Особливості гігієни хлопчиків

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Vероніка, 13 Серпень 2011.

1. kharchenkoiryna

kharchenkoiryna New Member

Відповідь: Особливості гігієни хлопчиків

Дівчата підскажіть малий (8м) вже тиждень чухає собі пісюнець і шкірка погано знімається, раніше до 6м я зніма кожне купання, кожний день, а тепер купаємо раз 3 дня і інколи забувала зняти шкірку. Я так не хочу, щоб йому щось різали :sad:

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

)))Та ніхто нічого не ріже
    Якщо робили це раніше, то і тепер робіть
    Якраз і треба, два рази в тиждень закочувати і мити там
    Якщо вже дуже приросло, то не варто самим обривати. Дивіться по ситуації...

3. Kosjana

Kosjana New Member

Дівчатка підкажіть хорошого дитячого уролога, буду дуже вдячна!!!

4. Burberry

Burberry Well-Known Member

Малому місяць. Були на огляді в хірурга, а він нам: у вас фімоз і взяв та відтягнув ту шкірку. Дитя як заплакало. Я трохи розгубилася: навіщо він це рухав? Адже деякі лікарі радять нічого не чіпати як не турбує. Що меніі тепер робити: оголювати голівку під час купання (він так сказав), чи нічого не робити?

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Дуже прикро, що в місяць лікарі беруться так робити, дитинка росте і все ще формується.
    Я б радила особливо нічого не оголювати, а просто дотримуватись звичайної гігієни.

6. WildWind

WildWind Member

І ви спокійно пішли? Якби то було при мені, той хірург вже би не допрацював до кінця дня, руки би м йому сі трясли)) Але я би кричала, і пару скарг накатала. Вся поліклініка була би на ногах.
    Ніззя там нічого рухати, будете оголювати, а воно все рівно заросте, в таких діток дуууже швидко шкіра оновлюється, все гоїться, відповідно воно за день може зарости, особливо якщо надірване.

7. Burberry

Burberry Well-Known Member

На жаль пішла. А все тому, що дуже мало знала про фімоз і у мене не було своєї сформованої думки, що правильно, а що ні. Та й бачу, що в лікарів думки теж різні, одні наполягають втручатися самому, інші ні. Я вирішила наразі довіритися природі і самостіно нічого не відтягувати.

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Чоловік ввів мене в ступор : оглядаємо малого, і тут чоловік раптом питає - а яєчка в нього опустились? А аж розгубилась - куди опустились, для чого? Питаю його, а він і сам не знає. Почитала трохи про це, пишуть що яєчка зазвичай опускаються в мошонку ще під час вагітності, або протягом першого місяця дитини, в рідкісних випадках цього не стається, але можна почекати до 3-ох років і лише тоді якщо щось не так втручатись. Начиталась я того, знову оглянула малого, намацала таки щось, з гордістю повідомляю чоловікові, а він питає - а обидва нащупала чи тіко одне? Блін, а я звідки знаю :) Я знову в ступорі, вміють же чоловіки спантеличити :) Я собі думаю так - в місяць малого оглядав хірург і певно б сказав мені якби щось було не так, правда? Чи міг і не помітити чи не сказати?

9. Надька

Надька Well-Known Member

розкажу нашу історі. нам було п десь півтори рочку як у на під шкіркою почалось назбируватися якась біла смазка, виглядало як прищики під шкірою ( пісюнчик взвгвлі невідкривався) і я немогла вимити. Пішла в ахмадет до лікаря Поцюрка А.Р. і він легенько натягнув і все там почистив. синок навіть невстиг пікнути. потім ми кожного дня приймали ванночки з ромашки і промивали. а потім мастили мазью. через 2 тижня все було класно.хоч там де він натягнув шкірку були маленькі ранки. зараз через день натягую і там промиваю. нічого неприростає.
    я нешкодую що пішла і зробила це.

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

в нас в півтори року відкрили головку бо він взагалі невідкривався і там під шкіркою назбирувалась якась міла речовина. малий плакав як пісяв. нам в ахмадеті гарно відкрили і прочистили. потім ми 2 тижні робили ванночки на травах і мастили мазью. все зажило і тепер все добре. відкривається і промивається 1 раз у 2 дні.

10. allja

allja Well-Known Member

Нам ще на останьому узд сказали, що яєчка опустились в мошонку, після цього ніхто нічого не питав і не говорив. В хірурга ми ще не були і не бачу потреби. Думаю, що хірург, коли ви були на огляді

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Яєчка у таких мацьоп при найменшому відчутті холоду/дискомфорту/небезпеки піднімаються в таз, і Ви не зможете намацати. Це - нормально :) Потім все знову опускається.

12. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

У Васька спух пісюн, жалівся що болить, мию в ромашці. То тре бігти до лікаря? до якого лікаря? саме пройде? Голівка відкривається лише трішки, але я ніколи її не відкривала. Не хочу щоб лікар силою відкривав .Що робити?

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тут ромашка вже мало поможе. вранці бігом до уролога ( можете на поліклінічне відділення на Орлика до Рудаман Людмили). Можливо почався баланопостит ( якщо пісюнчик спух)- гнойне запалення, воно розвивається дуже скоренько. Треба відкривати крайню плоть, і прочистити. Це справа кількох секунд, потім 2-3 дні дискомфорту при пісянні, але якщо така ситуація, то не варто чекати, поки перейде саме. Обов язково до уролога

14. mamvasulka

каже свекруха що він вчора вдарився, може спухнути від удару? коли пісяє то не жаліється, тільки не дозволяє рухати

15. mamvasulka

Були ми в уролога, чистили, бо був гній, головка не відкривалась, а збирались виділення і сталось загноєння. Перший раз пісяв в ромашку і його пекло, правда не довго. Завтра знову до лікаря.
    Тепер задаюсь питанням, якби відтягувала щкірку постійно потрошки, то може б такого не було.

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

якби знав де впадеш, постелив би.
    таке могло статись навіть якби відтягували.

17. NataliaFed

В нас після того, як почали відтягувати ніяких проблем немає...все чистеньке, вже ніколи нічого там не залишається...

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не думаю- у дитинки оцей фімоз мама сама відкрити не може. Просто в одних діток це все йде без проблем до того віку, поки голівка почне виводитися, а в ін.- починаються в один момент проблеми, які потребують втручання.
    це те, що я вчора і писала- гнійний баланопостит.
    не у всіх діток можливо відтягнути крайню плоть самостійно, не у всіх вона відкривається. У деяких діток таким фізичним мамським чином можна лише клопотів наробити.

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

лікар завтра ще гляне і при потребі- проведе процедуру. А потім за день-два вже забудете про проблему. просто надалі вже голівка виводитиметься і треба не забувати її періодично, раз в тиждень при купанні виводити і самому промивати . Це вже не буде проблемою

19. NataliaFed

Я вже писала раніше в цій темці про те, як в нас все було...
    сама я б і досі ніколи туди не "втрутилась")))

20. haspers

haspers New Member

Привіт всім!

Сьогодні педіатр продемотсрував як витягувати пісюн. Кінчик пісюна був білий і вона сказала протери його. Я з жінкою спробували протерти два рази але білий кінчик зостався і неможливо його витерти. Тому в нас виникло питання, а як має виглядати голівка пісюна?
    Хлопчику всього два тижні.