Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, скажіть будь-ласка, а в суботу-неділю, той магазин на Шептицьких працює? ---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- вже знайшла, може комусь знадобиться http://www.e-lviv.net/112/1518/
Відповідь: Печу, печу хлібчик Скажіть, будь-ласка, сухе молоко попередньо треба розчиняти у воді чи додавати сухим до тіста?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Додаю сухим. Поки зі всіх продуктів розчиняла лише солод...точніше запарювала окропом.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я спочатку лию воду, потім даю сіль, цукор, сухе молоко, олію. Потім даю муку , а в кінці- сухі дріжджі. А ось мій вчорашній красунчик( заміс в ХП, останній підйом в духовці у круглій формі):
Відповідь: Печу, печу хлібчик послідовність закладення продуктів залежить від моделі ХП. У деяких спершу рідкі, потім сухі інгредієнти і на кінець дріжджі. В інших спершу дріжджі, мука, всі сухі, а потім вже рідкі інгредієнти. Сухе молоко не розвожу. На те воно і сухе ІМНО.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дуже апетитний хліб! А чому не випікаєте в ХП? Просто захотілось круглої форми чи зле випікає? Питаю, бо роздумую - купувати ХП, чи добру мультиварку.
Відповідь: Печу, печу хлібчик я завжди печу в ХП, а вчора просто пекла піццу, мала нагріту духовку,і гарний настрій до хлібопечення і захотілось кругленького хлібчика з духовки, тому пекла в духовці . ---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ---------- Питання на засипку: як спекти хліб з великими дирками в середині? Чи це можливо тільки на заквасочному хлібі зробити?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я пожертвував ХП, щоб звільнити місце для мульті. Не шкодую. Бо процес замішування - не великий клопіт ще й задоволення може принести, і руки після мишки розминаються, а пропікають гарно/рівномірно/регульовано і ХП, і мультя.
Відповідь: Печу, печу хлібчик В мене питання, поможіть будь-ласка, бо шось не можу знайти. Маю свіжі дріжджі, сухих немає, яке співвідношення між сухими і свіжими?
Мій бородинський з сухофруктами хлібопічки не маю, місила руками, а пекла в газовій духовці. На фото він чомусь світліший, ніж реально рецепт: 250 г води 1,25 ч л дріжджів 1,5 ст л цукру 1,25 ч л солі 210 г житньої муки 140 г пшеничної 1 гат 63 г суміші "Корнекс" (з "Домашньої пекарні") 2 ст л олії Коріандр, кмин за смаком. Я коріандром посипала лише зверху, до тіста всередину не давала. Кмину не давала також. Дуже свербіли руки кинути горіхів, але чоловік так не любить.
Відповідь: Печу, печу хлібчик пспекла знову італійський томатний. фото старе але цього разу спеції , цибулю і часник добавила по сигналу, а не на початку.+ від себе вялений помідор. мама мія. то така смакота.. все шматочкаи в хлібі проглядається.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А в мене вже готується до попадання в духовку Нью Йорський з великими дирками. Як спечеться- відзвітую. А на смак він такий як той що продається в супермаркетах? Я печу Бородинський по ось цих рецептах. Виходить смачний. Бородинський із сумішшю "Бородинська" (корнекс) олія-20мл вода-300гр сіль-1,5ч.л. цукор-2ст.л. суміш Бородинська-75гр борошно пшеничне- 200гр борошно житнє- 250гр дріжджі сухі- 1,5ч.л. клейковина-1ст.л. Пекти на програмі для житнього хліба. Якщо нема такої, то включити програму замісу тіста, щоб помішало хвилин 20-25, а потім дати щоб підріс 1год 30хв. І включити на випікання 45-50хв. Бородинский хлеб (№2) Вес: 1000 гр Время:3 час. 50 мин. Ингреденты Солод > 5 с.л. Кориандр молотый > 2,5 ч.л. Быстродействующие сухие дрожжи» > 2,5 ч.л. Вода холодная > 420 мл Пшеничная мука > 400 гр Ржаная мука > 100 гр Мед > 1,5 с.л Соль > 1,5 ч.л Яблочный уксус > 2 с.л Растительное масло > 2 с.л Кориандр целый > 2 с.л Аграм темный- 1ч.л. клейковина-2ст.л. Выложите ингредиенты в контейнер, соблюдая следующий порядок: Солод,аграм темный, молотый кориандр, дрожжи, вода, муки,клейковина, мед, соль, уксус и растительное масло. Поставьте контейнер в хлебопечку.Выберите программу «Бородинский хлеб» и нажмите на кнопку «Старт». После звукового сигнала добавьте 1 ст.л кориандра. В конце программы выключите хлебопечку, дайте хлебу охладится30 минут, выньте контейнер и выложите хлеб из контейнера.
Відповідь: Печу, печу хлібчик На смак схожий, тільки в мене хрумка скоринка виходить і м"якуш, певно, трохи густіший (але не забитий). А ще такий хліб досить довго не псується і не черствіє. Той рецепт, що ви першим подали, я трохи відкорегувала під свою форму для хліба, там лише клейковини не було. А хліб і справді смачний
Відповідь: Печу, печу хлібчик наступного разу буду пекти по вашому рецепту! Я вже витягла з духовки свій Нью-Йорський. На вигляд гарний. Почекаю, щоб вистиг і буду розрізати........ Трошки боки пом"яті, бо пекла в глибокій каструлі, а каструлю нічим не змащувала і на дно пергамент не постелила. То поки витягла його звідти, то добряче намучилась і пом"яла йому боки. Поставила щоб стиг. Цікаво, чи є в ньому дирки? Аж не терпиться.... ---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ---------- Розрізала........... Ой, щось не зовсім вдався мені хлібчик. Дирки є, але не такі, як би мали бути і якийсь він трошки вологий всередині. Недопікся чи що? А може тісто було занадто рідке? Воно в мене було рідше , ніж на тому відео, по якому я робила. Але смак мені подобається. Наступного разу дам більше борошна і буду довше пекти ( в мене духовка газова). Думаю, на наступний раз вийде так як має бути! ---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ---------- переглянула кілька відео і зрозуміла, що моє тісто дійсно було занадто рідке. Нічого, на помилках вчаться!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Доповідаю: на наступний день хліба вже нестало. Чоловік з"їв весь. Сказав, що дуже добрий, і просив спекти ще. От так!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик хтось пробував на програмі тісто робити дріжджове тісто , наприклад на пиріжки. не солодкі