Відповідь: Печу, печу хлібчик найшла ось таке,шкода що тих цін, які мені потрібні, не видно http://list.lviv.ua/businesses/36865-domashnya-pekarnya-lviv
Відповідь: Печу, печу хлібчик А у наборі є мірний стакан. До того ж у книзі рецептів, окрім ваги у грамах ще вказується міра по саканчику.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, проясніть мені ще що то за "хлебная мука" , вона у нас так і називається, чи якось інакше? Бо багато рецептів власне з тою мукою. І ще "ржаная" мука українською як називається?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Придбала в МЕТРО борошно для бородинського хліба і, як результат: ммм...смачно...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я от теж збираюсь у Метро. Скажіть будь-ласка, а такі штучки, як солод, клейковина,висівки і тд там теж можна придбати? Бо я ще такого не маю, а дуже хочеться темних хлібчиків. ---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ---------- А як вирахувати кількість тієї суміші на 1 хлібчик? А ще тут читала, що до житньої муки ще додають пшеничну. А як із цією сумішшю? вибачте за дурні запитання, але я ще тільки намагаюсь вникнути у цей процес
Відповідь: Печу, печу хлібчик висівок та клейковини на Метро немає. Там є мука, пластівці та різні суміші
Відповідь: Печу, печу хлібчик Може комусь буде корисний хороший сайт з перевіреними рецептами. Тут я вчилась пекти хліб без дріжджів, на заквасці http://anna973.blogspot.com/
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчата, в мене тут сиворотка(чи сироватка правильно?) підвернулась, а я з нею ніколи справи не мала.. Хочу хлібчик на ній спекти. Просто замінити воду на сиворотку (чи сироватка правильно?) чи то має бути особливий рецепт?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Дівчатка, будь ласка, поділіться перевіреним рецептом хліба з кукурудзяним борошном (якщо такий є )
Відповідь: Печу, печу хлібчик печу як звичайний білий. Додаю кукурудзяне борошно, але не у великій кількості (приблизно 1/8), бо не дуже хочу щоб крупинки відчувалися.
Відповідь: Печу, печу хлібчик А для хлібопечі має хтось рецепт хліба з кукурудзяної муки? Масарик, Ви у ХП печете чи в духовці? Бо я вже пробувала різні, але ще не знайшла "свого" рецепту - то глевкий хлібчик виходить, то недопечений, то гіркий, то кислий З гречаної, вівсяної, житньої, цільнозернової давно виходять смачні хлібчики, а от кукурудзяна ніяк не піддається Хельп мі!