Відповідь: Печу, печу хлібчик Тоді мені чіабати також 0.5 кг. А як часто, можна робити замовлення ? ---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ---------- І я не проти. ---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ---------- Бородінський хлібчик з родзинками та горішками, мені смакує до чаю ,краще ніж тортик . Каті.бери її 1 кг,якщо тобі не посмакує ,я заберу.
Відповідь: Печу, печу хлібчик та я ось власне хотіла питатись навіщо Каті чібати 2 кг замовлення робляться регулярно. ну як мінімум раз на 2 місяці. Тому варто для початку брати сумішей по мінімуму. А там вже будете бачити, що у вас приживеться, те і будете згодом замовляти більше
Відповідь: Печу, печу хлібчик от так читаю то... і капець. я тоннами з'їдаю свіжий хліб з магазинів і пекарень звичайних. як я собі то ХП куплю - буде аут! п.с. дівчата, а вага і метр в нагрузку до ХП йде? зайві кг на пузі важити і метром бедра виміряти??
Відповідь: Печу, печу хлібчик йой Касюня,тобі тільки на користь! отсидю тут і думаю шо треба до Каті в гості напрошуватись....на дегустацію..
Відповідь: Печу, печу хлібчик Йде обов"язково .Вага використовується,для точності відмірювання інгридієнтів, ну ,а метром, відміряю домашнім,кому скільки метрів хліба з"їсти .
Відповідь: Печу, печу хлібчик +100 Kasia, по вас і не скажеш, що ви так багато хліба споживаєте. Багато хто каже, що не купує ХП через те, що бояться заявих кг набрати, але чесно скажу, я від хліба не поправляюся, а от від солодкого....
Відповідь: Печу, печу хлібчик і я і я і я . а ще потім до Карапузика, і до Оленки, і до Анути.. і так і поїмо.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Касю, скільки печу вдома хліб (вже певно 2 роки точно) і особливо на вазі домашніх це не позначилось
Відповідь: Печу, печу хлібчик може й не скажеш, але я вже десь писала - запах свіжого хліба - це МІЙ запах, я не можу втриматися, як мишка на сир, так я на хліб. випічку ( не солодку) їм ДУЖЕ багато, більше за чоловіка. я спокійно з'їдаю пів великої багети чи лаваш круглий з Сільпо на Південному сама, скільки і якого хліба в мене не було б вдома, якщо я в цьому Сільпо - то мене так і тягне до тої пекарні щось купити. До зупки можу стоптати кавальчиків 5 бородинського хлібчика або українського ( Агроконтракт чи хто там його пече). такі речі як чабата( з начинками) з МЕТРО -ще жодного разу додому не доїхали - усе в машині і з'їла. маніячка я! не світить мені ХП бо навряд чи комусь вділю такого хліба, як ви пишете.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Буде у нас хлібоквест Касю, я теж дуже люблю хліб (і що найгірше люблю його теплим їсти, щоб масло таяло на ньому), а тепер навіть вихователька малого каже, що він у нас хлібний... Але знаєте хліб магазинний і з ХП, то як сир базарний і ота пародія з молочного... назва і вигляд однакові, а по смаку зовсім інший... Дівчата, а я ніяк не можу знайти перепису таких булочок, як колись по 2 коп., що колись і солодкі, і до борщу були, такі, що у структурі такі волокна довгі, і вони так вкупі продавалися.... ото пояснила... може хтось має....
Відповідь: Печу, печу хлібчик Оленко, Маленькая форма 70/50 должна быть в конце февраля,. До Великодня буде ще замовлення чи можна вже до СП долучатися?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Про закваску згодна, а ось солод це дуже гарна річ - печу хлібчик та роблю квас (який гарний, насичений квас с додаванням солоду, мабуть що і з градусами...) ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ---------- А потім всі разом до мене!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Оленко, а можна ще моє замовлення врахувати? МУКА РЖАНАЯ (1,5 кг)- 2 пакета (3 кг) МУКА ГРУБОГО ПОМОЛА – 2 кг ОТРУБИ ПШЕНИЧНЫЕ – 500г СОЛОД ржаной – 250г БОРОДИНО – 250г Клейковина – 250г Сухі дріжджі НЕВАДА – 250г ЧИАБАТТА – 250г БОН Багет – 250г (я тут понаписувала 250г, але не впевнена, чи пофасують так?..) Каті, розкажіть, яка в Вас модель хлібопічки, де і по чому взяли, дуже цікаво!
Відповідь: Печу, печу хлібчик панасонік 255, купила в фоксмарті, ціна стояла 2210, але я там зустріла свого одногрупника, то він мені знижечку зробив ще файну.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я рада за Вас, що купили те, що хотіли! Супер! Будемо вчитися пекти добрий хліб! Або дуже добрий хліб!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Спекли ми з дітисками баґети. Руками (бо ножі до нашої ХП вже другий місяць їдуть), треба таки було повну норму місити, а не ділити, бо татові нашому вже певно не залишиться
Відповідь: Печу, печу хлібчик Нато, я думаю, що буде, бо якщо не затягувати це замовлення, то будуть ще багетниці доїджати... І напиши мені відразу скільки тобі пакетиків для багетів відкласти, щоб я все по кульочках порозкладала Олю, мусити нам той рецептик таки дати. Бо ми на нашу львівську спільноту купували солод і в мене він ще є в залишках.... треба його "утилізовувати" . о тут не так просто.... краще ви до нас.... Я от скоро курси екскурсоводів закінчу... так що квест ще й по місту вам гарантований Мінім. замовлення 500 г, єдине якщо знайдете напарника, то я вам вже вдома поділю Я так думаю, що навіть фото не встигли зробити, нє? Нато, ще відпишись про ту макову начинку, що ти брала. Дівчата, дайте відгуки про дріжджі! і ще: ті, хто замовляють вперше. Солод я маю ще вдома, вже не багато, але все-таки маю. Фасую як захочете... мушу вже його допродавати, бо від запаху солоду в гардеробі вже млію... Ціна 10 грн за кг. Це натуральний солод без жодних добавок, його в мене брали навіть на пиво.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ти знаєш, що останній раз взяла Неваду 500 г. Все гарно виходить. Даю як завжди: на 500 муки 1,5 ч.л. (7г) дріжджів