Відповідь: Печу, печу хлібчик я на піцу робила позавчора. рецепт Марусі-Мами. в мене є програма заміс тіста. на півтора години. двадцять хв. місить, годину десять підходить. ліпше вийшло тісто ніж руками)))
Відповідь: Печу, печу хлібчик я нині таки руками на піцу робила, бо не знаю чи ХП наприклад зробить тісто з 250 грам муки, на 2 піци. а о на пиріг з гречкою від Дани замісила в ХП. теж 1.30 хв. супер вийшло! щойно дістала.
Мій хліб з капустою, вчора після обіду спекла, зараз вже менша половинка залишилася. Для тих, хто цікавився в карму рецепт звідси.
Відповідь: Печу, печу хлібчик ой, а можна мені тикнути на той рецепт, бо за мною той пиріг сьогодні цілий день ходить...а вручну місити нехо...ото розлінилась баба
Відповідь: Печу, печу хлібчик А що тут такого надзвичайного? На програмі "тісто" ХП місить приблизно15хв (залежно від моделі ХП). Потім тісто витягаєте, якщо вам не треба, щоб воно росло. А якщо треба, щоб росло, то , або залишаєте його в ХП на 1год, або витягуєте, перекладаєте в іншу посудину і ставите в тепле місце на 1год.
Відповідь: Печу, печу хлібчик ну по-перше про назвичайність ніхто й не говорив. по-друге, якщо я такого не робила, то краще проконсультуватися. в моїй ХП немає рецепту тіста дріжджового, лише на вареники. тому й питала. але зрештою і так справилася сама. Дівчата, шукайте по пошуку перепис ДАНИ - пиріг з гречкою. як не найдете , то напишу вдома із записника. ---------- Додано в 09:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:23 ---------- http://lotoos.livejournal.com/2242.html знайшла! але я печу з половини.. і чого в мене олія в грамах була записана цікаво чи 75 гр. олії-75 мл олії... певно ,нє..
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я тепер все тісто, що має бути добре вимішане роблю в ХП. Правда в Панасоніку на вареники-пельмені окремо, на піцу окрео, а дріжджове окремо.
Відповідь: Печу, печу хлібчик а в мене чомусь тільки 2 програми - тісто і домашнє тісто ( 5 годин!). в мене Кенвуд. але нічого , на просто "Тісто" 30 хв. вимішування. думаю просто на вареники треба дістати і не витримувати на розстойці.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Касю, олія в г і в мл різні величини (олія легша за воду тому в грамах має бути менше) А я вчора поставила опару на чіабату. Сьогодні буду пекти
Відповідь: Печу, печу хлібчик Програма "дріжджове тісто" відрізняється від програми "Тісто" тим, що в ній після замішування тіста починається легенький підігрів для того,щоб тісто гарно виросло. Деякі ХП мають ще в тій програмі один або два рази перемішування тіста (вже під час підростання). А якщо програми "Дріжджове тісто" немає, то можна замісити на програмі "Тісто" (щоб гарно вимісилось, бо руцями не завжди хочеться ), а підростати можна вже поставити в будь-яке тепле місце.
Відповідь: Печу, печу хлібчик а хто має перевірений рецепт хліба з гречаним борошном? їла колись такий в одному кафе, дуже смакував. хочу пробувати нарешті таке спекти) як хтось має - даааайтееее!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Хліб "Домашній гречаний" Олія-30мл Вода-300гр сіль-1,5ч.л. мед гречаний-1,5ст.л. борошно пшеничне-300гр борошно житнє- 75гр борошно гречане-65гр клейковина-2ст.л. дріжджі сухі-1,5ч.л. Не знаю, чи то такий як ви їли, але цей теж смачний. Улюблений хлібчик моєї мами. Я ще люблю до нього додавати 1ст.л. насіння льону.
Відповідь: Печу, печу хлібчик розрізала, сину дуже сподобався, уминає за 2 щоки. Так гречаний мед відчувається в хлібі, смачно. Але я, певно, вибрала невдалу програму для випічки, бо трошки вогкуватий виглядає. В мене LG Рос. повар, є 5 програм випічки, щось я загубилась в них. Пекла на програмі "Основний", наст. разу спробую "Швидкий".
Відповідь: Печу, печу хлібчик тоді потрібно давати підігріту рідину. так виглядає хліб, як у вас, коли ви не дали йому охолонути)) просто розріз псується. окрім того, хліб з іншою мукою ніж пшенична , завжди є менш пористим і "важчим"
Відповідь: Печу, печу хлібчик в мене така ж. Режим "швидкий" мені не подобається: не добре підкисає і не достатньо випікається. Навіть по тих рецептах від хлібопічки, де пише пекти в режимі "швидкий". або пекти в режимі "французький" - там всі інгредієнти доводяться до потрібної температури
Відповідь: Печу, печу хлібчик якщо пекти на режимі Швидкий потрібно давати більше дріжджів, бо там менший час вистоювання. Хлібчик за стандартним рецептом не виросте достатньо