Особливості зимової їзди

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Rodionochka, 4 Грудень 2012.

1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Особливості зимової їзди

Сьогодня кинула в багажник саперну лопатку:girl_crazy:

де Ви так виїзжаєте? в мене по два рази на день винниківській міст, але вже звиклась

2. Solomi

Solomi New Member

взагалі з досвіду скажу , що важливіше і найгірше Люди

ніякі машини, стовби, колії, або водії розлючені не зрівняються з нашими пішоходами
    хто ? куди? навіщо?

задаю всі питання по порядку коли їду по Львову

3. mysha

mysha New Member

До Вашого списку треба додати саперну лопатку (мене вже випередили)

Просто минулої зими вона нам дуже знадобилась, коли я випадково на Буковелі переїхала передніми колесами сугроб і на ньому машинка повисла :girl_crazy:

4. kati

kati Well-Known Member

для мене взимку тільки одне правило- дотримання дистанціі .Нічого з собою не вожу, тільки щітку для снігу,машина стоїть на підземному паркінгу,тому проблем з снігом,намерзанням немаю(дівчата я в шоці коли читала про лопати,каністри з піском,ітд..)- я собі на хвилинку намагалась уявити як я десь так під горку вискакю з машини( пофіг що позаду купа машин) і починаю посипати пісочком дорогу...нє, я навіть такого не змогла уявити( не тому що корона заваджатиме посипати, ні..просто є речі які жінка не повинна робити)

5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

В мене тут ще одне дурне питання, яке мене давно мучить)))) . Ну їду я під гірку і бац... далі не можу, а ззаду машини. Що робити?

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Я тепер такий дисциплінований пішохід, що ще й би іншим би дала по чомусь, коли лізуть не туди))). Менталітет в наших людей такий. До речі, лізуть не лише пішоходи, а ще "дуже вправні" водії...

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Який жах!!! В мене ще тут казка))).

6. enigma

enigma Well-Known Member

Спробувати викрутити кермо вправо/вліво, щоб знайти положення коліс, де краще зчеплення з дорогою. Ну а як не виходить, то вийти з машини, попросити, щоб штовхнули - і таке було, зимою завжди допоможуть, бо всі їхати хочуть, тим більше жінці.

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Виїзд з с. Холодновідка (біля Метро) - жесть:girl_
    Робите так, як вже написали, а ні, то включаєте всю свою харизму і хай чоловіки позаду попітніють. Повірте, на дорозі дуже багато справжніх чоловіків, які охоче виручать даму:girl_smile:
    Цілком погоджуюсь, але приходиться і не таке робити, коли чоловік в відрядженні, а сусіди ще сплять:girl_smile: Крім посипання пісочком, ще жінці не пасує мезнути, пензлюючи 20 хв на маршрутку :girl_cray:

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

з двома дітьми на руках. То я краще лопаткою 10 хв, а потім з комфортом.
    трохи є

9. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Ооо...Я так і не наважусь ще виїхати на своїй, так і стоїть під вікнами, вся в снігу, одна радість малому лопаткою сніг з неї згрібати :girl_crazy: Особливо після зауваження майстра:" Бачу, Ви тільки вчитесь...", познімав він мені ковпаки з коліс, каже, що потрощу їх, а вони дорогі дуже, та після того, як припаркуватись не змогла задом , щось я ...не рвусь за кермо....

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ви виїжайте, якщо маєте можливість, в обідній час - сніг тане і їхати, як по мокрому асфальту. Потрошки привикнете і страх пройде. А навчитеся їздити зимою - то нічого більше не боятиметесь на дорозі!:girl_curtsey:

11. AlinaCh

AlinaCh New Member

Кожен ранок доводиться їздити на роботу серпантинами, особливо складна ділянка дороги коло Чорнобильської лікарні. Там і в кращу погоду важко. Тим, хто спустився по серпантину для того, щоб виїхати на основну дорогу треба пропустити потоки машин з 3 !!! доріг. Так в мене як випав сніг, прямо паніка почалась.В перший день снігопаду мене винесло на зустрічну :-(( Чоловік зробив мені авансом подарунок на Миколая - записав на Зимовий курс до Реги, вже було 2 заняття. Досить цікаво, інструктор показав, як себе поводити на льоді та як діяти коли машину зносить в поворотах....

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дуже часто там їздимо, то мені щоразу серце завмирає коли чоловік за кермом, а сама краще обїду зайвих 5 км ніж туди наважусь податись. ну настільки там вже вузько! ну а на міст виїхати то справді для мене нереально... боягузка страшна я, от!:girl_cray:

13. Solomi

Solomi New Member

от і не завжди

позаминулого року я чогось застрігла на куліша передмагнусом, приямо біля ДЦ ,там типу маленький підйом, але чого я там встала, ззаду і маршрутки і машини сигналять
    а як чудо то назад, то вперед, то руль вбік, ніяк на льоду не можу рухунутись

і що Ви думаєте ні один водій не вийшов, лише потім пішохід, як побачив мене то допоміг

то тепер пишу і смішно))

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Дівчата я сьогодні зранку не могла відкрити дверей, примерзли, сам замок відкрився , а от двері ні, я трохи подьоргала, але вони не зрушили з місця, та й пішла з дитиною на маршрутку. Може є якісь засоби , якими можна/потрібно користуватися взимку?

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Силіконова змазка. Є в спреї. Коштує 40 грн приблизно. Мене цього року теж так "обескуражила" моя машина - тільки задні двері відкрились. Залізла і поїхала. Відмерзли двері через 20хв обігріву.

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Це з цьогорічного досвіду:girl_smile:

16. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В мене на жаль двохдверна машина, хіба через багажник, але то було б сміху для людей )), і до школи нам 5 хвилин їзди, двері б ще мабуть не відмерзли, прийшлось би і під школою батьків посмішити ))

17. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Ех, зіма- халада!! Позавчора був "файний день"! Двері примерзли наніц, вибігла в колготках і светрику на мороз, гиги, машинка-то не відкриваєццо, жодне із дверей ані руш....ага, відкрилися в багажнику! А тамкай - шторка- поличка, присобачена намертво, поки я іі скрутила, тоді полізла в салон аки равлик....ввімкнула на підігрів. Всьо розмерзлось, ура:) А нині возив чоловік мене. Така ляпота - машинка-кроссовєр, високо сіжу- далєко гляжу-на бардюри запригіваю (не то шо я, гламур ружовий!). А снігів навалило, чувствую, працюватиму я завтра замість снігоочищуючоі техніки (виставлю в мерію щьот!). Пасєму надумала я продати Лосося(Honda Jazz), купити манєнького танка, задовбало, блін, із снігами боротись, хоча машинка така файна, але влітку:):girl_crazy:

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

От і я так думаю! Сьоня поїду. В лід вже виїзжала, а от в ті кочугури ще ні. Хоча чоловік сваре, додає мені прискорення, так би мовити))). Найголовніше для мене - виїхати з нашої вулиці. Зранку там добре буксували, одні так і не виїхали. Але в нас 4 ведучі колеса, тому мушу подолати ту гору))). Ввечері відчитаюсь.
    Ще одна моя проблема. Колись в неті найшла чудовий майстер-клас. Все так легко в теорії. Але випробувати я так і не наважилась. Буду чекати весни.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Найращий майстер-клас - безвихідь. В мене спрацювало:girl_curtsey:

20. Njavko

Njavko New Member

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4-nu2K7dISE
    вот туткаво описано що потрібно робити за теперішніх умов на дорозі
    а для дівчат, що не можуть відкрити замерзлі дверцята вранці (та й не лише вранці :girl_smile:) то можна собі купити або силіконову смазку, як вже казали раніше, або ту ж ВД-40 ... на сучасних заправках зимової парфумерії для машинок зараз валом, то можна і незамерзайКУ купити і всякі штуки, щоб вікна не запотівали, і щоб ззовні лід розмерзався в один пшик, а не дряпати щіткою то все, мерзнучи в спідничці :girl_smile:
    люблю гуляючи Епіцентром зазирнути в ряд з автомобільними прибамбасами - завжди знайдеться щось корисне :girl_blush2: