Вчора пік в мульті: Програма "Руки 2. right and left" Смак класичного пшеничного хліба з кмином. Солонуватий.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ну всяке буває. Хтось місить в ХП, а пече в духовці. Можливо , хтось робить навпаки
Відповідь: Печу, печу хлібчик Пече добре, але по скоринці видно, що більше знизу припікає, а дашок у хліба майже білий. Може не задовільнити любителів припечених дашків присипаних кунжутом чи ще чимось, ну паска тут вже класичного вигляду мати не буде. Хіба що можна ще щось настроїти.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А в ХП з її формами буде? Попередня випічка: ЗІ: цього разу умисно не став доводити дашок, лишив таким.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Як на мене, то краще вже така пасочка (з мульти), ніж прямокутна (з ХП). Але якщо вже пекти вдома паску, то найкращий варіант, це замісити тісто в ХП (щоб руки не втомлювати), а потім перекласти те тісто у відповідні форми, і спекти в духовці.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Галя, дякую! хлібчик смачнющий! а що більше ніхто ніц не пече де переписи? ---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ---------- диспенсер не має відношення до ваги. це місце куди засипають подрібнені додатки до хліба, і за 10 хв. до закінчення вимішування вони подаються автоматично до тіста.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Звичайний білий або ботон часів застою. Але навряд вони підходять під опис
Відповідь: Печу, печу хлібчик пече-пече... особисто мої най-най з білих, то цибульовий і сирний цибульковий - печу як звичайний білий молочний, або яєчний і додаю побільше сушеної цибульки, аромат - ммм..... ну а сирний ось так роблю: 250г пшеничної муки 250г пшеничної муки з висівками сухі дріжджі - 1,5 ч.л. сіль - 2ч.л. цукор - 2ст.л вершкове масло - 2ст.л сирокопченая ковбаса - 2ст.л тертий сир - 2ст.л часнок - 1 зубчик вода - 330мл правда ковбаси не даю, але засипаю в диспансер не 2 а 3-3,5 ложки сиру.
Відповідь: Печу, печу хлібчик В мене Мулінекс. Але теж програма на 900 грам. Я взагалі нічого не міняла.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Вчора вперше пекла хлібчик. Ну що вам сказати - відчуття такі ,як вперше пекла паски...я аж дихати боялась ,як почався заміс. Фактично 3 години і простояла біля хлібопічки але який хлібчик получився - мммммм.... Рівненький, рівномірно пропечений, пухкий...єдине велике "але" - в мене дві мішалки (чи як вони правильно називаються), ...так от, при витягуванні їх, в мене дуже калічиться хліб, утворюються дві великі дирки... як ви витягуєте ті мішалки? Бо дивлюсь на ваші фото - хліб не пошкоджений..
Відповідь: Печу, печу хлібчик там має бути в комплекті такий дротик загнутий на кінці, тоді акуратніше мішалки витягуються, але дірки все одно є .
Відповідь: Печу, печу хлібчик Можна після останнього замісу витягти тісто, витягти мішалки і назад закласти тісто. Тоді буде менша дірка. А після випічки я тримаю хліб ше 15хв. в ХП, тоді він витрушується зразу без мішалки - вона залишається в відерку і дірка менша виходить. Не знаю, чи то тільки в мене так, але можете спробувати.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Вперше відійшла від рецептів з книжечки і з Домашньої пекарні. Рецепт з яблучним оцтом. Вийшов рівномірно високий (в мене переважно шапочка горбком , а тут рівно), духмяний і пишний (навіть занадто пухкий, може, клейковини більше давати треба до житньої муки.. ) Зверху примнувся трохи...розрізала ще теплим.