Відповідь: Пакуємо торби Я теж якраз цим займаюся Перечитала таке Дорожна аптечка для дітей Збираючись у подорож з малюком, потрібно бути впевненим, що в разі будь-якого захворювання Ви будете спроможні надати першу допомогу дитині та полегшити її стан.Тому підготуйте в дорогу мінімальний перелік медичних засобів та препаратів: Жарознижуючі (Ефералган, Панадол) Антигістамінні (Кларитин, Діазолін). Противірусні (Афлубін, Інфлюцид). Регідрон (Хумана-електроліт). Сорбенти (активоване вугілля, Смекта, Ентеросгель). Антибактеріальні (Ніфуроксазид). Ферменти (Креон, Мезим-форте). Эубіотики (Лінекс, Біфіформ). Вушні краплі (Отіпакс). Очні краплі (Офтадек, Візин). Судинозвужуючі краплі для носика (Виіброцил, Тизин). Перекис водню, йод. Засоби від сонячних опіків (Пантенол). Засоби від укусів комах (Псило-бальзам). Бактерицидний пластир, бинт, термометр. Не нехтуйте жодною можливістю порадитися з лікарем перед тим, як давати будь-який препарат дитині Ще можна тут переглянути
Відповідь: Пакуємо торби Я б теж брала тільки від температури (Нурофен) і сорбенти (Ентеросгель), і ще б йод/перекис водню, пластири на всяк випадок.
Відповідь: Пакуємо торби Дивне питання. Це ж безпека вашої дитини, як можна за неї не дбати? І не тільки за кордоном, але й у нас - тим більше! Скільки ідіотів гасає по дорогам. А ще повно п'яних чи обкурених. Гинуть в аваріях тисячі дітей кожен рік. Не дай Бог щось станеться, а у вас буде одне виправдання - дитина не любить сидіти в автокріслі?? Та дитина має там сидіти ЗАВЖДИ і ніхто її бажання НІКОЛИ не питається.
Відповідь: Пакуємо торби Щойно вичитала, що згідно нового податкового кодексу при перетині через кордон можна мати з собою лише 5шт. лікарських засобів. Парфуми- 10мл, 500мл туалетної води. Класно. Можуть в аеропортах чіплятися. Колись нас у Львівському аеропорту примусили відкривати чемодани, бо побачили 2 пляшки поляни квасової. Митник навіть перевіряв, що саме в пляшці, чи не алкоголь. І багато баночок (ліки) теж не сподобались, хоча тоді ще закону такого не було. Враховуйте і таке при пакування торб.
Відповідь: Пакуємо торби Минулого літа мала Біокон. нічим не поганий. В аптечку- вугілля, щось типу панадола-нурофену, регідрон, пластирі обов"язково, антисептики ( йод, перекис), краплі в ніс-очі-вуха не наю, може би й не брала, поки допис не прочитала ( до речі, дякую) а так взяла б. Валер"яночки би взяла. Пост сонце крем заміняючий і псило-бальзам я тобі організую)))
Відповідь: Пакуємо торби Ну.... у нас був чималий список: щось від температури, від соплів, від горла, від кашлю, від поносу та отруєння, протиалергічне, антисептики/лейкпластири/бінти/вата. Список був поділений на ліки для дорослих і для дитини, конкретні назви препаратів не пишу бо у кожного свої вподобання.
Відповідь: Пакуємо торби Про всяк випадок, в Рибаківці багато дитячих таборів. Тому, якби шо, можна туди до лікаря звернутися.
Відповідь: Пакуємо торби ми пробували, і то так довго пробували .... Так от лікаря ми знайшли лише в одному таборі, у всіх різних вони теоретично десь були, але ніхто не знав де і як його знайти, коли просили передзвонити йому на мобільний - робили взагалі квадратні очі. І то ми прийшли не за "дякую" просити, а відверто пропонували гроші за допомогу. І прийшли з реально хворою дитиною. В тій рибаковці...... там СССР таке враження що до сих пір, нікому нічого не треба, а як комусь щось треба то дістати можна або по великому блату або не дістати. Коли ж ми знайшли того єдиного лікаря, і звернулись до неї, то не зважаючи на те що чоловік їй одразу дав 100 грн, це щоб нас не футбольнули з порогу..... обьєктивно я очікувала від лікаря чогось більшого ніж банальна відповідь яку я і сама знала. Старушка фармацевт в аптеці і то більше допомогла... Так що таборів там дійсно багато, і дітей також багато....але сервісу ніякого, як і мед. обслуговування. Може щось змінилось за тих пару років, але особисто я слабо в то вірю.
Відповідь: Пакуємо торби Прочитала ще радять дітям, та й дорослим такий препарат: Ваксол (під час купання у басейнах і відкритих водоймах задля попередження вушних інфекцій) Може бути корисним на відпочинку.
Відповідь: Пакуємо торби напишу про наші торби... хоч літо щойно почалось ми вже встигли відпочити, кросівки виявились лишніми бо навіть дощ і той був короткий та теплий, холодно не було Панаму старша і молодша ніяк не хотіли одягати, малій купили на одному з пляжів тонку вязану, от в ній вона була решта ніяк. Ліки: мали і антисептичні засоби, від застуди, від кишкових інфекцій та походу довелось ше прикупити вже на місці проблем не було з аптеками, сонцезахисний мали дитячий бубхен з фільтром 50, цілком хороший та часто забували ним користуватись. одягу набрали забагато... ну і зажди беру улюблену маленьку подушку, згодилась не раз, тай просто частинка дому)
Відповідь: Пакуємо торби Хто літав останніми днями, це дійсно правда? В моїй спакованій аптечці ліків точно більше 5
Відповідь: Пакуємо торби Дівчата, допоможіть розібратися: якщо на одну особу дозволено валізу вагою 25 кг, чи можу я взяти одну валізу на 35 кг на пару з чоловіком? чи тре щоб я свою на 25 кг, а чоловік свою на 25? пс: це я про авіапереліт.
Відповідь: Пакуємо торби А в нас була одна на двох. І туди і назад перевищувала норму на одного. Назад взагалі була якраз як допустима вага на двох. Спитали тільки чи наша спільна і запакували.
Відповідь: Пакуємо торби дві протилежні відповіді.... чи є якась довідка в аеропорту, куди можна звернутися з цим питанням?