Відповідь: Печу, печу хлібчик Ще не пробувала, в мене хлібопекарня 4 день. Але на днях хочу спробувати. Цей рецепт був у книжетці-інструкції до хлібопекарні. бачу в інших рецептах такі дози сухофрукти 60-80г горіхи 40-60г В мене таке питання - де можна придбати житній солод в Києві?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Привіт! Пекла вчора Бородінський за рецептом, який тут давала mikykysya, вийшов досить смачний. Єдине, що я дала в 2 рази менше Бородінської суміші, ніж по рецепту, тому трохи світліший в мене. А ще на днях пекла панеттоне по рецепту, який викладала Дана в "готуємо паску", і Оленка теж його викладала. Оленка ще мене консультувала щодо переведення живих дріжджів в сухі, ДЯКУЮ! Місила і пекла все хлібопічка, вийшов ТАКИЙ смачний, ну нічим від того магазинного не відрізнявся! (хіба формою, трохи верх був смішний, і черствів трошки швидше, магазинний може 2 тижні стояти). А я той панеттоне дуже люблю , досить часто собі купувала раніше, а тут така радість - закинув собі інгредієнти, і насолоджуйся! (плюс рахуйте, що дешевше, ніж за 100 грн панеттоне у Львові не купиш...)
Відповідь: Печу, печу хлібчик А моя хлібопічка з того переляку що я її продам, спекла мені ось таке чудо: До речі. була сьогодні в Метро, там стільки сумішей -і Бородіно, і Сирний хліб, і всілякі різні, пачка 700г., ціна від 19 до 23 грн., дріжджі додаються в пакеті, а в Барвінку з"явилася житня мука по 2.30 грн. за 1 кг.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Сьогодні в Арсені бачила суміші по 6-8 грн - пшеничний, пшенично-житній та зерновий є.
Відповідь: Печу, печу хлібчик На Зеленій, недалеко від Батальної. Дивилася склад одного з них - ніби всі інгрідієнти нормальні крім якогось "поліпшувача" може то малась на увазі клейковина, незнаю
Відповідь: Печу, печу хлібчик з таких сумішей задорогий хліб виходить , бо до них, якщо не помиляюся, тільки рідину додають і все...принаймні для мене 19 грн за 700 г буханець то задорого....
Відповідь: Печу, печу хлібчик В мене з 500г борошна виходить 850г хлібина. Тим не менше ціна справді так тільки щоб поставити експерименти, розширити свій домашньохлібний асортимент Зате хоч є вже якесь просування у цьому напрямку.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Пекла нині вже вдруге свій тепер улюблений "хлібчик" - лінивий круасан. Дуууууже смачно, треба мати немалу силу волі, щоб зразу всього не зїсти ще теплим Шкірочка хрустка, в середині пухка-препухка булка-круасан Тільки цього разу пробувала ще перемастити варенням і зробила висновок, що краще пекти без, а мастити потім зверху при бажанні (поки скручувала, варення витискалось і всередині залишилось зовсім мало)
Відповідь: Печу, печу хлібчик Galya, як апетитно, навіть на фотці дуже смачно пахне . А це мій, другий. Перший був дуже смачний, але при випіканні верх трохи впав. Дякуючи Оленці та клейковині, більше таке не повторювалось . А вчора пекла картопляний хліб, давно хотіла спробувати, але щось не впевнена була...А тут якраз мені дві картоплини лишились, от і вирішила "оприходувати". Хлібчик більш щільненький на вигляд ( менші дірочки), але на смак як булка м"який. Дітям ( та й мені) сподобався дуже, сказали все такий пекти. Чоловіка ще не питала, взяв на роботу. Шкоринка дійсно, як на першому фото, така більш жовтенька, ніж у звичайного хліба. П.С. Дівчата, не знаю, як у вас, а в мене той хліб просто зникає, магазинний міг стояти 2-3 дні, а цей доводиться пекти кожного дня, та ще й по 2 рази. Дочка, яка не дуже хліб їла, тільки його тепер і топче.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Буває таке що і я кожного дня печу. Буває, що і мамі дам домашнього хлібчика. Тому завжди печу найбільший. А мій малий теж такий хліб з задоволенням їсть, магазинний практично не їв, тільки булочки або чабатту. Сьогодні купила житньо пшеничну муку і грубого помолу. Будем експерементувати.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А це мій середземноморський. Цікаво що у мене все такі самі пропорції а вийшов більш мокрий ніж Лілин. І муки ніби дала так як писало.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А ти досипай муку в процесі замішуваня. Бо я завжди додаю ще трохи, залежно від того, чи витисне з оливок ще воду чи ні. Файний хлібчик вийшов. А то червоне - це сушені помідори?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Так. Та я ітак підсипала муки коли додала оливки бо зробився зовсім рідкий. Але мені консистенція підходить, хіба би більше випекти і дати вирости.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я вчора теж стала власницею ХП Panasonic 255.Так що приймайте у ваші ряди.Ось наш перший хлібчик.Оскільки терпіння не було чекати,то робили на прискореному режимі.Вийшов дуже смачний(вже весь змели і "требуют" нового ).
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я вже трохи побавилась зі своєю хлібопічкою, а на ДП темкою недавно зацікавилась. А це я на днях спробувала хліб на основі соку з буряка - дійсно класний, всім моїм домочадцям сподобався. Але трохи форма в нього не того!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ну правильно, і по кольору, і по формі як буряк Головне щоб смак був ближче до хліба.