Відповідь: Печу, печу хлібчик І ми пекли вчора хлібчик. Я завжди на кілограм печу, а то вчора захотілося 750 г і забулася, і дала цукру 4 ч.л. замість двох Чоловік казав, що не знає, що я з тим хлібом робила, але вийшов дуже добрий, такий як магазинний
Є два види сухих дріжджів. Я колись зробила опару не з традиційних сухих дріжджів (ми тоді пекли хліб самі, без ХП), то тісто не росло майже, а хліб вийшов як камінь. Коли те саме зробила з традиційними - усе спрацювало. І в ХП додаються саме quick-rise. Ніц із нього не вийшло. До знимки був би цілком файний, але оскільки дріжджі замочилися, тісто погано підросло. Для тих, хто не в курсі, про що ми з Анутою: я вчора всі складники заклала в ХП, а тоді побачила, що поруч мирно лежать лопатки. Місило гарно, але з підростанням не вийшло. Я до того була готова, тому не розстроїлася.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Багети з сумішшю бон багет на багетниці (все таки треба було брати 2 багетниці....) Все в гр: Масло растительное 20, Вода 110, Молоко 100, Соль 8, Смесь Бон багет 60, Мука пшеничная 280, Дрожжи 7 Вже спробувала,смачні, але, на мою думку, солі забагато.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А в мене ніяких сумішей. (( Тільки три види муки маю і все. Далі всі складники мушу сама мішати за книжечкою.
Відповідь: Печу, печу хлібчик В супермаркетах не продають готові суміші (такі,що тільки води додати)? Я думала вони за кордоном у кожному супермаркеті продаються... Я на вихідних у сусідів в Ашані забрела в такий відділ Так там є такі суміші, мука будь якого типу (я взяла крупчатку, спельтову, тортову).
Відповідь: Печу, печу хлібчик Продають. Але в мене хвороба: я складники читаю. Тому суміші не купую. Просто їду в роздрібний магазин, де все на вагу й закуповуюся різними зернятками, горішками тощо.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А хтось робив хлібчик з кукурудзяним борошном? Мені дуже кортить спробувати, але боюся неперевірених рецептів.
Відповідь: Печу, печу хлібчик робила з кукурудзяною і гречаною. хороший виходить. вибирала рецеп хліба з мукою грубого помолу і замість муки грубого помолу давала кукурудзяну (чи гречану)....моїм вдома подобався і їли із задоволенням. на 750 г буханочку треба: 305 мл води (чи молока) 0,5 ст. л олії 1,5 ч.л. солі 2 ст.л. цукру 240 г. пшеничного борошна 120 г. кукурудзяного борошна 120 г. житнього борошна 1,5 ч.л. дріжджів режим випікання "хліб з борошна грубого помолу" (у Мулінекса то №3) і час приготування 3 год. 37 хв. тільки з кукурудзяного борошна не робила....
Відповідь: Печу, печу хлібчик І я показую свого першого хлібчика з духовки і на заквасці! під керівництвом Оленки, за що їй ДУЖЕ ДЯКУЮ!!! А смакота яка...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Чудовий ! Так і уявила,що його ,ще теплим ,намастила зверху маслом і ...:rolleyes: зхрямцяла ...увесь...сама . А мені нема чим похвалитись.Знайшла на вихідних в неті рецепт кекса і вирішила спекти діточкам до чаю,бо дуже вже рецепт був "смачний" Ось мій чудо-кекс ... ...малий,забитий ,і взагалі , я вирішила,що більше кекси пекти не буду,бо вони мені не вдаються.
А мені двічі не вдався французький білий. Зате канапковий із додаванням сухого молока вдався гарно. Думала нині нарешті зробити з чоколядовими цьомками, але щось не хочеться, то вже завтра зроблю. А який перепис кекса? І на якому режимі запікали? У мене є спеціяльний режим на кекси власне. А деякі кекси треба лише на режимі тісто місити, а далі у форму й пекти в духовці. До речі, яка у вас пічка, бо я би могла вам переписи зі своєї книжечки написати, якщо цікавить. Наприклад є такий: Для режиму №4 - солодкий (sweet) Брьош (1,1 кг) пишу складники у такому порядку, в якому їх треба закидати в піч. молоко - 75 мл (1/3 скл) яйця - 4 штуки дрібно посічене на квадратики масло - 175 мл (3/4 скл) сіль - 2 ч. л. (10 мл) цукор-пісок - 1/3 скл (75 мл) біла мука - 3 і 3/4 скл (925 мл) сухі джріжджі - 3 і 1/2 ч. л. (17 мл) ще можна додати шоколадні цьомки - 1 i 1/4 скл (300 мл) Напишу, які в мене є переписи і на які програми моєї ХП вони розраховані: хліб на зеленому чаї з фініками (режим №2 - французьке тісто), на малиновому чаї (режим №2 - французьке тісто), яблучно-горіховий медівник (режим №2 - французьке тісто), мигдалевий кекс (режим №10 - кекс), фруктовий кекс (режим №10 - кекс), лимонний кекс (режим №10 - кекс), імбирно-морквяний кекс (режим №10 - кекс).
Відповідь: Печу, печу хлібчик А я нині собі пісний хлібчик спекла. Так смачно пахне!!! Як ся вдасть то потім покажу. Завтра буду різати. Ось воно! Чудо природи!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик mikykysya І де він,той рецепт? Рецепт в студію! А то таку красу виклали,а як робити-не сказали!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Цитую рецепт, який використовую вода — 400 мл (из них же взять 100 мл для заваривания солода и кориандра); солод — 4 ст. л.; кориандр молотый — 0,5 ст. л.; соль — 1 ч. л.; растительное масло — 2 ст. л.; мед — 2 ст. л.; пшеничная мука — 200 г.; ржаная мука — 350 г.; дрожжи — 1,5 ч. л.; кориандр в зернах — 1 ст. л. (для посыпки). Заварить солод и молотый кориандр кипятком и, подождав, пока смесь остынет, переложила в форму. Затем вылить туда же оставшуюся воду, добавила соль, масло и мед. Всыпать муку, поверх нее поместить дрожжи. Крім того, я замінюю 100г житньої муки на суміш Бородіно і додаю клейковину, випікаю на програмі №3 - для Цільнозернового хліба. А якщо зверху готовий хліб помазати водою з медом і посипати зернами коріандра - взагалі казка. в оригінальному рецепті автора пропонували використовувати дві програми №13, а потім №9, але з програмою №3 виходить не гірше Пробуйте, може кмусь знадобиться.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчатка, прошу тепер про спільні хлібозакупи писати сюди: http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=51237
Відповідь: Печу, печу хлібчик Це ти правильно зрбила, а то деколи потрібно інфу знайти, то доводиться цілий форум перечитувати.