Відповідь: Пакуємо торби нащо? про мужа навіть не питаю ой, тільки що побачила, що після ноут не було коми прочитала - трьох чоловік, ноут і мужа
Відповідь: Пакуємо торби а я люблю пакувати торби. правда завжди пишу список. після Чорногорії, де я зрозуміла, щоб мусіла щодень брати нову майку на пляж ( ну бо нащо я її привезла) , беру обмежений гардероб. бо реально - варто продумати комплекти "на всі випадки" випадок море - ввжаю доречним шорти і топи/ майки, а краще сарафан, щоб 1 рухом знімати/одягати. випадок обід - 2 комплекти: сукня чи спідниця чи шорти елеганські +футболка/блюзка випадок вечері - сукня/сарафан -2шт. 1 комплет має бути більш святковим,1 комплет теплішим ( штани, светрик). аксесуари - шалики, ремінці, коралі і т.д. все сумісне між собою. з взуттям гірше , бо не знаю ніколи везти підбори чи нє, не знаю чи балетки ( спортивні і класичні) брати , чи одні тільки. аналогічно вєтнамки - 2 пари брати ( на море і святкові) чи ні?
Відповідь: Пакуємо торби я теж. і люблю списки. і пакувати валізи і розпаковувати дуже люблю. ото власне, саме тому,що їдемо в Чорногорію цього року гардероб планую суттєво скоротити. Матиму настрій на свято, в старій Будві є кілька гарних магазинчиків і дуже тішусь, що відпочинок буде демократичний і обов"язового дрес-коду типу вечірньої сукні на вечерю не треба, бо то мене часто втомлює. такс, ще от думаю як мінімально макстимально ггг спакувати косметичку щось в мене більшість засобів в величезних банках, економна блін
Відповідь: Пакуємо торби зуб. паста, шампунь- є в міні упаковках. бальзам для волосся завжди відливаю в меншу тару і так щоб потім там залишити. То саме зі всіма кремами/лосьонами- ніколи не везу назад залишки. В мене найбльша торба- то аптечка..
Відповідь: Пакуємо торби А я ненавиджу, тому завжди пакує Роман. Моє діло - позносити все на купу, а він вже гарно все поскладає. Я за то вже й не беруся, бо завжди був один і той самий діалог: -"Ромку, не лізе вже...", -"Ану вступитися. О, та тут ще купа місця!" :xaxa:Зате люблю розпаковувати вже на курорті. Так само роблю, як каті написала: або маленькі упаковки або вже початі чи відлиті, щоб флакони там позалишати. А от аптечки у мене дві. Одна маленька (там чисто таке: вугілля, парацетамол, пластир і ще якісь дрібнички). Її кладу у свою торбочку, щоб в дорозі було під рукою. А вже всі інші штуки, які за моєю логікою не мали би нам в дорозі знадобитися - то вже йде у велику валізу.
Відповідь: Пакуємо торби Ага і я! З дитинства мала свій маленьки списочок. І так зараз. Правда список вже далеко не маленький, бо думаю за всіх. Це забирає купу часу, але всеодно приносить море задоволення. От ми їдемо в суботу, а я би вже все пакувала, недочекаюсь. Найбільша помилка-завеликий гардероб. Вічно наберу забагато. А найбільший кульок також аптечка. Так як мама лікар, то вона мені пакує ліки від усіх можливих хворіб. А я мовчу і не сперечаюсь, бо нічого не дасть)) Цього року планую до мінімуму зменшити кількість свого одягу. Достатньо Ромчикової купи.
Відповідь: Пакуємо торби В нас аптечкою і всіма іншими штуками, які можуть знадобитись, займається мужчина, а я думаю лише про свій гардероб. Якби я почала то складати, то половину напевно би вдома забули...
Відповідь: Пакуємо торби До речі, може хтось знає. На сайтах майже всіх авіакомпаній написані параметри безкоштовного багажу : В+Ш+Д=158 см Хтось на то звертає увагу? чи лише на вагу?
Відповідь: Пакуємо торби В мене є одненький чумуйдан - майже мого зросту, я два рази з ним літала - ніби нічого, тільки важили - понад вагу - доплачуєш. Коли літали то було здається 20 кг. Одного разу трапилась кумедна історія в Тунісі - ми проходили реєстрацію з одною парою з України,яка не розмовляла англійською і попросили мене сказати щоб їм дали місця поряд в літаку, а та пара була з маленьким чемоданчиком. Якраз важили мій багаж, чоловік зі своїм пройшов, а моя торба через сувеніри доообре переважував, а я кажу - а той пан (чужий дядько) зі мною, в нас спільний багаж, а в жінки окремий легенький чемоданчик - і пощастило, нічого не доплачувала.
Відповідь: Пакуємо торби Не знайшла таких. Ціни, які там були - то просто аут. Речі ті ж, що й у нас, а ціни утричі вищі. ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ---------- Я теж косметику завжди відливаю у міні-ємності. А декоративки на море взагалі не беру. Тільки пудру розсипну від блиску і помаду гігієнічну.
Відповідь: Пакуємо торби Дівчата маю питання, хто користується сумкою-холодильником, порадьте, їдемо в Крим, хочу взяти з собою м"яско сире, дають мені сумку ту, середня за розмірами, знаю шо туди мають ше йти акумулятори холода, скільки їх потрібно, як розміщати, і ше де купити можна крім Ашану бачила в Ашані є, в Арсенах, Сільпо немає такого?
Відповідь: Пакуємо торби ну не знаю. Пам"ятаю в магазині з італійським взуттям знайшла такі ж босоніжки як в нас купила за ту ж ціну а от сукні з нових колекцій,а не 3-5 річної давнини,як в нас продають. Звичайно що є багато дрантя,але пам"ятаю, що друг нам показував де нормальні магазини, а він там вже кілька років живе Та й я не на шопінг їду Але цього разу хочу купити той годинник, 2 роки тому зажала на нього грошей ,біда мабуть в тому,що він вже мене там не чекає...
Відповідь: Пакуємо торби маю велику сумку холодильник, і до неї окремо купили 8 елементів середнього розміру. заморожені елементи складаю таке щоб на дні лежало 4 шт, можна сказати, що просто ними закладаю дно, по бокам декілька, всі решта викладаю на верх. Але у Вашому випадку, мясо потрібно дуже заморозити і завернути в газету,все таки дорога, бо мало як, може потекти маю ось такі елементи, поганого нічого не скажу, тримають добре, перевозила не тільки мяско, але і йогурт, нічого не зіпсувалось. На той час коли ми їх купували інших не було в магазині. Але зараз великий вибір таких елементів, тому б купила інші наприклад ось такі В метро має бути великий вибір!!
Відповідь: Пакуємо торби Не зовсім про пакуємо торби, але про поїздки. Будемо з сином їхати в Київ поїздом. Які місця краще взяти? Йому брати окремо чи краще з ним спати? Я певно і так і так заснути не зможу...
Відповідь: Пакуємо торби а, ну я так і подумала, що певно разом я буду спокійніша, але чи реально поміститися на тій лавці? І ще питання - краще взяти на нічний поїзд чи чи на 6 ранку швидкісний? Схиляюся до нічного певно.
Відповідь: Пакуємо торби в мене доця спить на окремій полці. коли їдемо у львів купуємо ціле купе краце брати на 91 поїзд, дитина ніч поспить, а вранці вже в києві, бо в експресі потрібно буде сидіти через тиждень їдемо у відпустку, на минулому тижні написала список речей, писати його довго, по в кожного своє, але вирішила поділитись своїм списком: Для дорослих: - купальник, плаки, парео -білизна (з досвіду знаю, що брати більше ніж по 2-ві пари не потрібно) - сарафани, футболки (по 3- шт) п.с: чергову стару футболку, бля купання в морі в разі опіків -взуття (шльопки, сандалі) -трикотажний костюм - рушник -мильно рильне (шампунь, гель для душу, зуб щітка і паста, дезік, і т.д) - зарядка тля телефону, фотоапарату, книжки - кепка, бандана - крем для загару - паспорт Дитина -плавки, купальник, халат - білизна ( на відміну від дорослих беру мінімум 7 шт трусиків) - сарафан, футболки -взуття( сланці, босоніжки) - рушник заколки, резинки, щітка - мильно рильне (рідке мило, шампунь, вушні палочки, зуб щітка і паста) - панамка (2 шт) окуляри - крем для загару - спотривний костюм, футболка з довгим рукавом - горшок - постільна білизна - нарукавник+ круг - мінімум іграшок (відро з пасками і лопатою, книжки, книжка для малювання в машині) - пеленка Хімія: - мило для прання дит одягу - фумігатор - туалетний папір - мило антибактеріальне АПТЕЧКА (вона в мене велика) - йод, зеленка, перекісь, бінт, пластир - пантенол - спазмалгон+папазол - сорбекс дит+ сорбекс дорослий - нурофен, ефералган свічки - ніфуроксазід дит+ дорослий - градусник - спасатель - еріус - регідрон - ношпа п.с: список може збільшитись Харчування: - баночка для пиття з соломинкою для дитини - дитяче харчування ( йогурт, каша швидкого приготування, банка з пюре) - кава+чай+цукор - вода для пиття - сік для дитини, чай швидкого приготування
Відповідь: Пакуємо торби А треба брати з собою? в готелі не буде, якщо все включено? Чи краще свій перевірений брати? а потрібно дитині постіль брати?? І для тих хто планує відпочивати - з білетами на поїзди халепа - беріть наперед! Ми ледве дістали.