Печу, печу хлібчик

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Olenka, 23 Січень 2008.

1. mikykysya

mikykysya New Member

Відповідь: Печу, печу хлібчик

А який це режим "французького тіста", в мене Мулінекс...

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дівчата, а з сухою закваскою без дріжжів можна хліб пекти?

3. mikykysya

mikykysya New Member

Як там справи з посилочкою, а то я вже настроїлася на новй хлібчик :girl_in_dreams:

4. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

В мене Панасонік, там є спеціальний режим - французький. В мене хлібопічка тільки-но тиждень, я не зможу Вам пояснити різницю в режимах, думаю. Але теж думаю, що можна спробувати замісити тісто для круасанів на звичайному режимі (білий хліб), коли підійде, витягнути, і далі вже всі маніпуляції згідно рецепту, який я виклала. Матимете сміливість, час і натхнення спробувати - напишіть!

5. La esposa

La esposa Moderator

в мене нема того режиму, але десь в неті бачила докласдно розписано, що робиться в тому режимі, тому, мабуть, спробую продублювати процес, вручну задаючи програму. В мене Кенвуд БМ-250

Дякую за рецептик, спечу - викладу смачне фото :)

6. Ірка-Шкірка

Викладіть, і поділитесь враженнями! Бо я - фан круасанів, з задоволенням їх пекла і їла, а знайома сказала, що вони схожі на звичайні булочки з білого хліба, і не варто "мудохатись"... Мушу сказати, що мої вийшли не такі кльові, як в Вероніці - мабуть, вони більше секретів знають, або мають спец.засоби до того... Але тим не менше, були надзвичайно добрі!

А, і щодо форми виробів. Я робила так, як на малюнку, який я запостила (і "защіпала" кінчики) - наступного разу спробую зробити таку форму, як в лінку, який я дала. Як на мене, так буде симпатичніше :)

7. La esposa

La esposa Moderator

а мені та перша форма подобається, коли хвостики з"єднані. Ну, але смак від того не зміниться))))))

А начинку Ви давали? мені всяка начинка вилазить по боках, що робити..? :girl_sad:

8. Ірка-Шкірка

Я начинки не давала, бо люблю без начинки (навіть в Вероніці завжди купую без начинки). Їли просто так, були дуже смачні, і їли з Нутеллою, теж були дуже смачні :) :) :)
    Я ще мигдалевою стружкою зверху присипала...

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у мене ділема!яку ХП купувати. наразі застряла на кенвуді бм 250/256 або мулінекс 1001.на дорожчу не назбирала більше:sad: перечитавши технічні характеристики,мені тепер майже всі пічки однакові.
    тато мамі тиждень тому подарував хлібопічку,звичайну,дешеву Дельфа.пекли нею хлібчики за вашими рецептами-вийшли смачнющі..от тепер сижу і думаю-чи вартує брати дорогу модель і марку?чому така різниця в цінах?(платимо ше за марку виробника?) що мусить обовязково вміти пічка і на що звернути увагу при виборі її?
    поможіть,плііізз!!!

ПС.ну і купувати буду через інетмагазин,бо походивши нині по магазинам зрозуміла,що вибір невеличкий у нас:sad: чи то їх так розбирають

10. mikykysya

mikykysya New Member

На рахунок інтернет-магазину - це правильно, ми колись теж купляли в такий спосіб, ціна на кілька сотень гривень дешевша - воно того варте.

11. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Про Кенвуд БМ 250 можете подивитися тут

12. mikykysya

mikykysya New Member

Дівчатка, а хто знає, де наша Оленка пропала?

13. Анута

Анута Well-Known Member

не знаю. сама її вже третій день не чую. як щось взнаю - напишу

14. inchik

inchik New Member

в Скайпі ніби є :girl_smile: (спробую "гукнути")

15. olenkastar

16. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я є просто шалено занята, і тільки зайшла до хати.
    у мене дурна звичка не виключати комп, тому я постійну он-лайн :)))
    А скільки у мене повідомлень!!!!
    Маю дві новини, хорошу і не дуже :)
    Не дуже, це новина, що я до ваших замовлень приплюсувала 1%, тому що з НР Приватбанк ввів для зарплатних карточок додатковий відсоток, якщо поступлення з Приват24 (а я так і оплачую). Раніше я платила тільки 50 коп за переказ. Загалом від суми для кожного це не багато, а от загальна сума, то вже трохи набігає.
    Хороша новина, це те, що я вже все порозпаковувала по ніках і можна забирати.
    Остаточні розрахунки поскидаю в ПП.

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Забула написати:
    у мене зайвими залишилися:
    бон багет - 250 г
    закваска - 500 г
    кому потрібно - пишіть!

17. mikykysya

mikykysya New Member

Якщо ще ніхто не забрав - пиши мені - спробуємо :girl_claping:

18. mikykysya

mikykysya New Member

Дівчатка, поділіться будь-ласка, по яких рецептах ви печете хлібчик з Бородінською сумішшю :girl_smile:

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я сьогодні спекла булочки з кетчупом і твердим сиром... смачненькі такі..... спеклось 11 штук вже лишилось тільки 3 :girl_haha:

20. olenkastar

знущання якесь...я ж худати вирішила!!!Віка!!! ну шо за фотографії на ніч,мій шлунок і мозок того не витримає:girl_cray:

а якшо без того всього,то виглядає ,справді,тааак апетитно:girl_in_love: