Відповідь: Особливості зимової їзди а які саме то дороги? Винників вже немає також Тільки по об"їздній можна їздити майже нормально ---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- До речі. З 15 квітня, по львівській області вступає в силу зміни до ПДР. Тепер з першого жовтня по перше травня в міжміському сполученні їздити з включеними габаритами (або ближнім світлом) обов"язково. До 1 жовтня 2013 року штрафувати за це не будуть, тільки попереджати та проводити роз"яснювальну роботу.
Відповідь: Особливості зимової їзди Дівчата, в нас є філія тернопільської дороги. Завітайте в Пустомити і отримайте бонус - розбиту підвіску, квадратні колеса і масу нових слів у себе в голові! В мене сьогодні був просто шок - ями розміром з колесо КАМАЗу!! Їхала я приблизно так :cowboy::cowboy::cowboy: :cesored::cesored::cesored: :eek::eek::eek: ---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ---------- До Наварії дорога ще так-сяк...а далі - ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ---------- Городоцька не витримала і року...
Відповідь: Особливості зимової їзди це точно( навіть у "викопних" чеських тролейбусів, які ще й нас переживуть, там почали роги злітати. про тряску взагалі мовчу
Відповідь: Особливості зимової їзди Забаглося мені нинька кукурудзи. Тоі, шо попкорн і яка є в "сільпі" на Сихові. Нє, ну а чьо не перескочити, коли є час і бажання? народ, звиняйте, я цьотка культурна, вживати нецензурні вислови мені якось не комільфо, однак тота поіздка мені нервів поіла..... Хтілось матюгатись аки Лесь Подерв'янський....Такі ямиська, шо автівки виіжджають на зустрічну, об'іжджаючи вибоіни, не помічаючи наіколо ніц, і я так само - які, нафіг, пішоходи, які знаки?! Туткай ж ями, і вони чрєвати погнутими дисками, знищеними колесами і ше всякою хр....ю, звиняйте, несправностями Вашого авто. І попри всю мою обережність, я влетіла у ямисько розміром з Байкал (тот, каторий рассєйскоє морє) навпроти "Арсену" на Зеленій, швидкість була малою, однак трусонуло добряче. Така злість взяла!!!! За тотих уродців, шо красуються на усіляких дефілядах тіпа "ет ми на показє дізайнєра фоткаєм сєбя на айфон в туалєтє!" з думкою, як би то потрапити на "таблоід", на тих, шо кичаться мештами зі страусячоі дупи, і у яких годинники по 570 тис.уо. ( га?!). На тих, які "освоіли" наші гроші..... Така краіна, така влада, і найприкріше, шо ми, ми іх обрали......!
Відповідь: Особливості зимової їзди ті, по яких їжджу я - шматки Наукової, Княгині Ольги та Стрийської, за решту не знаю.
Відповідь: Особливості зимової їзди Бачте як вам повезло. В мене географія ширша і непрєдсказуємєє треба чи джипа чи буса, чи бтр...
Відповідь: Особливості зимової їзди Їздили цими вихідними Кременець, Тернопіль, Дубно. По трасі ще терпимо, а з"їжджаєш за бродами з траси на Радивилів ж.... Особливо радує відрізок Кременець -Тернопіль на швидкості 30 км вмудрилися погнути два диски. об"їхати всі ями просто нереально.
Відповідь: Особливості зимової їзди http://www.youtube.com/watch?v=MOXx92T9t0Q ---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ---------- Ось він, Тернопільський напрямок
Відповідь: Особливості зимової їзди та, коли зі Стрийської повертаєш на Наукову, це не дорога - це шматки, такій собі добрячий кілометр шматків, де у кожній наступній ямі радієш що у тебе і так стара роздовбана машина)))))
Відповідь: Особливості зимової їзди Ги, а ми з мужом після того кавалку мало до стоматолога не записувалися, бо ті ями залила вода, а ми були не в курсі........ маю щастя їздити нею до свекрухи))) Одного разу так гепнули, що двірники на лобовому склі не витримали і шось там від чогось відпало. Багнюка ше та, фури болотом заливають, а ми вар"яти йдем по приборах.
Відповідь: Особливості зимової їзди жалька)) але зараз це щоденна поїздка до школи і іншої дороги нема. Особливий шик - це примудритися через ці всі ями завернути на заправку
Відповідь: Особливості зимової їзди а які ж тоді дороги робили до євро? вони ще "робочі"? мені зараз інструктор ями вже 1 у.е. рахує)))) має шанс стати міліонером)))