Печу, печу хлібчик

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Olenka, 23 Січень 2008.

  1. mikykysya

    mikykysya New Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    А який це режим "французького тіста", в мене Мулінекс...
     
  2. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Дівчата, а з сухою закваскою без дріжжів можна хліб пекти?
     
  3. mikykysya

    mikykysya New Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Як там справи з посилочкою, а то я вже настроїлася на новй хлібчик :girl_in_dreams:
     
  4. Ірка-Шкірка

    Ірка-Шкірка Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    В мене Панасонік, там є спеціальний режим - французький. В мене хлібопічка тільки-но тиждень, я не зможу Вам пояснити різницю в режимах, думаю. Але теж думаю, що можна спробувати замісити тісто для круасанів на звичайному режимі (білий хліб), коли підійде, витягнути, і далі вже всі маніпуляції згідно рецепту, який я виклала. Матимете сміливість, час і натхнення спробувати - напишіть!
     
  5. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    в мене нема того режиму, але десь в неті бачила докласдно розписано, що робиться в тому режимі, тому, мабуть, спробую продублювати процес, вручну задаючи програму. В мене Кенвуд БМ-250


    Дякую за рецептик, спечу - викладу смачне фото :)
     
  6. Ірка-Шкірка

    Ірка-Шкірка Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Викладіть, і поділитесь враженнями! Бо я - фан круасанів, з задоволенням їх пекла і їла, а знайома сказала, що вони схожі на звичайні булочки з білого хліба, і не варто "мудохатись"... Мушу сказати, що мої вийшли не такі кльові, як в Вероніці - мабуть, вони більше секретів знають, або мають спец.засоби до того... Але тим не менше, були надзвичайно добрі!

    А, і щодо форми виробів. Я робила так, як на малюнку, який я запостила (і "защіпала" кінчики) - наступного разу спробую зробити таку форму, як в лінку, який я дала. Як на мене, так буде симпатичніше :)
     
  7. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    [​IMG]

    а мені та перша форма подобається, коли хвостики з"єднані. Ну, але смак від того не зміниться))))))

    А начинку Ви давали? мені всяка начинка вилазить по боках, що робити..? :girl_sad:
     
  8. Ірка-Шкірка

    Ірка-Шкірка Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Я начинки не давала, бо люблю без начинки (навіть в Вероніці завжди купую без начинки). Їли просто так, були дуже смачні, і їли з Нутеллою, теж були дуже смачні :) :) :)
    Я ще мигдалевою стружкою зверху присипала...
     
  9. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    у мене ділема!яку ХП купувати. наразі застряла на кенвуді бм 250/256 або мулінекс 1001.на дорожчу не назбирала більше:sad: перечитавши технічні характеристики,мені тепер майже всі пічки однакові.
    тато мамі тиждень тому подарував хлібопічку,звичайну,дешеву Дельфа.пекли нею хлібчики за вашими рецептами-вийшли смачнющі..от тепер сижу і думаю-чи вартує брати дорогу модель і марку?чому така різниця в цінах?(платимо ше за марку виробника?) що мусить обовязково вміти пічка і на що звернути увагу при виборі її?
    поможіть,плііізз!!!

    ПС.ну і купувати буду через інетмагазин,бо походивши нині по магазинам зрозуміла,що вибір невеличкий у нас:sad: чи то їх так розбирають
     
  10. mikykysya

    mikykysya New Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    На рахунок інтернет-магазину - це правильно, ми колись теж купляли в такий спосіб, ціна на кілька сотень гривень дешевша - воно того варте.
     
  11. Ivanna

    Ivanna Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Про Кенвуд БМ 250 можете подивитися тут
     
  12. mikykysya

    mikykysya New Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Дівчатка, а хто знає, де наша Оленка пропала?
     
  13. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    не знаю. сама її вже третій день не чую. як щось взнаю - напишу
     
  14. inchik

    inchik New Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    в Скайпі ніби є :girl_smile: (спробую "гукнути")
     
  15. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

     
  16. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Я є просто шалено занята, і тільки зайшла до хати.
    у мене дурна звичка не виключати комп, тому я постійну он-лайн :)))
    А скільки у мене повідомлень!!!!
    Маю дві новини, хорошу і не дуже :)
    Не дуже, це новина, що я до ваших замовлень приплюсувала 1%, тому що з НР Приватбанк ввів для зарплатних карточок додатковий відсоток, якщо поступлення з Приват24 (а я так і оплачую). Раніше я платила тільки 50 коп за переказ. Загалом від суми для кожного це не багато, а от загальна сума, то вже трохи набігає.
    Хороша новина, це те, що я вже все порозпаковувала по ніках і можна забирати.
    Остаточні розрахунки поскидаю в ПП.

    ---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

    Забула написати:
    у мене зайвими залишилися:
    бон багет - 250 г
    закваска - 500 г
    кому потрібно - пишіть!
     
  17. mikykysya

    mikykysya New Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Якщо ще ніхто не забрав - пиши мені - спробуємо :girl_claping:
     
  18. mikykysya

    mikykysya New Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Дівчатка, поділіться будь-ласка, по яких рецептах ви печете хлібчик з Бородінською сумішшю :girl_smile:
     
  19. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    Я сьогодні спекла булочки з кетчупом і твердим сиром... смачненькі такі..... спеклось 11 штук вже лишилось тільки 3 :girl_haha:
    [​IMG]
     
  20. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Печу, печу хлібчик

    знущання якесь...я ж худати вирішила!!!Віка!!! ну шо за фотографії на ніч,мій шлунок і мозок того не витримає:girl_cray:

    а якшо без того всього,то виглядає ,справді,тааак апетитно:girl_in_love: