Особисті переписи - Запитання і зауваження

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

  1. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Спочатку налаваєте, наприклад, 5 ложок маси одного кольору на середину форми, потім зверху на ту масу 4 ложки маси іншого кольору, потім з ложки і т.д. чергуєте кольори. Постійно кладете в середину.
     
  2. KrOlenka

    KrOlenka Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Marigold, потрібно розділити сирну масу на кілька рівних частин(залежить скільки кольорів Ви хочете зробити) додаєте до одної частини чорничне пюре,до другої я дала какао,а третя залишається білою і на середину форми виливаємо однакову кількість ложок(я брала 5ст.л.) кожного кольору строго по середині один одного (тобто 5ст.л.білого на нього 5ст.л. фіолетового на нього 5ст.л. коричневого...і т.д. доки не закінчиться сирна маса) після того як все вилиєте зубочистко робите прожилки і відправляєте в холодильник.:girl_dance:
     
  3. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Відповім замість Olena. Теж такий постійно печу в кексовій формі, симпатично виходить. Муки ніколи по рецепту не брала, бо мука різна. Вимішую поки не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Деколи і 350 г вистарчає, а деколи і всі 450-500 іде.
     
  4. olena

    olena New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Ви вже вибачайте, що не відповіла відразу, тісто не має бути дуже рідке, то все залежить від муки, треба потроху підсипати, коли місити, має гарно відставати від рук, але і не має бути надто тугим.
     
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Я вже колись писала, що не тільки від борошна а й від того де ви живете (низькі амплітуди альтитуди чи високі) і яка сьогодні погода. Тому я також ніколи не дивуюсь, що в різні дні з тої самої кількості продуктів виходить інше тісто.

    Випічку порівнюють з точними науками, бо в ній грам більше, грам менше і вже не те.
     
    Останнє редагування: 29 Лютий 2012
  6. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів

    ну тепер почули, досить смачні "паштетики" получаються мазати на хліб, особливо коли додати якоїсь зелені чи приправ;)
    хтось може для цього використовувати, комбайн, хтось мясорубку...а я блендер...
     
  7. карапуз

    карапуз Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Хочу у Вас запитати, бо Ви вже робили цей сирник. Якщо я взяла вершки 15%, це якось вплине на якість торта ?
     
  8. KrOlenka

    KrOlenka Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    ні,не вплине,бо я спочатку брала 33%,а потім не знайшла і взяла 15% різниці нема,виходить так само смачний)))))
     
  9. domino

    domino Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    ну, чого тільки тепер не напридумають:girl_impossible:
    то мо більки збивати і дрелькою можна:girl_cool:
     
    Останнє редагування модератором: 2 Березень 2012
  10. SEPTIMA

    SEPTIMA миється в бані

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Сьогодні дісьала свою електровафельницю, на вигляд вона, " як після війни ", але на практиці виявилась ще о-го-го. От і напекла таких трубочок! Дуже простий рецепт.
    ТРУБОЧКИ
    5 яєць збити із 200 гр цукру ( я даю трохи менше, щоб не було нудке ), туди додати 1 пачку м"якої маргарини і 1 ч. л. соди загашеної оцтом ( теж краще дати трохи менше ) + 200 гр муки. Не переборщіть з мукою бо тоді трубочки будуть тверді і не будуть закручуватись. Тісто має бути досить рідке.
    Добре розігріти вафельницю. І ложкою на середину наливати і випікати. Загортати ще гарячими. І дати остигнути. Добре щоб остигали не на купці, бо тоді будуть м"якими, а не хрумкими.
    КРЕМ
    Згущене молоко + масло + трошки коньяку.
    Добре збити. І начиняти. У мене кондитерський шприц. Якщо нема, то можна зробити із цуркого пакета, або із пергамеентного паперу.
    Смачного !
    [​IMG]
     
  11. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Дівчата,хелп.Мені треба утилізувати 1,5 кг прошутто крудо! Поділіться якимись смачними рецептиками! Дякую
     
  12. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    тикніть мене або навічіть робити палюшки. робилам тільки раз в житті - Данині гарбузові.
    моя бабуся робила карторпляні, і посипала зверху цибулькою на олії смаженою і сиром соленим.

    чи має хтось перепис. але бажано не такий "на воко":girl_wink:
     
  13. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Я власне такий і маю, на воко :)

    Вам тре було в конкурсах шукати. Туткі тобто.
     
  14. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    А підкажіть будь ласка в чому можна спекти оту красу-смакоту
    Чашечок додаткових мені вже на господарство не тре :girl_blush2: а в чому ще наразі мене не осіняє. Може хто має ідеї?
     
  15. oops

    oops New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Цього року зібрала добрий урожай селери. А що з неї зготувати не знаю. Терла її разом з сирками і мастили на хліб - вже надоїло, а що ще зробити не знаю. Може хтось має рецепти страв з селери (кореня) - поділіться.:girl_flag_of_truce:
     
  16. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Я люблю додавати до рису з овочами, нарізаю на кубики, протушую разом з морквою, коренем петрушки, цибулею, різними замороженими овочами, додаю у напівварений рис і запікаю. Ну і стандартно кожен суп і борщ у мене вариться з корінцем селери, люблю той специфічний присмак бульйону
     
  17. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Моя мама часто селеру, моркву, цибульку, яблуко тушкує разом із різним мяском, селера така мякенька стає, аромат ніжний -мням!
     
  18. JuniorSkeptic

    JuniorSkeptic Active Member

    Відповідь: Смачніссімо! :)

    Дуже смачно вийшло, дякую за такий простий і класний рецепт. (Тільки я дала 2 яйця і 1 жовток і трохи менше цукру). З прохолодним молоком - нямка.
     
  19. soilik

    soilik Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Пропоную ось такий салат: потерти селеру, сиру моркву на терку для корейської моркви, додати терте яблуко, подрібнені горіхи; за бажанням - цибулю (можна порей, вона не така пекуча). заправити майонезом.
     
  20. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Дівчата, може хтось робив лазанью з кобасою чи шинкою, розкажіть який смак?

    хочу спробувати зробити, але є сумніви...

    ---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

    на базар до Львова