Пакуємо торби

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Mamusya, 1 Червень 2009.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Пакуємо торби

нащо?

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

а я люблю пакувати торби. правда завжди пишу список.
    після Чорногорії, де я зрозуміла, щоб мусіла щодень брати нову майку на пляж ( ну бо нащо я її привезла:connie_pull-pigtail) , беру обмежений гардероб.
    бо реально - варто продумати комплекти "на всі випадки"
    випадок море - ввжаю доречним шорти і топи/ майки, а краще сарафан, щоб 1 рухом знімати/одягати.
    випадок обід - 2 комплекти: сукня чи спідниця чи шорти елеганські +футболка/блюзка
    випадок вечері - сукня/сарафан -2шт.
    1 комплет має бути більш святковим,1 комплет теплішим ( штани, светрик).
    аксесуари - шалики, ремінці, коралі і т.д.
    все сумісне між собою.
    з взуттям гірше , бо не знаю ніколи везти підбори чи нє:girl_spruce_up:, не знаю чи балетки ( спортивні і класичні) брати , чи одні тільки. аналогічно вєтнамки - 2 пари брати ( на море і святкові) чи ні?

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

:girl_haha: я теж. і люблю списки. і пакувати валізи і розпаковувати дуже люблю.
    ото власне, саме тому,що їдемо в Чорногорію цього року гардероб планую суттєво скоротити. Матиму настрій на свято, в старій Будві є кілька гарних магазинчиків:connie_pull-pigtail
    і дуже тішусь, що відпочинок буде демократичний і обов"язового дрес-коду типу вечірньої сукні на вечерю не треба, бо то мене часто втомлює.
    такс, ще от думаю як мінімально макстимально ггг спакувати косметичку:girl_in_dreams: щось в мене більшість засобів в величезних банках, економна блін

4. kati

kati Well-Known Member

зуб. паста, шампунь- є в міні упаковках. бальзам для волосся завжди відливаю в меншу тару і так щоб потім там залишити. То саме зі всіма кремами/лосьонами- ніколи не везу назад залишки.
    В мене найбльша торба- то аптечка..

5. kitka

kitka Well-Known Member

А я ненавиджу, тому завжди пакує Роман:girl_blum:. Моє діло - позносити все на купу, а він вже гарно все поскладає. Я за то вже й не беруся, бо завжди був один і той самий діалог: -"Ромку, не лізе вже...", -"Ану вступитися. О, та тут ще купа місця!" :xaxa:Зате люблю розпаковувати вже на курорті.
    Так само роблю, як каті написала: або маленькі упаковки або вже початі чи відлиті, щоб флакони там позалишати. А от аптечки у мене дві. Одна маленька (там чисто таке: вугілля, парацетамол, пластир і ще якісь дрібнички). Її кладу у свою торбочку, щоб в дорозі було під рукою. А вже всі інші штуки, які за моєю логікою :girl_haha: не мали би нам в дорозі знадобитися - то вже йде у велику валізу.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ага і я! З дитинства мала свій маленьки списочок. І так зараз. Правда список вже далеко не маленький, бо думаю за всіх. Це забирає купу часу, але всеодно приносить море задоволення. От ми їдемо в суботу, а я би вже все пакувала, недочекаюсь:girl_tender:.
    Найбільша помилка-завеликий гардероб:connie_pull-pigtail. Вічно наберу забагато. А найбільший кульок також аптечка. Так як мама лікар, то вона мені пакує ліки від усіх можливих хворіб:connie_pull-pigtail. А я мовчу і не сперечаюсь, бо нічого не дасть))
    Цього року планую до мінімуму зменшити кількість свого одягу. Достатньо Ромчикової купи:girl_yes2:.

7. Mazerati

В нас аптечкою і всіма іншими штуками, які можуть знадобитись, займається мужчина, а я думаю лише про свій гардероб. Якби я почала то складати, то половину напевно би вдома забули...

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

9. Mazerati

До речі, може хтось знає. На сайтах майже всіх авіакомпаній написані параметри безкоштовного багажу : В+Ш+Д=158 см
    Хтось на то звертає увагу? чи лише на вагу?

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В мене є одненький чумуйдан - майже мого зросту, я два рази з ним літала - ніби нічого, тільки важили - понад вагу - доплачуєш. Коли літали то було здається 20 кг.
    Одного разу трапилась кумедна історія в Тунісі - ми проходили реєстрацію з одною парою з України,яка не розмовляла англійською і попросили мене сказати щоб їм дали місця поряд в літаку, а та пара була з маленьким чемоданчиком. Якраз важили мій багаж, чоловік зі своїм пройшов, а моя торба через сувеніри доообре переважував, а я кажу - а той пан (чужий дядько) зі мною, в нас спільний багаж, а в жінки окремий легенький чемоданчик - і пощастило, нічого не доплачувала.

11. Klava

Klava Member

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Я теж косметику завжди відливаю у міні-ємності. А декоративки на море взагалі не беру. Тільки пудру розсипну від блиску і помаду гігієнічну.

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Дівчата маю питання, хто користується сумкою-холодильником, порадьте, їдемо в Крим, хочу взяти з собою м"яско сире, дають мені сумку ту, середня за розмірами, знаю шо туди мають ше йти акумулятори холода, скільки їх потрібно, як розміщати, і ше де купити можна крім Ашану бачила в Ашані є, в Арсенах, Сільпо немає такого?

13. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

В "Метро".

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

15. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

маю велику сумку холодильник, і до неї окремо купили 8 елементів середнього розміру. заморожені елементи складаю таке щоб на дні лежало 4 шт, можна сказати, що просто ними закладаю дно, по бокам декілька, всі решта викладаю на верх. Але у Вашому випадку, мясо потрібно дуже заморозити і завернути в газету,все таки дорога, бо мало як, може потекти
    [​IMG] маю ось такі елементи, поганого нічого не скажу, тримають добре, перевозила не тільки мяско, але і йогурт, нічого не зіпсувалось. На той час коли ми їх купували інших не було в магазині. Але зараз великий вибір таких елементів, тому б купила інші наприклад ось такі
    В метро має бути великий вибір!!

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Не зовсім про пакуємо торби, але про поїздки. Будемо з сином їхати в Київ поїздом. Які місця краще взяти? Йому брати окремо чи краще з ним спати? Я певно і так і так заснути не зможу...

17. kati

kati Well-Known Member

а як ти уявляєш щоб він спав окремо?:connie_pull-pigtail

18. Зорянівонька

а, ну я так і подумала, що певно разом я буду спокійніша, але чи реально поміститися на тій лавці? І ще питання - краще взяти на нічний поїзд чи чи на 6 ранку швидкісний? Схиляюся до нічного певно.

19. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

краце брати на 91 поїзд, дитина ніч поспить, а вранці вже в києві, бо в експресі потрібно буде сидіти

через тиждень їдемо у відпустку, на минулому тижні написала список речей, писати його довго, по в кожного своє, але вирішила поділитись своїм списком:
    Для дорослих:
    - купальник, плаки, парео
    -білизна (з досвіду знаю, що брати більше ніж по 2-ві пари не потрібно)
    - сарафани, футболки (по 3- шт)
    п.с: чергову стару футболку, бля купання в морі в разі опіків
    -взуття (шльопки, сандалі)
    -трикотажний костюм
    - рушник
    -мильно рильне (шампунь, гель для душу, зуб щітка і паста, дезік, і т.д)
    - зарядка тля телефону, фотоапарату, книжки
    - кепка, бандана
    - крем для загару
    - паспорт
    Дитина
    -плавки, купальник, халат
    - білизна ( на відміну від дорослих беру мінімум 7 шт трусиків)
    - сарафан, футболки
    -взуття( сланці, босоніжки)
    - рушник
    заколки, резинки, щітка
    - мильно рильне (рідке мило, шампунь, вушні палочки, зуб щітка і паста)
    - панамка (2 шт) окуляри
    - крем для загару
    - спотривний костюм, футболка з довгим рукавом
    - горшок
    - постільна білизна
    - нарукавник+ круг
    - мінімум іграшок (відро з пасками і лопатою, книжки, книжка для малювання в машині)
    - пеленка
    Хімія:
    - мило для прання дит одягу
    - фумігатор
    - туалетний папір
    - мило антибактеріальне
    АПТЕЧКА (вона в мене велика)
    - йод, зеленка, перекісь, бінт, пластир
    - пантенол
    - спазмалгон+папазол
    - сорбекс дит+ сорбекс дорослий
    - нурофен, ефералган свічки
    - ніфуроксазід дит+ дорослий
    - градусник
    - спасатель
    - еріус
    - регідрон
    - ношпа
    п.с: список може збільшитись
    Харчування:
    - баночка для пиття з соломинкою для дитини
    - дитяче харчування ( йогурт, каша швидкого приготування, банка з пюре)
    - кава+чай+цукор
    - вода для пиття
    - сік для дитини, чай швидкого приготування

Останнє редагування: 7 Липень 2011
  20. Зорянівонька

А треба брати з собою? в готелі не буде, якщо все включено? Чи краще свій перевірений брати?
    а потрібно дитині постіль брати??

І для тих хто планує відпочивати - з білетами на поїзди халепа - беріть наперед! Ми ледве дістали.