Відповідь: Пакуємо торби не знаю, чому. Вхід був теж з правого боку, Wizzair, але ніхто наших валіз не важив (ну, хіба рукою, як вже писала). Може десь і була вага, якщо пошукати. Пишу, як було
Відповідь: Пакуємо торби В мене пункт №1- свячена вода і молитовник. Ліки на всі випадки життя і завжди допомагають. Особливо, якщо дитина якась "не така".
Відповідь: Пакуємо торби десь посіяла минулорічний список медикаметів( дитячий) на відпочинок. може в когось є подібний іне ліньки написати?
Відповідь: Пакуємо торби по вашому всі працівники аеропортів такі непорядні, а їх керівництво цьому ніяк не може зарадити, крім як замотати валізи плівкою, та ще й на цьому збагачуватися? є ще такий нюанс як пошкодження валіз (навіть пластикові такі валізи дуже дряпаються і потім виглядають як після війни, особливо якщо часто їздити), їх забруднення, випадкове відкривання нефіксованих замочків (коли зачепиться десь - і повивалюватися може), ну і інколи буває, що речі просто намокають від вологості в багажних відділеннях (перепади температур там і т.п., точно не розуміюся). це особливо суттєво, якщо валізи чи сумки з тканинного матеріалу. добре, якщо ви на море їдете - там сонце, ви матимете розвагу сушити всі речі . а якщо у відрядження? коротше, ця послуга більше для техніки безпеки, а не для безпеки від нечесності (хоч це теж буває). а то можна подумати, що скотч надійніший захист від крадіжок, ніж обмотування плівкою - - що одне, що інше -
Відповідь: Пакуємо торби біле вугілля регідрон лактомун вібрукол (свічки) церукал (1 ампула + 5 табл) феністил/еріус/аллерзин (антигістамінне) антибіотик, я зазвичай маю щось з цефалоспоринів, бо то а/б широкого спектру дії синяк офф (або щось що є в хаті такого типу) пантенол щось від кашлю, з того, що даєте дитині, в нашому випадку - це суха мікстура від кашлю за звичай антигістамінне і вугілля/регідрон чомусь вживаються антибіотик маю тому, що бувають різні ситуації, не все є можливість вже побігти купити, не все є де як показує практика, літом майже завжди згодився також пантенол жаропонижаюче не пам'ятаю, коли ост раз пили взагалі, але якось є в холодильнику, то беру (Софія взагалі мала честь один раз пити нурофен в пару місяців, потім мене мама привела в чуття єдиної родини і якось більше мене на такі подвиги не тягнуло)
Відповідь: Пакуємо торби А мене цікавить дуже гламурне питаннячко щодо пакування валіз: скільки пар взуття і якого виду (кросівки, босоніжкиі т. п.) берете з собою на відпочинок?
Відповідь: Пакуємо торби Я беру пляжні тапочки , якісь зручні босоніжки для походів, екскурсій і нарядні босоніжки на дискотеку ))
Відповідь: Пакуємо торби не знаю, чи сюди... на літак норма валізи 23 кг, оплата за додаткову валізу - 70 у.о. незалежно від ваги до 23 кг. А в мене тіки одна валіза, але має зайвих 2 кг, хтось знає, змушена буду платити 70 у.о. чи в такому випадку оплата вже покілограмова?
Відповідь: Пакуємо торби в такому випадку покілограмова оплата за перевищеня норми, але у кожної компанії свої розцінки(варто спитати у них), бо ціни досить високі, краще витягнути зайві 2 кг, хоча думаю до 2кг не мали б "придертися"
Відповідь: Пакуємо торби Ми збираємося з малим напевно в Туреччину, і я планую брати дитяче пюре і сочки в баночках. Їх вийде досить багато - з 15 баночок. Чи пустять таке в літак? І ще поділіться досвідом скільки і якого взуття кому брати? І чи вистарчить 2 купальники?
Відповідь: Пакуємо торби 100% вистарчить, я завжди на відпочинок тільки 2 беру. в багаж думаю так, а от в ручну поклажу сумніваюсь. ---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ---------- І ще порада, брати купальники в ручну поклажу, бо як ненароком загубиться багаж..хоча таке рідко буває, але я завжди перестраховуюсь.
Відповідь: Пакуємо торби купальників має вистачити цілком.я взагалі одним обходилась. а з взуття мали тільки босоніжки.і на екскурсії так їздили. було нормально. хоча светр теплий чи щось таке варто взяти.
Відповідь: Пакуємо торби Я вирішила брати на відпочинок балетки, босоніжки і в"єтнамки. Балетки, якщо дощ, в"єтнамки на пляж, а босоніжки на всі інші випадки.
Відповідь: Пакуємо торби Я брала вєтнамки і шльопки на високій танкетці. Але майже весь час проходила в перших. Ще ми брали коралові тапочки, але тобі в Туреччину того не треба. Я брала три. Але якщо чесно, то цілком вистачило б одного)))) Зранку одягала на пляж, через обід прала і він скоренько висихав на балконі, тому після обіду вже можна було знову одягати. ---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ---------- В ручну думаю точно не дозволять. У нас що в Борисполі, що у аеропорту Хургади за будь-які рідини такий кіпіш піднімали, що ого-го. Нам в готелі на дорогу давали по дві пляшки води, то потім та вся вода рядочком стояла біля перевіряючого в аеропорту. Всі сміялися, що як піде продавати, то розбагатіє)))) А в багаж думаю можна, ми везли спреї, ліки, косметику, то все було ок. ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- Щось потепліше варто взяти. Скоріше воно вам знадобиться в дорозі туди-назад. Мені спортивна олімпійка ще й як пригодилася вночі на київському вокзалі. В футболці певно б задубіла.
Відповідь: Пакуємо торби аналогічно. мій светрик і шаль знадобились ого-го. особливо, коли посеред ночі виїжджаєш з готелю
Відповідь: Пакуємо торби Я ще беру з собою кросівки - собі і дитині, бо ми частенько десь лазимо. Я спакувала своє взуття і дитини - і вже пів-чемодана, Яркіні пасочки пролітають...
Відповідь: Пакуємо торби я завжди так брала+ босоніжки на каблуку, оскільки цього разу походи в нічні клуби не плануються, обмежусь босоніжками і в"єтнамками на пляж мужу теж босоніжки і в"єтнамки. Домчику босоніжки,тапки і на морі кипим щось щоб по гальці ходити,мабуть купальники завжди беру 2-3, зі зміною форм покищо маю один "дєжурний", на днях планую купити якийсь "вав" завжди беру джинси і светрик,або курточку. головні убори часто купую вже на морі, вони в мене чомусь не переживають переїздів-перельотів через 10 днів летимо, а я навіть боюсь думати,що з собою пакувати, бо на тиждень в село я і малий мали отой найбільший чемодан+сумка+візок+машинка. А тепер треба спакувати 3-х чоловік а ще фотоапарат,ноут мужа:8: