Відповідь: Печу, печу хлібчик якщо є мірні стаканчики, то все гуд. І олія в рецепті до хліба має бути чи верш. масло, я забула, Анута добре написала.
Відповідь: Печу, печу хлібчик дівчата, ну то може дасте якийсь базовий рецепт? то є кенвуд. якась книжка з ним є. чи я там найду щось просте?
Відповідь: Печу, печу хлібчик в нас найпростіший білий, маленька буханка (4 год). 1 ч.л. дріжджів 400 г муки 1 ч.л. солі 1 ст.л.цукру 1 ст.л. олії 260 мл води якщо ставити на швидку програму (2 год), то 2 ч.л. дріжджів. коли додаю до муки ст.л.клітковини (з часом собі прикупиш) хлібчик виходить вищий десь на 2 см (мука проста Аро) ще забула, люблю на той хлібчик ставити темну скоринку рецепт для ХП Панас-2501 ---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ---------- Касю, ти головне в інструкції вичитай в якій послідовності там треба закладати продукти. В різних ХП по різному. В Панасі спершу дріжджі, мука і вода наостанок. А є де вода спочатку, а дріжджі наостанок.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Мій перший хліб був молочний, на швидкому режимі. Там крім стандартних інгредієнтів молоко.
Відповідь: Печу, печу хлібчик звісно, окрім стандартних компонентів ще є молоко, йогурт, сироватка, сухе молоко, газована вода і т.д. а з додатків: родзинки, курага, мак, кунжут тощо. Касю, чекаємо знимок хлібчика! Успіхів!
Відповідь: Печу, печу хлібчик дівчатка і я маю хлібопічку, навіть чоловік, що скептично ставився до цього - зацінив
Відповідь: Печу, печу хлібчик Хоч наша сімейка і невелика, але маленькі буханки вже давненько не печу, хіба французький...бо доводиться тоді двічі на день пічку запускати
Відповідь: Печу, печу хлібчик в Заквасках теж є клітковина та 0.5кг фасування сухих дріжджів. ще бачила у них цільнозернове борошно (в Метро теж є)
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я бачила в Ашані, наскільки пам'ятаю, то продають 2 пачки по кілограму, ціна більше як 20 грн.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Де то є ті Закваски? Цільнозернове борошно я маю. Ммм, така смакота виходить, що за день з*їдаємо булку хліба. Приходиться пекти щодня. Додаю зараз манку замість клейковини. Теж подобається, виходить дуже хрустка і товста шкірка.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчатка, тішусь хлібопічкою близько трьох місяців, хлібчик завжди смачний, але на перших порах був ще й гарний, рівненький, а тепер постійно от так з однієї сторони тріскає шапочка, і це не залежить від кольору скоринки. Яка то причина?
Відповідь: Печу, печу хлібчик а все робите так само і інгредієнти не міняли? Гуцулянко, все забуваю написати. Цільнозернове в Метро фірми Жменька. 1 кг = 12 грн. Касюню, з початком!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Підкажіть, де помилка? Чомусь цільнозерновий хліб моя ХП погано вимішує, а як додати висівки то ще й росте погано. Може пропорції рідини-сухі суміші якісь особливі мають бути для цільнозернового хліба чи клейковину додавати? Якщо додавати то скільки?
Відповідь: Печу, печу хлібчик а рецепт ви берете для цільнозернової муки чи просто замінюєте білу муку цільнозерновою? цільнозернова любить більше рідини. І висівки теж
Відповідь: Печу, печу хлібчик Для цільнозернового хліба є окремі рецепти.Не можна просто взяти рецепт для білого хліба і замінити в ньому пшеничне борошно на цільнозернове.