Відповідь: Печу, печу хлібчик На сайті російського Мулінекса можна скачати нову книжку з рецептами. Вона трохи відрізняється від старої, з'явились нові цікаві рецепти.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Чоловік приймав активну участь у процесі закидання інгридієнтів.Усі бігали і заглядали у віконечко.Зрозуміли,що дали замало муки(потрібна електронна вага),зупинили процес замішування,добавили муки і включили все заново .Хвилювались,що вже нічого з того не вийде.Тільки,що спробували.Мені дуже подобається ,а чоловік каже,що звичайний хліб . Жаль,що не встигла з вами усіма, замовити всяких смаколиків для ХП.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ой,і я тепер каюся!!! А може хтось має більші запаси і може шось відпродати?
Відповідь: Печу, печу хлібчик у мене 3 програма: хліб з борошна грубого помолу. По часу не памятаю скільки, треба шукати інструкцію. Вітаю вас з покупкою! Смачних хлібчиків На початках була дуже задоволена, але з часом почала придиратися. Я гналася за багетами і чекала рік, щоб саме ця модель зявилася, хоч тобі Панасоніків було купа і дешевші. Тепер шкодую. Іванка має 255, вона вже свої відгуки писала. Маю. Я взагалі помішана на кухонних фенічках і маю купу всього навіть не конче необхідного Вага класно на початках, коли ви ще тільки вчитеся і робите хлібчик невідходячи від рецепта. А також якщо робите з іноземних форумів, бо в них не має поняття "граньоний стакан" чи "на око" . Ну ви даєте, я тільки в понеділок приїхала з Києва і знову притарабанила цілий ящик, могла б і вам щось прихопити. У мене в запасах є тільки солод і патока. Але до 22 числа можна зробити ще замовлення. Бо потім вже будуть канікули.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Оленко, дякую, дуже інформативно, як і всі Ваші дописи! Вже прийняла рішення: Панасонік 255+електронна вага...
Відповідь: Печу, печу хлібчик з часом (читай досвідом) вага може відійти на другий план, особливо коли печеш хлібчик якийсь улюблений і вже далеко не перший раз. Чітко вже знаєш скільки муки в тебе влазить в ось це горня, а скільки тут в ось цій ложці і т.п. Але то прийде з досвідом не менше 10 буханок Успіхів! Іринко, я за нашу домовленість пам"ятаю. Думала може цього тижня, але вже тиждень закінчується і ніяк. Може наступного.... я напишу
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ви не пожалієте! А електронна вага і так дуже корисна на кухні, не тільки для хлібчика.
Відповідь: Печу, печу хлібчик http://i001.radikal.ru/0912/9d/563c97c81c09.jpg ось що в мене вийшло завдяки Мулінексу OW 5004. Якби ви щось замовляли з інгредієнтів, я б теж до вас приєдналась
Відповідь: Печу, печу хлібчик мій свіженький цільнозерновий з пшеничними висівками, дуже корисний (мала буханка) годину як з духовки. починаю експериментувати з рецептами
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дуже гарний для такого хліба має бути спеціальна мука (наче цільнозернова)? де її можна купити?
Відповідь: Печу, печу хлібчик дякую. так, цільнозернова. Так ось якраз замовляли те все Тепер тішусь і висівками, і клейковиною, і цільнозерновою Решта поки що не випробовувала. Для багетів чекаю на багетницю, для чебати - настрою
Відповідь: Печу, печу хлібчик я багети (маленькі, 4 шт) робила. Правда, тільки витягла і їх одразу з'їли Тому тепер якщо і буду їх робити то в духовці.
Відповідь: Печу, печу хлібчик дівчата, я планую ще до 22 докупити собі ще додатків. Якщо хтось ще хоче, то можемо кооперуватись.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Якщо суміші, то тут лежить прайс, якщо ще всякі дрібнички для куховарення - то тут Про суміші я писала тут є ще цельнозерновая ржаная с мельницы - 2.50грн/кг ржаных отрубей - 5грн/кг пшеничные отруби - 4грн/кг. то з Києва. Доставка, через то, що спільна закупка виходить десь 5-10 грн. (залежить від ваги), бо якщо самому - то мінімум 15 грн. У мене є лишнє: патока 500 г - 10 грн. солод натуральний - 1 кг - 10 грн. рецепти в студію. До речі патоку дуже важко дістати. Я мала (мені винесли баночку з заводу темної), ту що я привезла з Києва - вона світла, кукурудзяна, використовується крім хліба для десертів, але я ще нічого не робила. особливо цікавить як для десертів використовують.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Спробувала Анутин рецептик щойно, дуууже файно вийшов. Пекла в духовці з попереднім замісом в ХП. Води дала 300мл. Ніц йому не бракує! Хрусткий та смачний! Чомусь на фото вийшли різними...