Ох, ті чоловіки..

Discussion in 'Хіхоньки' started by Annjutka, Nov 17, 2009.

1. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Відповідь: Ох, ті чоловіки..

А в нас зараз в хаті кролик прибирає. Чоловік порозкидував всюди свої шкарпетки на підлозі та джинси з крісла звисають.А вона маленька до тих шкарпеток підбігає,загортає їх у рулетики і по кутках розсовує.Зараз до джинсів підбирається(хоч би їх опісяла!)Бо вже не маю сил з тою дурною звичкою боротись. Панчошка перейняла естафету(як не як вона в нас теж жіночого роду)

2. Wilvarin

Wilvarin New Member

я їх не захищаю, але ну якби чоловік придивлявся би до квіток то мабуть він був би якийсь неправильний. якщо його змусити там поливати кактус раз на тиждень то все чудово, але щоб йому подобалися якісь квіти то занадто. вони не знають взагалі навіщо квіти треба.

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

не згідна, не всі... мій тато, наприклад, обожнює квіти, їх садити, доглядати, поливати... це його заспокоює...

4. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

+100! Це наш випадок. Мій не розуміє який зв"язок між святами та квітами. Та чому їх треба дарувати. Тим більше зрізані. :confused:

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мому також дуже потрібні квіти, особливо в вазонках. Я виросла в хаті де квітів майже не було. Були два горщики - алоє і каланхоє. Усьо. А ще шпараґус був.
    А тепер в нас в хаті оранжерея, що дуже злостить мою маму, але то інша історія. А одного разу приніс до хати ПАЛЬМУ!!!

А про мене семене, то ней буде ціла хата в тих квітах аби мені не перешкаджали, бо я квіти доглядати не можу, а он згубити - то я перша.

Я не маю сили більше до його вредності. Обіцяє а нічого не виконує. Може то мені впертись рогом? Бо та несправедливість мене гризе поволеньки з середини. Я йому маю усьо на блюдічкє з галубой кайомачакай, а він мені НІЧ. Бо він працює а я відпочиваю вдома. Каже, що у мене багато вільного часу. Може то його забити?

6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

вже сотий раз переконуюсь,що все індивідуально.:girl_in_dreams:
    квітами,у нас дома,займаеться лише чоловік:girl_curtsey::купляє,поливає,перезаджує.:girl_smile:єдине,що я роблю,так це протираю листочки,бо його на це вже не хватає.
    а ще,я вреднюха,інколи можу сварити якусь квітку,бо вона цвісти не хоче:girl_haha:

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і в мого чоловіка така ж проблема! від часу коли ми почали зустрічатись пройшло вже 5,5 років, а коли його хтось запитає скільки ми вже разом, то він каже" о, довго вже!!! вже десь три роки!" коли я йому потім пояснюю, що не три а набагато довше, він так ЩИРО дивується! а ще, я завжди множу на три час, за який він мав би зявитися, наприклад, каже що за пів години - то прийде за півтора, а за годину - то за три! і то спрацьовує на 100%
    добре що я вже так навчилася, а раніше СТРАШЕННО нервувало

8. Consuelo

а я на чотири :girl_cool:

9. Cranberry

А мій на пів години раніше)) І тоді награно бігає по кімнаті і вигукує "Де він?де?У шафі сховала?!" На що я підказую "В тумбочці пошукай!". Але замість того шукає в холодильнику:girl_cool:

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в нас те саме, я навіть листочки не протираю

Мій те самісіньке, з числами, датами, роками повний пробіл, головне що добре рахує скіко мої помади і спідниці коштують)))

ХТО ВІН????

11. Cranberry

12. Orman

Orman Модератор-бомба

+1
    Каже: дивись як гарно в тебе Декабрист зацвів, а сам квітами займається. Я дуже люблю вазонки, але не розуміюсь на тому, як їде у відрядження то пише мені "програму догляду" - ну і я чемно виконую, але щоб сама ...

а я навпаки, вмовляю ...

13. Маруся-мама

А мені щось нині стрілило свого запитатись, чи він мені не зраджував за наші року подружнього життя... а він мені у відповідь, тобі що зі мною погано? чи ти перестала отримувати задоволення?:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Але мудрий, нє?

14. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Купила моя свекруха собі нову спідницю, зібралися ми всі на Різдвяні свята, свекруха в обновці і тут свекор видає, звертається так гордовито до мене
    -бачиш, мама собі нову сукенку купила (а вона одягнена в спідницю і кофтинку) :lol:
    Або ще, знов таки про мого свекра.
    Чоловікова мама любить подарунки на якісь події купляти ще пів року до самого святкування і наголосить свому чоловікові (мому свекрові) щоб нічого не говорив, так він обов"язково видасть всю інформацію, причому вкаже і назву подарунку, і його розмір і колір :):):)

15. Маруся-мама

то так як найбільшій варесі на селі скажи, але ви тіко нікому не кажіт...

А моє чудо пішло до магазину і кажу, купиш мені кокос. А він то таке велике і кругле? Я кажу, ні. Там перед тим як виходити на касу в прозорому пуделку буде кокос.
    Пішов. Через 15 хвилин дзвонить, я тут все обшукав і твого кокосу нема. Я кажу, а де ти стоїш? Тепер зроби два кроки вліво і що бачиш перед собою?
    А він мені, а воно що біле?:girl_haha:

16. Маруся-мама

Я просила купити тертий кокос, щось такого типу

а він мені купив кокосові чіпси, ось такі

Я йому кажу, то не те... а він, там другого не було. Кажу, а ти певний? А муж мені, та стреш собі на дрібніше в кофемолці. :girl_haha:

17. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Дякую, я так насміялася:girl_haha:, та й своє згадала:
    кажу:"йду, в перукарню, треба пофарбуватися", а в перукарні тільки кінчики підстригла і гривку, бо не було тої фарби, що я хотіла, а коли прийшла, то коханий: "тобі так пасує новий колір волосся" , ну що тут скажеш)))

18. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Короче,раз в мене поламалася сушка для волосся і милий чемно її поремонтував та й пішов купатися)А я на кухні щось їсти готувала.Через енну кількість часу чоловік виходить з ванни і йде в кімнату,тут чую,що сушка гудить,здивувалася,думала шо то він там робить і так та сушка кілька хвилин гуділа.І тут заходить моє чудо до мене на кухню зі словами:"Я вже посушився,я вже гарний"))))Я тоді так насміялася що то капець))))Думала лусну зо сміху)))

19. true

true New Member

Привіт! Мій чоловік сидів на дивані і раптом в вікні він побачив салют.Зривається з дивану,біжить до вікна , перечіпляється за кімнатну гойдалку,в зігнутому вигляді летить до вікна і вдаряється головою в великий вазонок.Віконне скло такоІ долі не витримуе і тріскає,а чоловіка вага-100 кг!Він не постраждав а я мало зі сміху ще три дні вмирала!!

20. Consuelo

а я нині своєму сказала, любуючись, як все зазеленіло і як сонце сяє, що він мабуть коли дивиться на світ, то в нього замість дерев всякі модеми, замість квіточок всякі конектори (ті штучки, які на кінці кабелів вставляються щоб вставити в компутер), і всюди різні матриці. А він мені - ага, а ти диференціальна формула, яку я ще досі не розвязав))))