Особливості гігієни хлопчиків

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Vероніка, 13 Серпень 2011.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Особливості гігієни хлопчиків

залиште той пісюн у спокої. дитині лише 2 тижні.Якщо у нього немає проблем і сечовипусканням- дайте спокій.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

так, як звичайно)) але
    за чим туди лізти вже без наглої потреби?

3. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Боляче пісяти, хоч і в баночку з ромашкою, але кричить що пече . Що зробити щоб буле менш боляче.

4. haspers

haspers New Member

Сечовипускання без проблем, ми би і не лізли, так педіатр нас налякав, каже треба протирати, промивати.....

Будем менше туди лізти, дякую за поради.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, як? Нашо?
    нам он вже 2,9 і я туди не лажу. Легенько і то дуже рідко споглядаю як там в нас справи, щоб бути в курсі і все. А такого мацьопика нашо тим мурдувати?
    Вже ті педіатри не знають що придумати.(((

6. сніжна

наразі нічого кращого, як пісяти у теплу водичку нема. Це йому сьогодні дискомфортно. І завтра ще може бути- а потім усе гаразд. Ще можу дати таку пораду ( коли дитина захоче в туалет "по великому"): тоді теж йдете разом із ним і поки він сидить на унітазі ( горщику) тримаєте пісюнчик у баночці з теплою ромашкою. Вам офлокаїновою маззю після відкриття пісюнчик помазали? На ніч порадили ще раз голівку нею змазати? ( ця мазь не лише загоює, а й має у складі знеболююче)

7. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

мазали
    казав нічого не робити
    Завтра він подивиться і тоді тією мазю мазати 10 днів.

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

Мамочки хлопчиків, так відкривати чи ні? Дитині 2 міс. - масажистка показала, як відкривати і радила щодня так робити. А мені страшнувато, що щось не так зроблю.
    Хоча все відкривається нормально.

9. NataliaFed

Якщо відкривається, то раз або два рази в тиждень відкривайте в воді, коли купаєте

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

ми в аптеці купували розчин фурациліну, він допомагав знімати ту біль

11. сніжна

фурацилін це звичайний антисептик. він не має болезаспокійливої дії. Так що це скоріше співпадіння.Офлокаїн має антисептичну дію+містить лідокаїн
    аж 10 днів? Нам уролог-хірург з Орлика свого часу казала лише 3 дні і то на ніч ( не враховуючи ще по 1 разу на протязі 2 днів, коли сама проводила процедуру).Хоча допускається її застосування до 2 тижнів ( особливо після серйозних хірургічних втручань)

12. Holly

Holly Moderator

от і мене це цікавить. В ПБ педіатр казала не відкривати, тільки легенько стягувати шкірку наскільки пускає і промивати. А сімейна казала відкривати. Кому вірити?

13. NataliaFed

Ну, я б по ситуації дивилась, якщо відкривається, то можна раз на тижд. в воді відкрити, якщо бачите, що "не йде" до кінця, то

14. Oddly

Oddly Well-Known Member

І мені знов порадили нову версію - не чіпати взагалі.
    Але якщо чесно, після того, як масажистка перший раз повністю відкрила голівку, наступного дня якась ніби шкірка стала злазити там. Злізла і ніби більше нічого.
    Я більше не відкриваю, бо мені не виходить, я пробувала. Може, і вийшло би, якби я страху не мала.
    Вирішила краще не чіпати.
    За кілька днів йдемо на плановий огляд до педіатра, почую ще одну версію, мабуть. Цікаво, яку.
    Ех, з дівчинкою якось простіше було.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

Я не чіпаю взагалі.

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

я просто тепер переживаю, щоб там по свіжому зрушеному нічого тепер не зросталося

17. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я ніколи хлопцям до пісюнів не лазила, нічого там не відкривала і не промивала. Коли ходжу до хірурга, то завжди каже, що все в порядку і не чіпати!
    :girl_yes:

18. Oksana Lupneva

Oksana Lupneva New Member

Я пробувала відкривати з народження, але повністю не відкривалось, ще й шкірка починала тріскати. Вирішили почекати і показати хірургу в рік. Одним словом у рік і три місяці відкрили хірургічно(під наркозом-була міні-операція,як пояснили нам, що дьорнути не вийде тому що в малого не еластична шкірка і будуть сильні розриви, десь до тижня помучились з перев'язками, але зараз маємо спокій - гарно відкривається без плачу і крику. (Вирішили відкрити до півтора року,щоб дитина не пам'ятала болі.В нас знайомі відкривали у три роки,то хлопчик потім пів року боявся до лікаря іти і відкривати)

19. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

мені хірург сказав теж не чіпати і не лізти туди. до трьох років, якщо і є фімоз, то він фізіологічний. я не рухаю.
    але замічаю часом, що під ранок, мій малий похникує, і прокидається від того, що нібито не може попісяти (памперс міняю двічі на ніч), знімаю памперс, а там ""великий надутий пісюн". (вибачте, іншими словами не можу пояснити ) коли попісяє, заспокоюється. таке буває один-два рази на тиждень. то нормлаьно чи ні? бо до хірурга підемо вже у рік. моя знайома мене лякає, її малому скоро рік, так їм педіатр відкривала в 4 міс і там були прямо солі (це з її слів), якась біла бяка..так йому промивали і сказали обовязково по-маленьку відкривати, що вона і робить.

20. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Ми не рухали, хоча я переживала, бо в малого була вся шкірка прирощена десь до 3 років. Але після 3-ох почала потроху відшаровуватись і зараз у 4 роки вже майже повністю відкривається. Думаю, лазити там не варто, якщо немає болю, всьому свій час, в когось в рік, в когось в 3-4, але відкриється. А як вже в 4 не відкрилось - тоді вже треба щось робити.