Відповідь: Печу, печу хлібчик Я якраз зараз обдумую вибір моделі. А ви яку купили? Може хтось порадить мені яку краще брати. Я трошки вже перечитала цю тему. Але інформації дуже багато. ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ---------- На Привокзальному базарі при вході в м"ясний зі сторони Городоцької. ---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- А де продається клейковина?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, а як ви зберігаєте сухе молоко?в холидьнику? бо в мене цілий пакет зрудився( зберігала в шафці, в паперовому пакеті закритому)
Відповідь: Печу, печу хлібчик Напишу про свою: в мене кенвуд 250. Так як я купляла першу ХП,то хотіла би вона не була дорога і досить простенька...щоб спекти хлібчик і усьо...тобто просто повчитись.Я думаю що така модель цілком підходить на початок.Зараз я в ній ще замішую тісто на піццу,на вареники.більше фантазії нема Може ще хтось опише кращі моделі? бо я би теж не проти колись поміняти свою...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Та можна,звичайно що можна.І ще варення.Тільки я то все не роблю.А функцій у ній є 11 чи 12.
Відповідь: Печу, печу хлібчик На Винниченка, 30 є різні суміші для хліба, клейковина, солод, закваски для йогуртів...Я там не була, дали рекламку на виставці в суботу. рецепт кекса для любої ХП (все замішати правда руками треба, тільки пекти в ХП) - дуже смачний, завжди виходить, я ще ізюму багато даю обваляного в муку.
Відповідь: Печу, печу хлібчик сухе молоко купляла на Краківському по 30гр кг.а клейковину на Шептицького 18
Відповідь: Печу, печу хлібчик борошно цільнозернове-грубого помелу і житнє обдирне є в Ашані перше-8.89гр за 2 кг.друге-2.77 за 1 кг різні висівки є на Добробуті.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Купила сьогодні Мулінекс. Спекла хліб. Не можу сказати що вдався. Якийсь трохи недосолений, не виріс на ньому горбочок, тобто вийшов прямокутний брусок. Але їсти можна. Все одно смачнійший ніж магазинний. Думаю, що не виріс, бо тісто було занадто рідке. Треба було трохи муки більше дати. Сподіваюсь, що на наступний раз вийде кращий.
Відповідь: Печу, печу хлібчик вийде точно!Якщо не наступний раз,то далі все-одно буде все добре. В мене перші два,чи три рази теж не виростав,провалювався. А потім все пішло як по маслу!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ну то може від браку солі? Ви точно за рецептом робили? І ще залежить на якому режимі, я перший раз дуже хотіла якнайшвидше, включила той швидкий режим на годину, а він до .... більше ним не користуюся. А у мене вихвалялка: нарешті приїхали мої ножі замісочні (я варвара ще в листопаді один ніж посіяла і стільки часу вони їхали ) Ураааа мої руки дуже тішуться що не доведеться більше хліба місити
Відповідь: Печу, печу хлібчик Робили точно по рецепту. Там жир не входив . вибирала режим на 3год 40хв. Певно солі замало, або муки. Коли перемішувалось, то тісто трохи прилипало до стінок. Так напевно не має бути. Досвіду не маю, бо взагалі перший раз в житті пекла хліб.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А борошно перевірене? Може бути неякісне і рідло в процесі... Я вже печу звичайний, білий бо в хаті крі борошна і води (ну і дріжджів ) виявилося тільки сухе молоко. Ввечері куплю житнє борошно (бо таки маю підозру що моє погане), закладу бородінський.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Нарешті вчора спекла бородінський Так хотіла похвалитися і нема чим. На смак хороший (пекла за рецептом із хп) але... прийшла ввечері втомлена від лікаря і до опари дріжджі додала а вже при вимішуванні забула
Відповідь: Печу, печу хлібчик дівчатка, даруйте за міні-офтоп, а чи не взявся би хтось незадякую спекти на пт.вечір чи сб ранок 5-6 білих хлібин? черкніть в пп...
Відповідь: Печу, печу хлібчик І я сьогодні хотіла пекти Бородінський . купила всі інгредієнти , а солоду не знайшла. Де ви його берете?