Відповідь: Печу, печу хлібчик Наприклад, сушена цибулька (до білого хліба : ням-ням), суміш із сушених трав і овочів для Пряного хлібчика, клейковину(глютен),кунжут, солод, закваска суха "Аграм темний" для житнього хліба.
Відповідь: Печу, печу хлібчик я теж там купую саме те чого немає в жодному іншому магазині,тобто:закваску,аграм,клейковину,а от борошно насправді у них дорого,житнє купую в Ашані по 4 грн,а в них 5грн,є різниця?:smile: мені подобається цей магазин,бо поряд біля хати,дуже зручно,працює кожного дня,навіть у неділю,а якщо чогось бракне,вискочила і купила
Відповідь: Печу, печу хлібчик а можна попросити рецептик вашого хлібчика з сушеної цибульки ---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ---------- ціна просто космічна ну то нічого ми переживемо,гречка дорога,тому і борошно відповідно дороге
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я брала в Інтермаркеті по 12грн за 1кг. (гречане борошно) ---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:47 ---------- Будь-ласка: 30гр олії 325гр води 1-2ст.л. сухого молока 2ч.л. солі 2ст.л. цукру 600гр борошна пшеничного 1,5ч.л. дріжджів сухих. 3-4ст.л. сушеної цибульки
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дякую Наталю за рецепт я зрозуміла що це на 1000гр? обов"язково попробую
Відповідь: Печу, печу хлібчик Скажіть будь ласка, чи є рецепти у яких серед інгредієнтів сир-творог? Вибачте, не маю можливості прочитати усі 139 сторінок з дописами. Мої дуже люблять т.з. "сирні рогалики" з магазину і хочуть щось подібне на смак. Я правда не знаю чого вони називаються сирні і чи є там взагалі сир. Тому до вас, господарочки, з цим питанням
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ось такий хлібчик виходить у мене, коли замість води додаю теплого молока - то йому часом аж "башню зносить"
Відповідь: Печу, печу хлібчик Сирна здоба: (програма "Солодкий хліб", вага 1000гр) мука-500гр молоко- 110мл сіль-1ч.л. дріжджі-1,5ч.л. клейковина-2ст.л. масло-100гр цукор-100гр яйця-2шт сир домашній-150гр Рецепт перевірений. Виходить дуууже смачно. А з вареньком - взагалі - супер!!!! ---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ---------- Дайте рецепту!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Тю... З інструкції до ХП. Тіко яєць додав пару... Вода - чашка масло -1,5 чл цукор - 2 ст.л сіль - 1 1/8 чл мука - 3 чашки дріжджі - 1 1/8 чл Програма: хранцуський хліб
Відповідь: Печу, печу хлібчик У зв'язку з рецептом у мене два запитання: 1) де купляєте клейковину? і чи то обов'язковий інгредієнт? 2) чи не пробували сир домашній замінити магазинним 9% чи 11 % жирності? Наперед вдячна.
Відповідь: Печу, печу хлібчик 1) Клейковина дається для того, щоб хліб не кришився і щоб структура м"якушки була "гарна". Я даю її до всіх хлібів (білих, житніх, бородінського). Купляю на Шептицьких,18. 2) В магазині сиру не купляю, бо маєм свій домашній. Але впевнена на всі 100%, що то ролі не грає. Сміло можете давати магазинний.
Відповідь: Печу, печу хлібчик клейковина продається в магазині "Домашня пекарня" м. Львів, Вул. Шептицьких, 18 ---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ---------- в зв"язку з тим що в нашому борошні малий вміст клейковини,це дуже необхідний інгредієнт,і так борошно стає сильним(тобто з нормальним вмістом клейковини)
Відповідь: Печу, печу хлібчик Захопилась останнім часом плетенками гарні МК. Потіште своїх домашніх! http://www.youtube.com/watch?v=DUZEz4elX8E&feature=player_embedded а ще прикольний смайл "нарила"
Відповідь: Печу, печу хлібчик там багато різних відео. А рецептів тьма! беріть будь-який, котрий вам смакує та експериментуйте Смачного!