Відповідь: Печу, печу хлібчик Нічого страшного. Страшно коли починаєш їсти, і буханки хліба як і не було.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А в мене зараз по всьому дому таааакиииий аромат - допікається цілозерновий хлібчик з оливковою олією. Не знаю чи вдастся - робила із того що знайшла, з оригінального рецепту лише пропорція води-борошна, але дуже сподіваюсь на успіх - їстоньки хоцецця
Відповідь: Печу, печу хлібчик Справа, не в тому, як ХП сприймає заміну, а в тому, який хліб получиться. Якщо просто замінити в рецепті муку, то колобок вийде ДУЖЕ тугий і сухий, ну хліб відповідно теж буде не такий як має бути.
Відповідь: Печу, печу хлібчик і я так приблизно,але реально випечений на 5+ вийшов лише два три разинині от знов якісь не такий-щось я розчарована.
Відповідь: Печу, печу хлібчик оо. я чого так? то ти з книжечки печеш? он я 2 рази пекла, і два рази дуже добрий. перший- з книжечки, другий - з інтернету.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Скажіть будь-ласка, чи можна використовувати рецепти з книжечок другого виробника хлібопічки??
Відповідь: Печу, печу хлібчик так,з книжечки.Все даю як там пише,а хліб не дуже..от сиджу якісь рецепт найпростіший шукаю в неті,як знов не вийде,то певно я просто не "до випікання"
Відповідь: Печу, печу хлібчик Може клейковину додавати? Ви яке борошно використовуєте? В мене були проблеми коли одну пачку дріжджів використовувала,поки не змінила нічого не виходило.
Відповідь: Печу, печу хлібчик який виробник? може дівчата підкажуть. в мене Кенвуд. ось найпростіший. 500 грам. середня скоринка. 1 програма. 275 мл води +1 яйце. ( рідкі інгрідієнти в мене йдуть першими на дно) 1 ст.л. олії Мука( в мене сама звичайна Хуторок) 350 грам 1 ч.л. солі 2 ч.л. цукру 1 ч.л. сухих дріжжів. все. фото виставляла.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Теж такою користуюсь, пробувала інші, не "впєчатліло". Клейковини завжди давала 1 ст.л., зараз 2 ст.л. Хліб тугіший, надовше вистачає.. (то просто лінь пекти щодня ) І ще як почала важити продукти, то жодного разу не було такого, щоб хліб не вдався.. І спокійно можу запустити хп, і піти гуляти...Раніше заглядала, часто досипала муку.. колобок не був такий, як треба..
Відповідь: Печу, печу хлібчик а я таке не даю.Що це взагалі таке впринципі у мене рецепт такий ж,але яйця там нема.Рідкі інгр.теж на дно даю(там так пише),я от думаю,в мене дріжжів сухих великий пакет,і я ним користуюсь-може то вони зіпсулись або що..може таке бути? ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- О!тільки зауважила ваш допис.Мука Хуторок або жовтенька така()назву забула),клейковина незнаю що таке
Відповідь: Печу, печу хлібчик Може, в мене саме так і було. Не виходив ніякий хліб (погано виростав, глевкий був). Дріжджі непогані - Саф Левюр (наче так пишеться). А потім купила дріжджі сухі Львівські і все супер! Я зараз тільки з суміші Бородіно фірми Ірекс печу, бо іншого тепер чоловік не їсть, ну хіба батон часів застоя.