Печу, печу хлібчик

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Olenka, 23 Січень 2008.

1. Yoda

Yoda New Member

Відповідь: Печу, печу хлібчик

На сайті російського Мулінекса можна скачати нову книжку з рецептами. Вона трохи відрізняється від старої, з'явились нові цікаві рецепти.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Наш перший хлібчик,називається "Яєчний " :girl_smile:.

3. Анута

Анута Well-Known Member

суперовий хлібчик! а стільки переживань було ;)

що чоловік казав?

4. карапуз

Чоловік приймав активну участь у процесі закидання інгридієнтів.Усі бігали і заглядали у віконечко.Зрозуміли,що дали замало муки(потрібна електронна вага),зупинили процес замішування,добавили муки і включили все заново :girl_crazy:.Хвилювались,що вже нічого з того не вийде.Тільки,що спробували.Мені дуже подобається :girl_in_love:,а чоловік каже,що звичайний хліб :girl_in_dreams:.
    Жаль,що не встигла з вами усіма, замовити всяких смаколиків для ХП.

5. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Ой,і я тепер каюся!!!
    А може хтось має більші запаси і може шось відпродати?

6. Olenka

Olenka Well-Known Member

у мене 3 програма: хліб з борошна грубого помолу. По часу не памятаю скільки, треба шукати інструкцію.
    Вітаю вас з покупкою! Смачних хлібчиків :)
    На початках була дуже задоволена, але з часом почала придиратися. Я гналася за багетами і чекала рік, щоб саме ця модель зявилася, хоч тобі Панасоніків було купа і дешевші. Тепер шкодую.
    Іванка має 255, вона вже свої відгуки писала.
    Маю. Я взагалі помішана на кухонних фенічках і маю купу всього навіть не конче необхідного :)
    Вага класно на початках, коли ви ще тільки вчитеся і робите хлібчик невідходячи від рецепта.
    А також якщо робите з іноземних форумів, бо в них не має поняття "граньоний стакан" чи "на око" .
    Ну ви даєте, я тільки в понеділок приїхала з Києва і знову притарабанила цілий ящик, могла б і вам щось прихопити.
    У мене в запасах є тільки солод і патока.
    Але до 22 числа можна зробити ще замовлення. Бо потім вже будуть канікули.

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

вже напевно почекаю поки більше людей будуть замовляти.

8. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Оленко, дякую, дуже інформативно, як і всі Ваші дописи! Вже прийняла рішення: Панасонік 255+електронна вага...

9. Анута

Анута Well-Known Member

;) з часом (читай досвідом) вага може відійти на другий план, особливо коли печеш хлібчик якийсь улюблений і вже далеко не перший раз. Чітко вже знаєш скільки муки в тебе влазить в ось це горня, а скільки тут в ось цій ложці і т.п. Але то прийде з досвідом не менше 10 буханок :) Успіхів!

10. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Ви не пожалієте! А електронна вага і так дуже корисна на кухні, не тільки для хлібчика.

11. Yoda

Yoda New Member

http://i001.radikal.ru/0912/9d/563c97c81c09.jpg
    ось що в мене вийшло завдяки Мулінексу OW 5004.
    Якби ви щось замовляли з інгредієнтів, я б теж до вас приєдналась:girl_curtsey:

12. Анута

Анута Well-Known Member

мій свіженький цільнозерновий з пшеничними висівками, дуже корисний (мала буханка) годину як з духовки. починаю експериментувати з рецептами :)

[​IMG] [​IMG]

13. Yoda

Yoda New Member

Дуже гарний :) для такого хліба має бути спеціальна мука (наче цільнозернова)? де її можна купити?

14. Анута

Анута Well-Known Member

дякую.

так, цільнозернова. Так ось якраз замовляли те все ;) Тепер тішусь і висівками, і клейковиною, і цільнозерновою ;) Решта поки що не випробовувала. Для багетів чекаю на багетницю, для чебати - настрою :)

15. Yoda

Yoda New Member

я багети (маленькі, 4 шт) робила. Правда, тільки витягла і їх одразу з'їли :)
    Тому тепер якщо і буду їх робити то в духовці.

16. карапуз

Що саме можна замовити?

О ,як я хочу патоку,щоб пекти кекси.:girl_flirt:

17. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, я планую ще до 22 докупити собі ще додатків. Якщо хтось ще хоче, то можемо кооперуватись.

18. Yoda

Yoda New Member

Я дуже хочу

19. Olenka

Olenka Well-Known Member

Якщо суміші, то тут лежить прайс, якщо ще всякі дрібнички для куховарення - то тут
    Про суміші я писала тут
    є ще
    цельнозерновая ржаная с мельницы - 2.50грн/кг
    ржаных отрубей - 5грн/кг
    пшеничные отруби - 4грн/кг.
    то з Києва. Доставка, через то, що спільна закупка виходить десь 5-10 грн. (залежить від ваги), бо якщо самому - то мінімум 15 грн.
    У мене є лишнє:
    патока 500 г - 10 грн.
    солод натуральний - 1 кг - 10 грн.
    рецепти в студію. До речі патоку дуже важко дістати. Я мала (мені винесли баночку з заводу темної), ту що я привезла з Києва - вона світла, кукурудзяна, використовується крім хліба для десертів, але я ще нічого не робила. особливо цікавить як для десертів використовують.

20. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Спробувала Анутин рецептик щойно, дуууже файно вийшов. Пекла в духовці з попереднім замісом в ХП. Води дала 300мл. Ніц йому не бракує! Хрусткий та смачний!
    Чомусь на фото вийшли різними...

[​IMG] [​IMG]