Відповідь: Печу, печу хлібчик Десь так і є щоправда ще є люди які печуть самі БЕЗ хлібопічки - це теж смачно, корисно і весело .
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ми собі в дорогу купили батон. Заводський. За дому в потязі батон... повністю почорнів. Ніби зігнив. Хіба то нормально?
Відповідь: Печу, печу хлібчик ой люди, а до хлібопічки ви що їли? може вологість була, та й спліснявів нє?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Люди, а що у вас у Львові дійсно такий поганий хліб? Бо у нас хліб пліснявіє десь на 4-5 день, а батон і рогалики - тільки черствіють. Я от начиталася, то теж задумалася, що може то собі такий подарунок попросити на ДН? Зупиняє мене те, що знову треба буде шукати для нової штукенції місце на кухні. От скільки разів печу паску, то завжди собі подумаю, як би то було файно спекти собі хліб. Але руками щоразу місити, то я - пас. То багато часу забирає.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А до пральки чим прали? Хіба не закономірним є бажання обирати для себе краще? А нє, вологість там де ми були значно менша ніж у Львові, це батон такий попався.
Відповідь: Печу, печу хлібчик та нормальний тут хліб, в мене не буває щоб щось цвіло...може тому що купую або пів чорного або батон на день, на другий день досмажую з нього грінки і купую новий....тож певне якби тиждень стояв то може б і зацвів.... Звісно нема чого порівнювати домашню випічку і магазинну, але ж то ще треба намахатись з тим хлібом( за відсутності хлібопічки), от як Анута пише "свіженький о 7 ранку", я собі як уявила що я в 5 ранку встаю хліб пекти....мама дарагая, ліпше држиву до 10 і куплю в кіоску.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Нє, дівки...я б, звичайно, хотіла пекти щоранку хлібчик..свій файненький-свіженький, але ж моя хвігура від того постраждає..такі смакоти їсти...а так півчорного за тиждень не згамую...ще й ту пічку в моїх 6 кв. метрах нема де поставити....
Відповідь: Печу, печу хлібчик Так, то факт. То ж тоді одним шматком не обійдешся.... Але той аромат свіжоспеченого - то є бомба!
Відповідь: Печу, печу хлібчик А у мене від хлібопічки пропав десь тістозмішувач,вже всю кухню перерила...чи то випадково зі сміттям викинулось чи що.І що тепер робити?Зараз тільки кекси печу.Цікаво чи можна десь те заказати?Хтоссь уже таке загубляв?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ми так робили, а тоді чоловік стомився місити тісто... :xaxa: У хлібопічках є можливість наставити випікання із запізненням. Але якщо о 5 ранку пічка почне місити тісто, аби хліб був на 7-му, то точно всіх побудить.
Відповідь: Печу, печу хлібчик в тому то і справа, що нікому о п"ятій вставати не треба. Там є функція таймеру, все заготовляється ввечері і лише виставляється година, на котру повинен бути готовим свіжевипечений хлібчик не знаю як у вас, а в нас всі сплять так, що просинаємось лише від запаху по хаті. ми навіть Біпу не чуємо (ліжко ж не на кухні стоїть)
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ну, я би точно прокинулася. То малому хоч танками їдь... Тому не користуємося.
Відповідь: Печу, печу хлібчик функцією Таймеру і відкладеного старту, бо Біпає як мінімум 2 рази по 10 біпів (у мене принаймні). Але хоч і я сплю найчутливіше зі всіх домашніх, всерівно за весь час чула лише разів зо 5, не більше. Такий міцний сон маю під ранок
Відповідь: Печу, печу хлібчик До хлібопічки звикається як і до пралки, праски, холодильника. У нас одні друзі навіть тісто на вареники місять в ХП і кажуть, що не уявляють як раніше жили без того пєцика. Закласти продукти в ХП то десь три хвилини часу займає, і місце знайти не так важко (дівчата підтвердять міні розміри моєї кухні), я найбільше спочатку переживала за свої розміри. Я взагалі дуже люблю хлібо-булочні вироби і всякого роду солодощі. Але за той час, що маю ХП зайвих кг не набрала.
Відповідь: Печу, печу хлібчик спеціатєльно ! для тих хто не має місця на кухні знайшла таку штукенцію і тепер думаю , може мою мультю десь сплавити і це чюдо замість неі купити... бо місця на кухні не просто " нема" , а "зовсім нема!!!" вона в собі поєднує і ХП, і мультю, і йогуртницю, і я так зрозуміла щє багато чого. коли читаєш аж не віриться... що скажете ? може хтось таке має, або бачив десь?