Особливості зимової їзди

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Rodionochka, 4 Грудень 2012.

1. zabawa

zabawa Member

Відповідь: Особливості зимової їзди

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А мені сьогодні легше їздити, ніж вчора. :girl_crazy: А знаєте чому? Ям немає, всі снігом позасипало. :girl_haha:

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Їздити сьогодні було нормально, а от паркуватися - тєжко:girl_cool:
    Я сьогодні вперше брала участь в штовханні машини. Але найсмішніше було, що чоловіки знаходили відмазки типу "Мені ніколи, спішу..." А ми от просто так стали біля чужої машини! Врятувала мадам з дев’ятки, в якої була лопата. Трохи відкопали ту машину, присоромили чоловіків і спільними зусиллями випхали. А була перспектива чекати весни на вуличці з одностороннім рухом..
    Що цікаво - сам водій соромився попросити про допомогу:girl_haha:

4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

То не тільки зимова їзда, то ще й на весну, та і літом теж буде актуально))). Ми вчора мотанули з чоловіком 600 км нашими західно-українськими ямами. Просто немає слів, і ... дороги. Це просто .... Нє, ну це просто ... Якщо комусь треба в Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, то краще вже поїздом. Я такого 10 років не бачила, просто колись мала щастя їхати в Ужгород трасою Київ-Чоп, то там було так, як зараз на всіх решта дорогах. В тих ямах можна залишити не тільки колесо. Єдине, що трохи розвеселило, це ДАЇшники, які міняли колеса і які ніц не можуть заробити, бо їхати швидше 10 км за годину нереально))).

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Їздили 9 березня - слів немає. Як і дороги. Тільки напрямок:girl_cool:

6. Santi

Santi Member

В жовтні їздили в Чернівці, і вже тоді їхати швидше 60 км за год було майже нереально. А тепер потрібно їхати знову на початку травня і я вже зараз з жахом думаю скільки часу нам займе дорога : Girl_sad:: Бо з огляду на цю погоду сумніваюсь, що до того часу хоч щось підлатають.

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ми 12 січня їхали на Буковель, дорога була жахлива, але не така як зараз... Це просто відсутність дороги. Ями дійсно величезні і глибочезні. За цих два місяці просто жахливі зміни(((.

8. olangel

olangel Well-Known Member

В нас асфальт разом зі снігом тане

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я взагалі не розумію наших йолопів "мастєра парковки" прям. В центрі машинами все забито, так понаставляють що або дупа стирчить, або на повороті ледь вписуєшся, а ще ліпше в два ряди. І ніхто не переживає що подряпають, на бічних вуличках ще колії, може кинути.. І ще зовсім окрема тема це перебігаючі прям перед капотом пішоходи..

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

вчора виїжджали з поміж будинків стрийська - наукова... шо сказати - там нецільовано усьо, машину розвертає, хоч на дворі плюс... рагулізм ЖЕКів.

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Вулиці Замарстинівської немає...треба запросити гонки 4х4, щоб провели випробування своїх всюдиходів, якраз підійде.

12. Bogdanka

вулиці Богдана Хмельницького теж... (після повороту протилежному Гайдамацькій особливо відчутно)
    забирала раз в Джалли вареники, то жесть...

13. Маруся Іванова

вже знаю, сьогодня була:girl_mad:

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Таксссс, вареники відкладаються на невизначений термін:girl_crazy:

Мене щоранку "тішить" новими ямами вулиці Героїв УПА та Антоновича..Остання стає схожою на тернопільську "Трасу"..Сніг трохи покращував ситуацію..

15. Freitag

Freitag Active Member

що далі то більше стає кожна вулиця Львова. Чого вартує шмат від Сихівського моста і вниз по Стуса. Щоразу, коли їду тою ділянкою в автобусі, то таке враження, що водій зараз погубить колеса, а в мене вискочать на волю нирки:girl_crazy:

16. Маруся Іванова

Bogdanka, а може я Вас бачила сьогодня там? Хтось не відписався в своїх за кермом

не нагнітайте, Пасха все ближче і ближче, і тоді прийдеться їхати...жалька мафинку :sad:((

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

десь був сюжет в новина, здається в Сумах на ходу в маршрутки відпали колеса:girl_crazy:

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ми теж будем їхати..Сподіваюсь впасти "на хвіст" до свекра, якщо він поїде..В нього машина прохідна..
    Мене аж підкидати почало як про нього згадала:girl_crazy:

18. Bogdanka

нє, ми з дітьми хворі і вдома

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

та то зараз практично кожен метри дороги такий відколи сніг зійшов, лише ті дороги, які капітально зробили перед Євро добре тримаються :girl_cray:
    людоньки, що ж то далі буде??
    я в неділю після деякої перерви вирішила проїхатись, то стільки мені то закоштувало нервів, що казала що тепер сяду за кермо аж коли ями полатають, але таке буде хіба в моєму наступному житті як народжусь десь в Сан-Маріно... я в розпачі!!!

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Капітально робили проспект Чорновола, Липинського, а на дорозі місцями є досить відчутні ями. Ситуація звичайно не така плачевна, як на інших вулицях, ну але як на дороги, яким менше року, то теж халтура.