Особливості зимової їзди

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Rodionochka, 4 Грудень 2012.

1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Особливості зимової їзди

Ми вчора таким маршрутом їздили. Їхати спокійно можно. Вчора головною проблемою були машини, яких було купа і вони слизгали і створювали пробки. Ми вчора з Личаківської - Мечнікова до залізничного вокзалу їхали більше 1,5 год. Думаю сьогодні має бути набагато меньше машин, тому спокійно їдьте.

2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Дякую! Набираюсь сміливості)))!

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

мені треба з Наукової до Санти Барбари, цікаво чи щось їде

4. sani

sani New Member

машиною можна проїхати без проблем

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І я сьогодні їздила. Магістральні вулиці мають лише одну проблему - одну розчищену смугу. Але принаймі проїхати цілком реально. З сіл чи маленьких вуличок дуже проблематично виїхати. Ну і грейдери часом чистять одну вулицю і зсовують сніг на виїзд іншої. Сьогодні таким був виїзд з Окружної на Кульпарківську. Думала, що просто "сяду" там. Але кліренс 16 см дав змогу перескочити і трошки навіть згладити бар’єр. Ну і в такі погодні умови дуже добре видно, який ТЦ дбає про свою територію. На Арсені парковка не ідеально, але розчищена, Метро і КІнгКрос ніби і не чули, що десь сніг падав. В них він на парковці не лежить. А під ЦУМ я заїхати не змогла, бо в тій каші навіть служба поставки Сільпо застрягла. Загалом думала, що їхати буде важче. Напевно, в суботу люди вирішили просто відсидітися вдома.

Останнє редагування: 17 Березень 2013
  6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

на щастя, я цей екстрим пропустила:girl_crazy:

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Дівчата, все ок. Дорога набагато краща ніж вчора. Навіть на трасу з мого села був більш-менш нормальний виїзд. Водії набагато обережніші і навіть добріші, ніж в умовах комфорту :girl_yes:

Останнє редагування: 17 Березень 2013
  8. FetChi

FetChi New Member

а я ось взагалі не люблю їздити за кермом, коли холодно надворі

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Минулої зими коли були страшні морози то машина не прогрівалася майже, поки до роботи доїду тільки підігрів сидіння почав теплішати. А цієї зими в машині добре :) ми навіть в суботу заїхали на Кайзервальд до лижного спуску

10. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Як я не хочу зараз їздити... І мушу.
    І здається є місця, щоб припаркуватися на узбіччі, підїзджаєш з увімкненим поворотом, а там СУГРОБИЩЕ. Обломчик. В мене машина низенька, я не вибуксую звідти. Отак припаркувалася аж біля Адміністрації, навпроти пам'ятника Чорноволу. Це ще добре, що мене не втягнуло в той затор на Митній, вчасно плюнула і виїхала наліво. Я так і чоловіка навчила, бачиш, що попереду корок - поки тебе не обліпили машини ззаду і з боків, змотуй вудочки.

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

З парковкою зараз дійсно проблемно, всюди кучугури

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сьогодні бачила як хлопець на БМВ не першої свіжості трішки погарячкував і заскочив в кучугуру. Впритик до стоячої перед ним машини. Задній привід його підвів і він так і лишив машину. Певно, пішов за допомогою.
    Вчора їхали з чоловіком і перед нами не могла рушити вантажівка. Двоє водіїв (з моїм включно) і двоє перехожих її умудрились пропхати:girl_claping: Так було приємно за українських чоловіків:girl_in_dreams:

13. Олька

Олька Well-Known Member

А от мені вчора було обідно. Після роботи я виїжджаю з парковки біля офісу, а там не дуже ті місця почищені, і застрягла, машина моя на пів дороги і ні вперед і ні назад.... Я чуть не плачу, вернулась в офіс, взяла лопату, "танцювала" з тою лопатою біля машини, сніг падає, вітер голову зносить і ні один перехожий не допоміг! Водії мене об"їжджали і ні один не зупинився! Аж потім дядько з ремонту взуття побачив як я мордуюсь, то вийшов попхав і я виїхала.

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

ТРЕБА ПРОСТО ПОПРОСИТИ)
    Я вчора також застрягла - попросила -відкопали і попхали. Певно зі мною таке вперше.

15. poputochka

poputochka Well-Known Member

Мені певно просто повезло. Бо навіть і не просила, а чоловік з поруч припаркованої машини вийшов, і попхав:girl_yes2:, теж була дуже вражена і дуже-дуже вдячна.

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ой, дівчата, шось я вирішила не перевіряти свого щастя, попхають просто так, по проханню чи не попхають)) вийшла - покрасувалась з дітьми і мамою і просто погуляла коло хати)))

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мене сьогодні пхали двічі:girl_emo: Я і справді попросила. Обидва рази довелось почекати мимо проходящого чоловіка, а потім вони звідкись брались і вже всі разом штовхали машину, даючи толкові рекомендації в процесі. Ну і їхала сьогодні по "великих" вулицях..Не хватає зла на тих мудрагеликів...Ну от чим то треба думати, щоб машиною викидати сніг на дорогу? Між смугами такі кучугури, що вже їдеш поки їдеш. Змінити смугу - аварійно небезпечно..Ухххх...

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

керівництво міста дало таку вказівку, бо, мовляв, грошей щоб вивозити сніг з міста немає. Зате в водіїв є гроші щоб ремонтувати ходову :girl_devil:

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

Мабуть завтра, ну і відповідно завдяки роботі наших комунальників, цілий тиждень нас знову буде очікувати транспортний колапс Готуємось морально:).

20. zabawa

zabawa Member

... і моя, тільки на парковці. Колеса стоять міцно, як в луночках, ще в понеділок пішла, погазувала трошки, мабуть ще глибше їх зарила, і пішла назад ... на маршрутку. Цих кілька днів не пробувала. Думаю сьогодні піти подивитись, цікаво чи розмерзлось? чи виїду?