Відповідь: Печу, печу хлібчик те саме хотіла спитатись. В мене з житньо-пшеничним все гаразд. Стоїть на розстойці перед випіканням він правда рази зо 2 довше, а за першу розстойку (30-40 хв) взагалі практично не підіймається. Робила і на дріжджах, і на заквасці, і на готовій суміші. Зараз (оскільки вже маю) планую додавати клейковину по столовій ложці в кожен хлібчик. а житній (чистий) ще не пекла ніразу.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Мені дуже смакує житньо-пшеничний за таким переписом (це для мулінексу, я перерахувала для панасоніка і трохи збільшила кількість солоду, якщо хочете, завтра напишу): Хліб піднімається добре, тільки трошки просідає верхівка, але зовсім трошки
Відповідь: Печу, печу хлібчик Нато, якщо ви замовили собі клейковину - спробуйте додати столову ложку
Відповідь: Печу, печу хлібчик Клейковина поміняє структуру, на висоту не вплине ---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ---------- виходили всі, кожного разу по різному, але не опадав дах просто рівненька "целинка" правда давно не робила, третій варіант мені подобався найбільше. зараз поставлю. побачимо, що з того вийде
Відповідь: Печу, печу хлібчик Оленка, пробували 3 рецепт (без закваски, правда) - дуже смачний хлібчик вийшов!!! Дякую.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я дуже задоволена, що тобі сподобалося. Я до речі теж спекла. Завтра спробую викласти фотку.
Відповідь: Печу, печу хлібчик пекла в суботу батончики. Вперше додала до тіста клейковини (столову ложку за порадою від Оленки). Яке ж то було гарне тісто! Так приємно було з ним "працювати"! Еластичне, гарне, до рук не липне, ну прям байка! Єдине, що не вдалось так рівномірно обмастити жовтком. Але то вже бздура, бо їх вже давно з"їли ))))))))))) Викладаю знимки результату
Відповідь: Печу, печу хлібчик Закваску в цьому переписі можна на щось замінити? guculyanka, а Ви просто закваску не давали? І ще питання - третя програма, тут мається на увазі для житнього? В моєму кенвуді вона триває біля 4,5 годин. Це про неї йдеться напевно.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Пекла на вихідних хлібчик. Вийшла імпровізація на власну тематику Оригінальний рецепт: 350 мл води 350 г цільнозернової муки 150 г білої (пшеничної) муки 2 ч.л. солі 2 ч.л. цукру 2 ч.л. масла (олії) 1 1/2 ч.л. сухих дріжджів Моя інтерпретація: 350 мл води 350 г цільнозернової муки 150 г білої (пшеничної) муки 2 ч.л. солі 2 ч.л. цукру 2 ч.л. масла (олії) 1 1/2 ч.л. сухих дріжджів 1 ст.л. клейковини 2 ст.л. висівок і води б я дала менше, бо довелось додавати білу муку. Вийшов смачненький і корисний хлібчик! Ще: я його пекла у вигляді овальної буханки, а "цеглинкою" з форми він би виглядав ІМНО цікавіше Всім смачного!
Відповідь: Печу, печу хлібчик дівчата,нарешті і я до вас приєднююсь! маю ХП Кенвуд 250.пекла вже кілька разів білий хлібчик по рецепту з книжечки до ХП. такий нічого вдавався.але хотілось би щось інше спробувати,та не маю інгредієнтів. маю питання:чи мені можна застосовувати рецепти,що тут наприклад надруковані? І хто має таку саму пічку поділіться будь ласка провіреними рецептами! буду дуже вдячна!
Відповідь: Печу, печу хлібчик І мені чоловік купив сьогодні хлібопічку KENWOOD BM450.Приніс і каже : -Я йду на тренування,як прийду,щоб хліб був спечений . І що я маю робити ? Так хотіла ХП,а тепер не знаю, з чого починати ...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, привіт!!! Приглядаюсь собі на хлібопічку, хочу спитати поради: Панасонік SD-255 чи 254? Може, з Вас хтось з цих двох якусь має? не можу зрозуміти, чим вони відрізняються, сказано - одна додаткова програма. Ну і 254а не має того диспенсера для добавок... Карапуз, Ума, Ви вже купили? Якщо так - то які моделі? Дуже цікаво... Оленка, в Вас Мулінекс, Ви нею задоволені? І ще, таке питання. Чи хтось з Вас робить в хлібопічці тісто на круасани? В мене зараз шалена потреба в круасанах, без начинки (ми в Єгипті такі їли...). Дуже хочу пекти сама... Буду ШАЛЕНО вдячна за відповіді!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Панасонік SD-255 має Liona,стукайте до неї в ПП.Вона вже в цій гілці писала,що дуже задоволена .Знайшла тут
Відповідь: Печу, печу хлібчик Уявіть, я з Вами писала допис одночасно А маєте ще електронну вагу? Бо я так розумію, що має бути обізатільно для гарного результату.
Відповідь: Печу, печу хлібчик різниця в ціні не суттєва між ними. Тому ІМНО варто брати 255 Карапузику, тут було багато рецептів в темі. Соррі, мені зараз просто ліньки шукати :shy: ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ---------- таки не буду врадна один із улюблених і простих ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ---------- P.S. Карапузику, як не маю сухого молока, то просто його не даю і все