фото покажіть? В мене виростає в 2 рази до випічки. І таки трохи подібний на заварний. Я шукала рецепт хліба, щоб був подібний до Бородинського. Цей мені найбільш подібний.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я його теж пекла, і чомусь він в мене добре росте на свіжих дріжджах, а на сухих не такий получався.
Відповідь: Печу, печу хлібчик +1. І в мене підйом Х2, на сухих Львівських. Тільки, з дурного розуму, робив батонні надрізи перед випічкою, то припав трохи. Вже з'їли, не покажу. Дяк за солод і рецептуру.
Відповідь: Печу, печу хлібчик не зробила. не росло, чесно. на сухих дріжджах. смак добрий. прошу сказати, чи увас колобок? чи таке розмазане тісто, і колобок не формується.? і чогось думаю, що в моїй ХП певно пекти треба хв 60., бо скоринка не утворилася особлива, і гливкий. треба ще експерементувати.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Якщо не росло, а дріжджі точно добрі, я б думала або в сторону температури (протяг, захолодно, тощо), або може дріжджі контактували зарано з водою. Я зараз взагалі без дріжджів на заквасці печу - гарненько піднімає. Колобок розмазаний сильно.
Відповідь: Печу, печу хлібчик дівчата а в мене під час підйому хліб росте шикарно, а от тільки вкл випіка дах падає що то може бути і так постійно?!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Купила я пару днів назад сухі Львівські дріжджі, щось мені на них хліб не хоче рости. До того завжди брала Французькі.
А я тільки Львівські користаю не французької, то жодних проблем. І випічку чорного повторив - суупер. Колобок, звісно, липкий.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А я вже їх сьогодні висипала в смітник. Цілу пачку (без трьох чайних ложок). Паску мені зіпсували, білий хліб зіпсували, житній хліб зіпсували.... І тут мої нерви не витримали. Завтра піду купляти французькі.
Відповідь: Печу, печу хлібчик прийміть і мене до хлібопекарської общини. Після оцього - "не можу спокійно спати ночами". Ходить за мною той хлібчик. Наважилась нарешті і я випробувати свої сили - купила житнє борошно (правда цілозернове), клейковину. Мішатиму руками і пектиму в духовці - пічки ше не маю. Перечитала тему і занотувала собі деякі ньюанси. надіюсь що мені то діло вдасться, бо пектиму хліб вперше.