Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, сьогодні зранку і я (вірніше ми, бо ініціатива і просування ідеї були чоловіковими) стали власниками хлібопічки. Так що приймайте в свої ряди.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Молодці!!! Приймаємо! Маю цікавий рецепт, хотіла би спробувати, але в нього входить "сахар-сырец". Може хто знає що то таке і де продається?
Відповідь: Печу, печу хлібчик А можна похвалитися першим хлібчиком? Пекли стандартний білий по рецепту, зазначеному в інструкції до хлібопічки. Для початку спробували найменший розмір.
Відповідь: Печу, печу хлібчик І я нарешті стала власницею хлібопічки Філіпс. Але, дівата, підкажіть: коли я її купляла, мені сказали, що Бородінський можна пекти лише в тих хлібопічках, в яких є програма саме для цього хлібчика, бо в інших він не вийде. Чи це дійсно так, бо мій агрегат такої програмки не має. Програми Багети в неї також немає, а Французький хліб печеться 6 год.(дуже довго). Чи можна тут чимось зарадити, чи прийдеться купляти Бородінський в магазині? Буду всім дуже вдячна за поради.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ну у нас теж немає програми для бородинського, спекли тільки що на програмі для житнього. дуже навіть файний вийшов. А французький, по-моєму, у всіх 6 годин печеться. В тетиній старшій Елджі пекли бородинський на програмі - пшеничний, вийшов нічого так собі, тільки трохи впав.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Має бути програма для житнього хлібу. Теоретично можна пробувати на звичайному режимі, але скоріш за все прийдеться по таймеру відключати і включати окремо випічку.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я раніше пекла Бородінський на 1 програмі (Основний хліб) і получався дуже добрий, але то займало 3год40хв, , а на програмі "Багети" печеться 2год і виходить ще кращий. Можна ще пекти на режимі для житнього хліба. А взагалі мені здається що тісто на Бородінський хліб хоче щоб його поменше рухали, тобто- замісився і росте, і щоб не було перемісів. Тоді він дуже гарно виростає. А якщо пекти наприклад на 1 програмі, то там тісто замішується, потім стоїть, потім знов замішується, потім знов стоїть, потім знов ....... . Коротше, раджу вибрати програму, де тісту буде спокійніше рости.Тоді Бородінський буде найкращий. ---------- Додано в 06:49 ---------- Попередній допис був написаний в 06:48 ---------- В мене французький печеться 3год 40хв. ---------- Додано в 06:51 ---------- Попередній допис був написаний в 06:49 ---------- Вчора пекла один із своїх улюблених хлібчиків- білий із сушеною Єгипетською цибулькою. Ох, смакота !!! А запах який!!!!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Власне. Програма для житнього - це заміс, десь 1,5 год. підйом і випічка.
Відповідь: Печу, печу хлібчик В моєї ХП немає програми ні для Бородінського, ні для житнього (там взагалі тільки обовязковий мінімум програм), але успішно пече на основному В чому відмінність Бородінського від іншого - в коріандрі і кмині (хто як любить, правда) і ше солод, так? То яка різниця на якому режимі пекти саме Бородінський? В мене Бородінський набагато краще виходить ніж більшість житніх і пшенично-житніх.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Підходить, якраз добре для Бородінського. А в мене немає програми для житнього хліба.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, у мене є пропозиція як для новачка у вашій сфері (сорі, якщо вона вже тут подавалась). Може б винести рецепти для хлібопічок в окрему гілку, а то шукаю тут цікаві рецепти і доводиться стільки сторінок перелопачувати. А саме обговорення рецептів, поради і балачка лишалася б тут. Що скажете?
Відповідь: Печу, печу хлібчик В пропорціях борошна. В Бородинському наближеному до справжнього житнього борошна більше половини. А якщо житнього борошна більше ніж 40 %(можу помилятись, але приблизно так), то потрібні інша програма - як я вже писала - 1 заміс, довгий підйом (годину з копійками) і тоді випічка. Стандартна програма - для пшеничного и пшенично-житнього (де житнього борошна менше 40 % - наприклад Дарницький від fugaska), там заміс, потім підйом, потім знов переміс, знов підйом і аж тоді випічка. Теоретично можна пекти житній хліб і на основному, він скоріш за все підніметься і спечеться....але - якщо є можливість користуватись спец.режимом або вручну регулювати процес, то результат буде кращим
Відповідь: Печу, печу хлібчик В мене чомусь два останні рази хліб погано виростав, тобто трошки більше, ніж на половину. Чого б то? ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ---------- Люлоньки, а хто пече житній хлібчик з додаванням сухого солоду- ви його попередньо заливаєте кип"ятком?
Відповідь: Печу, печу хлібчик бажано запарювати. Ви спочатку заливайте, поки закинете всі інгредієнти, то воно вже буде готове може їз-за спеки. Дріжжі перегрілись і відпрацювали раніше ніж би мали. то така моя імпровізація відповіді
Відповідь: Печу, печу хлібчик То я останні два рази пекла хліб Домашній (з трьох видів муки) і хліб білий. То вони мені "недоросли". А вчора вечером пекла Бородінський- та ж сама історія. І тут до мене дійшло. Я у всіх трьох випадках давала замість води сироватку.Напевно в цьому і криється причина. Бо раніше ці хлібчики в мене на воді получались суперово.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Використала вчора ХП у якості тістозамішувальника. Робила житнє тісто на піцу. Вийшло просто суперово, правда, замало муки, то я вже домішувала руцями. А хтось знає, як зробити хлібчик типу сірого-карпатського, який продається в магазині. Підкиньте рецептик, будь ласочка, якщо в когось є.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Вчора пекла лінивий круасан (перший раз). Але тісто в мене вийшло після замісу не туге, а трошки липло до рук. Получився дуже смачний результат, але не знаю, чи то він мав вийти саме таким, чи трохи іншим. Поділіться досвідом, хто вже пік таке чудо. то має вийти таке як ті круасани, що продаються, чи ні? Бо в мене вийшло тісто таке як в булки, але рвалось слоями. Смачно було, але все ж ....... .
Відповідь: Печу, печу хлібчик Щось в тему ніхто не заходить, крім нас з Наталею :-( А я все одно похвалюсь. Пекла хлібчик з додаванням кукурудзяної муки. Вийшло от таке сонечко
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дійсно гарний хлібчик! Я теж деколи додаю таку муку,але в мене не такий жовтий.А в якій кількості ви даєте цю муку?