Відповідь: Печу, печу хлібчик Треба додавати до муки 1ст.л. клейковини (глютену), то не буде кришитись, або пекти на закасці без дріжджів, тоді хліб не буде кришитися.
Відповідь: Печу, печу хлібчик друзі, надибала нині в одному іт.магазині вагові в"ялені томати, купила собі 100 грам. бачила з ними тьму рецептів на hlebopechka.ru, але думаю спочатку спитати тут - хтось може таке пік і має перевірений рецепт?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Пекарська-Вітвера, 12грн/100 грам. там ше є в олії, в банках, але вони дорожчі, я їх тому ніколи не купляла, все жаба дусила
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дайте хтось плз рецепт цільнозернового хлібчика. А то мої з книжки щось нікуди не годяться. Не піднімається гарно хлібчик...тяжкий і швидко цвіте.
Відповідь: Печу, печу хлібчик я печу по такому рецепту (правда там присутнє і звичайне пшеничне борошно в\г): 300 мл води, 0,5 стол.л. олії, 1,5 ч.л. солі, 1 стол.л. цукру 1,5 стол.л. сухого молока (я не даю) 180 г пшеничного борошна в\г 340 г. цільнозернового борошна 1 ч.л. дріжджів але перед випічкою дивлюся чи піднявся достатньо хліб, якщо ні, то вимикаю хлібо-пічку і через деякий час (коли вже допідніметься) випікаю
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я роблю за двома рецептами. Або з додаванням звичайного борошна або тільки з ц\з борошна Я даю просто воду і олію, якщо нема сироватки.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, а яка причина того,що хліб за пару днів зацвітає? Як тому запобігти?
Відповідь: Печу, печу хлібчик в мене не зацвітає, ще жодного разу не було, може на сухарик засохнути хіба, тримаю в лляному рушнику загорнутому у відкритій хлібниці.
Відповідь: Печу, печу хлібчик я тримаю в паперовому кульку, і теж не зацвітає, тільки засохнути може. Але так як зараз хліб їсть тільки чоловік, і то через день, то хліб зберігаю в холодильнику. Потім робимо тости.
Відповідь: Печу, печу хлібчик в нас не зацвітає - так довго не лежить. День, ну максимум 2. печіть менші буханки і будете мати завжди свіжий хліб
Відповідь: Печу, печу хлібчик якщо за 2-3 дні зацвітає, то не дуже добре. справа в тім, що спори цвілі і плісняви є в повітрі, на предметах побуту, в борошні - всюди! та навіть на зерні, з якого мололи муку могло то все добро бути і таким чином попасти в хліб. а хороше середовище для "цвітіння" - волога. можливо дійсно варто спробувати в холодильнику зберігати хліб.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Та в нас якось дивно, або зїдаємо хлібинуза день-два, або може тиждень половина лежати. Спробую завертати в рушник, в паперовому пакеті сохне :-(
Відповідь: Печу, печу хлібчик я коли печу меньше, то він в мене не виростає такий як на 1 кг хоч даю все по нормі на 750 гр
Відповідь: Печу, печу хлібчик В мене ще ніразу не зацвів. Може хіба що засохнути. Тримаю завернутим у рушник. Ніяк руки не дійдуть( чи то ноги ) купити хлібницю.
Відповідь: Печу, печу хлібчик угу Ну в мене в хілбниці дірки, так що все одно потрібно у щось завертати.
Відповідь: Печу, печу хлібчик 90% на те що грибок в муці. купіть пакет іншого борошка і спробуйте з нього спекти. якщо не зацвите - значить мука... грибок доречі може і в хлібниці спокійно жити... якщо пакет цільно не загортаєте- не скручуєте, то не повинен цвісти. і є ще одне але - може надто рано в пакет кладете. мусить добре вистигнути і щоб волога зайва випарувала. бо інакше робите парниковий ефект
Відповідь: Печу, печу хлібчик в мене найбільше сохне хліб на програмі французький. скоринка смачна, але сохне