Особисті переписи - Запитання і зауваження

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

  1. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів

    [/COLOR]
    Пекла я сьогодні кекс по вашому рецепту. Видно він мені не вдався, бо вийшов зовсім не добрий- дуже гіркий, твердий, забитий. Гіршої випічки в мене ще не було. Не можу зрозуміти, чому??? По вашій фотографії видно, що він дійсно мягкий і дуже пухкий. Аж фотографію їсти хочеться, а мій вийшов як пласиліновий. Дуже хочу, щоб він в мене получився такий як у вас, але в чому ж була моя помилка, не знаю. Ніби все по рецепту робила. А при якій температурі ви його печете?
     
  2. meri5

    meri5 Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Пекла Сирник варений «Асорті» за рецептом Марусі-мами. Дуже смачний вийшов, навіть не можу описати словами як смачно. Дякую.
     
  3. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    в знимках смаколикiв каже правило "як хочеш шось спитати то сюди...."
    отже питаю, рецепт Марусi мами, виконання Лiлi Романовоi - пляцок з ревенем та ожиною..... як то все робиться та пропорцii ) ? подiлiться будь ласка.
     
  4. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Усе дуже просто й швидко!
    Крухе тісто, дно посипати булкою, тоді зверху викладаєте рубамбар (ревень которий), я ще дала ожини свіжої. Пиріг залила ванільним пудингом, таким польським, із пакетика. Зверху посипала штрейзелем.
    Їсти можна як теплим, так і зимним.
     
  5. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    a кажете просто... то ше треба додуматись ...не пляцок а цiла iмпровiзацiя . дякую Лiлю обовязково спечу. хiба ше скажiть як то посипати дно булкою . якою булкою ?
     
  6. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Тертими сухарями типу. Тут продають вже крихтами в пачках.
     
  7. DarkNess

    DarkNess New Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Я правильно зрозуміла, що тіста там ніякого нема, лише терті сухарі і фсьо? а паніровочні підідуть?
     
  8. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Неправильно, там є круха основа. Тобто на дні саме просте крухе тісто - мука, маргарин, кілька ложок холодної води. Без будь-якого розпушувача.
    Тісто тоненько розкачати, зверха посипати тертою булкою (сухий хліб втертий на терці), ягоди, пудинг і крихти зверху.

    [​IMG]
     
  9. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    розшукується рецепт смачнющого сирника!!! з вагітністю почала їсти торти, які раніше на дух не переносила))один з них- сирник) а от доброго рецепта не маю і не знаю :sad: тицьніть, якшо вже тут був рецепт добрий, пліз))
     
  10. Agrafka

    Agrafka Member

    Відповідь: Торти

    Подивіться в тему "Хто і що готує для гостей коли треба нашвидкуруч?" є мій допис з рецептом на 26 сторінці, а фото того сирника є в темі "Знимки смаколиків" на 33 сторінці. Смачного.
     
  11. Drongo

    Drongo Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Всім привіт! Купила вчора в ДЦ маленькі паперові формочки для маффінів. Тепер хочу знайти добрий перевірений рецепт для кексиків або маффінів ( щось дуже слабо уявляю собі різницю між ними ). Хочу, щоб вони були не дуже жирними і не забитими. Поділіться таким рецептом, якщо маєте.Буду дууууууже вдячна!!!!!!
     
  12. La esposa

    La esposa Moderator

  13. SEPTIMA

    SEPTIMA миється в бані

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Може хтось знає якийсь рецепт надзвичайного сирника.Бо я печу різні сирники, але хочеться чогось нового.
     
  14. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів

    Зробила маковий пляцок без борошна від sofcja http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=968275&postcount=1054
    Дійсно безподобна смакота, тепер буде в фаворитах:girl_in_love:

    Дівчата, маю ще питання, стосовно білої глазурі до цього пляцка (дуже мені хочеться саме такою глазуркою полити). Як її зробити, щоб була не липка, добре застигала і не кришилася? Ну щоб вийшло щось таке як на фото Софці (чомусь в її дописі фото вже не відображається, вставлю копію, що собі раніше зберегла)
    [​IMG]
     
  15. BlackSheep

    BlackSheep Active Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Попекла вчора пляцок "порічки в снігу" ,чудове поеднання порічок і солодкого тіста .....все змели незважаючи на неапетитний вигляд!Тому маю декілька питань.:girl_tender: В мене ягоди попадали на низ і тісто в середині дуже довго нехотіло пропікатись так довго що аж білок потемнів(несказати б почорнів).Краі то пропеклись добре.Ота ка халепа !думаю що то може чи муки замало чи молоко лишне.
     
    Останнє редагування модератором: 14 Липень 2011
  16. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    А чий перепис?
     
  17. BlackSheep

    BlackSheep Active Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    перепис від olenkastar
     
  18. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Якщо ви хочете допомоги то було б доречним хоча б дати посилання на перепис.

    Не знала що оленкастарт його придумала, бо я його давно, давно знайшла в Ірини rysaj під назвою Порічкова пані, і якраз вчора вночі спекла. Щоб ягоди не осіли їх треба висушити дуже добре і обваляти в муці або крохмалі. В мене нічого не осіло. Можете подивитись результат в Смачнісімо.
     
  19. BlackSheep

    BlackSheep Active Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Я на рецепт натрапила випадково ,тому навіть незнаю чи зустрычався він ще десь... http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=538&page=101 Аягоди то точно тре висушити.....щось так спішила аж незауважила такоі дрібниці.
    Дякую. будем пробувати далі.:girl_curtsey:

    ---------- Додано в 08:31 ---------- Попередній допис був написаний в 08:25 ----------

    Гянула в смачнісімо рецептик!так гарно і детально все написано!!!!!!!тепер все стало на своі місця.......Дякую-Дякую!:girl_curtsey:
     
  20. карапуз

    карапуз Well-Known Member

    Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

    Пекла сьогодні пиріг за цим переписом. Нижній корж вийшов як картон :girl_sad:. В чому причина, можливо потрібно дати порошок до печива ?