Пацієнти Львівської психіатричної лікарні потребують допомоги!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Туфелька, 13 Березень 2013.

1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Пацієнти Львівської психіатричної лікарні потребують допомоги!

Мене ще цікавить чи ці люди гуляють на вулиці в холодну пору? Віддала би кілька жін. шапок та шарфів.

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Часто бачу, як хворих кудись водять між корпусами ( можливо на процедури якісь чи комісії). Якраз в цей час вони намагаються щось випросити в перехожих. Думаю, що теплі речі підійдуть також.

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В шапках вони і по відділенні ходять, на вулицю ходять до харчоблоку по їжу, деяких пускають з санітарами гуляти, а от шарфи не знаю чи можна, бачила що взуття у них без шнурівок, самі розумієте чому, психлікарня все-таки...

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ви праві, ще з часів практики я пам ятаю, що не можна пацієнтам колющих предметів( наприклад,вони користуються ложками, а не вилками), шнурівок, шаликів і т.п.

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

5. Лія

Лія Well-Known Member

Скажіть - чи ще крім суботи будете потім забирати речі - бо незнаю чи встигну передивитись все.

6. Туфелька

Щосуботи буду, а при потребі, то іноді і серед тижня зможу.

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я тут дещо підзбирала з одягу та взуття, якщо зможете, то ще до мене завтра заїдьте.
    Пишу в пп свій телефон.

8. Kecan

Kecan New Member

Я теж переберу речі, які можу віддати, але десь наступного тижня. Маю досить багато галстуків і ще залишилися памперси дорослі, шприци одноразові - чи таке потрібне??

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Чи потрібна деяка постільна білизна? І чоловік обіцяв гардероб свій перебрати - може, щось виділимо.

10. Туфелька

таке дуже потрібне!

звісно потрібна!

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Маю дуже багато всякого одягу, в основному жіночий але живемо за містом...Якось би теж хотіла допомогти...

12. Ziben

Ziben :)

А як на рахунок засобів для особистої гігієни: шампуні, мило? З одягу не маю майже нічого, а пральні порошки та ін. можу придбати і передати.
    Завтра буду на Рясне, то можу там з Вами зустрітись.

13. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

І я перебрала гардероб чоловіка і дещо маю ( футболки, джинси, світер). Речі всі попрані правда не супер-пупер але ходити можна. Живу біля Лісотеху. Телефон закину у приват.
    Якщо у вас не буде змоги заїхати до мене можу закинути речі сама, тільки не знаю кому передавати.

14. Туфелька

напишіть мені в ПП де саме, щось будемо думати!

в цьому чи не найбільша потреба! Я на Рясне напевно ввечері поїду, бо починаю день з Ашану-Сихів-Майорівка-Наукова... аж тоді в Рясне, може і до Зимної води навіть доберемося..

думаю зможемо, бо і так будемо їздити по цілому Львову, пишіть точну адресу в ПП! А якщо хто хоче сам завезти- то можна в любе відділення!

15. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Туфелько, вибачте, не хочу виглядати параноїком, але чи ці речі ,які ви довозите дійсно йдуть в поміч хворим, чи медперсонал не користається ситуацією, щоб щось потягнути?
    Даруйте, мій допис, але у такій країні вже ми живемо. Прикро просто, що дійсно люди, щось купують передають, збирають,витрачають час і гроші. а на цьому хтось може нажитися.
    То можна якось проконтролювати?

Може і я зберу якусь ініціативну групку з передачею ...

16. НЮША

НЮША New Member

Вперше натрапила на вашу темку.А вчора,якраз ,чоловік заніс торбу речей в лікарню.Каже там жахлива ситуація.Добре,що ви про це пишете.

17. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Туфелько, дякую за тему. Років 6 тому я була в лікарні (передавала документи в бухгалтерію). Трохи я там заблукала. Коли я побачила ці страшні стіни, мене охопив жах. А ще коли із загратованих вікон висіли пакети, напевно,з харчами. Це було взимку.
    Через тиждень буду у Львові,обов'язково приготую речі. Маю також і постіль, і рушиники, якими не користуюся.
    А щодо засобів гігієни, то я так розумію, що краще купити символічно на 50-100 грн. Ніж давати гроші.
    Ми не сумніваємося,що допомога з ДП буде цільовою, чи можна взагалі таке гарантувати?

18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нам якраз хлопи на 8 березня подарували сертифікат в дц, то якраз можна купити, може крім порошку і мила, ще якусь зубну пасту?

19. Туфелька

проконтролювати справді важко, майже неможливо, але такі речі як засоби гігієни я хочу віддати безпосередньо в руки зав. відділенням, щоб він видавав при потребі сестрі-господині. Одяг і взуття він, звісно, не триматиме в себе в кабінеті, та й обліку їх не вестиме, але я думаю, що всеодно краще ці речі передати туди, ніж викинути на смітник. Може трохи персонал і "перебере", не без того напевне, але будемо надіятися, що є люди совісні, які боятимуться це робити, і дадуть одежу і взуття хворим людям...
    грошей в жодному разі не збиратиму і не проситиму, це відповідальність і гроші 100% не дійдуть до свого місця призначення! Чомусь я так думаю...

Якщо є бажання, то кожен з нас може поїхати туди також, для того, щоб передати речі.Єдина умова - своєю машиною, бо зараз маю Шевроле, то не велика машина, місця мало, буде запакована вся речами (відгукнулося понад 20 чоловік з допомогою!).
    Гарантувати від себе я можу те, що кожна річ, передана на цю добру справу, буде передана мною по місцю призначення. Гарантувати що робиться з речами в відділенні я не можу, але якщо зав. відділенням звернувся до громадян через телебачення, аби люди допомогли, то думаю це буде хоч частково проконтрольовано вже з його сторони!

я б у зав. відділенням поцікавилася в чому є нагла потреба по господарчій частині, хай краще буде менше, але саме того, в чому є велика потреба.

Дівчата, у зв"язку з погодніми умовами, почну завтра їздити десь з обіду- щойно забирала маму з роботи, дорога дуже важка, а я з малим, то завтра буду боятися сама пускатися в таку дорогу, дочекаюся чоловіка і він мене всюди повозить. Доведеться збір розкинути на 2 дні. Кому не зручно в неділю- напишіть мені в ПП.

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Запитайте, будь ласка, я б наступного тижня купила і вам підвезла або б десь перестрілись.