Особливості гігієни хлопчиків

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Vероніка, 13 Серпень 2011.

1. marife

marife Member

Відповідь: Особливості гігієни хлопчиків

Власне так тепер і зробила. Запарила ромашку+кипячної водички і малий туди попісяв. Болі не було, не плакав, але не дає туди навіть торкнутись.

2. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Нам лікар казав так робити. Правда, не просто водичку, а додати запарену ромашку. Від теплої води малий розслабиться, і не так боляче пісяти у воду.

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

я тепер запарюю ромашку і під час купання Максимко сам відкриває голівку і ми сполоскуємо ромашкою. Його нічого не турбує, не пече але голівка чомусь вишневого кольору.

4. burunduchoc

burunduchoc New Member

Дівчатка підскажіть можливо хтось стикався з такою проблемою як водянка в яїчкові, наш хірург сказав що треба оперувати порадьте хорошого дитячого оролога .
    пишіть в приват буду дуже вжячна.

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Сьогодні пройшли цю неприємну процедуру, тільки не в хцрурга. а в уролога на Орлика. Нам вона вивела голівку без підрізань всяких, без крові і т.п. Малий викручувався і кричав, але після процедури (дійсно тривала не більше хвилинки) швидко заспокоївся.

Нам лікарка сказала мінімум 3 р. на день по пару хвилинок тримати пісюна в розчині фурациліну (1 т. на 200 мл гарячої води, перед продедурою - остудити до комфортної температури). Пісяти можна прямо в цю водичку - не так дискомфортно.

6. hannatal

hannatal Member

теж цікава мені така інформація - Комаровський каже до скількох-то років не чіпати, але можливо хто мав таку проблему, підкажіть консервативні народні методи усунення даної неполадки

7. maniunia

maniunia New Member

ми мали легку при народжені і в перші місяці то нам казали вдягаючи памперс піднімати яєчка догори так і робили все пройшло

8. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, дитячого уролога, малий брудними руками заніс інфекцію, вже не знаю як з тим боротись. а наш дитячий уролог у відпустці:sad:((

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зі старшим малим те саме було.
    Не думала що все може бути так серйозно.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

полікілінчне відділення на Орлика. Рудаман Людмила. У реєстратурі просто берете до неї талончик і вам її по тел. викликають.

11. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

дякую, вона там постійно чи по графіку?

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

13. burunduchoc

burunduchoc New Member

ми також так постійно робили ще й марлічку підкладала, але нажаль нам 3,3рочки і так і непройшло тож потрібно оперувати.
    Доречі дякую дівчаткам з Малечі які порадили лікаря з Орлика маємо з понеділка йти на прийом напишу що і дочого.

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

15. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата потребую поради! В мене малий останнім часом перед тим, як попісяти сильно плаче, але таке переважно вночі. Це може тривати від хвилини до п'яти, а потім спить далі. Висадитись не дає, починається ще більша істерика. Це нормально чи треба показатись урологу? Буду вдячна за поради і коментарі

16. DarkNess

DarkNess New Member

Яка профілактика почервонінь/подразнень в особливих місцях?
    Можливо, є щось більш натуральне, крім кремів?

17. Soleil

Soleil New Member

А що Ви мате на увазі? Якщо пелюшковй дерматит і не хочете користуватися кремами, то піся того, як помили дитинку не вдягайте одразу підгузник, а зробіть повітряні ванни, і тих почервонінь не буде.

18. DarkNess

DarkNess New Member

Ні, ми вже старші. Зараз холодна пора, і коли півдня походить вдягнений, то в місцях "залипань" шкіра червоніє і пече. Підмиваю кожного дня. Ввечері "повітряні ванни", а на другий день знов те саме.
    В чому мити, чим мастити?

19. natorella

natorella Well-Known Member

де саме??? не можу зрозуміти про креми

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

залипань чого????

20. DarkNess

DarkNess New Member

Яким кремом? Просто дитячий не допомагає.