Особисті переписи - Запитання і зауваження

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

1. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Відповідь: З особистих рецептів

[/COLOR]
    Пекла я сьогодні кекс по вашому рецепту. Видно він мені не вдався, бо вийшов зовсім не добрий- дуже гіркий, твердий, забитий. Гіршої випічки в мене ще не було. Не можу зрозуміти, чому??? По вашій фотографії видно, що він дійсно мягкий і дуже пухкий. Аж фотографію їсти хочеться, а мій вийшов як пласиліновий. Дуже хочу, щоб він в мене получився такий як у вас, але в чому ж була моя помилка, не знаю. Ніби все по рецепту робила. А при якій температурі ви його печете?

2. meri5

meri5 Well-Known Member

Відповідь: Особисті переписи - Запитання і зауваження

Пекла Сирник варений «Асорті» за рецептом Марусі-мами. Дуже смачний вийшов, навіть не можу описати словами як смачно. Дякую.

3. zetta

zetta Well-Known Member

в знимках смаколикiв каже правило "як хочеш шось спитати то сюди...."
    отже питаю, рецепт Марусi мами, виконання Лiлi Романовоi - пляцок з ревенем та ожиною..... як то все робиться та пропорцii ) ? подiлiться будь ласка.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Усе дуже просто й швидко!
    Крухе тісто, дно посипати булкою, тоді зверху викладаєте рубамбар (ревень которий), я ще дала ожини свіжої. Пиріг залила ванільним пудингом, таким польським, із пакетика. Зверху посипала штрейзелем.
    Їсти можна як теплим, так і зимним.

5. zetta

zetta Well-Known Member

a кажете просто... то ше треба додуматись ...не пляцок а цiла iмпровiзацiя . дякую Лiлю обовязково спечу. хiба ше скажiть як то посипати дно булкою . якою булкою ?

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тертими сухарями типу. Тут продають вже крихтами в пачках.

7. DarkNess

DarkNess New Member

Я правильно зрозуміла, що тіста там ніякого нема, лише терті сухарі і фсьо? а паніровочні підідуть?

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Неправильно, там є круха основа. Тобто на дні саме просте крухе тісто - мука, маргарин, кілька ложок холодної води. Без будь-якого розпушувача.
    Тісто тоненько розкачати, зверха посипати тертою булкою (сухий хліб втертий на терці), ягоди, пудинг і крихти зверху.

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Торти

розшукується рецепт смачнющого сирника!!! з вагітністю почала їсти торти, які раніше на дух не переносила))один з них- сирник) а от доброго рецепта не маю і не знаю :sad: тицьніть, якшо вже тут був рецепт добрий, пліз))

10. Agrafka

Agrafka Member

Відповідь: Торти

Подивіться в тему "Хто і що готує для гостей коли треба нашвидкуруч?" є мій допис з рецептом на 26 сторінці, а фото того сирника є в темі "Знимки смаколиків" на 33 сторінці. Смачного.

11. Drongo

Drongo Well-Known Member

Всім привіт! Купила вчора в ДЦ маленькі паперові формочки для маффінів. Тепер хочу знайти добрий перевірений рецепт для кексиків або маффінів ( щось дуже слабо уявляю собі різницю між ними ). Хочу, щоб вони були не дуже жирними і не забитими. Поділіться таким рецептом, якщо маєте.Буду дууууууже вдячна!!!!!!

12. La esposa

La esposa Moderator

13. SEPTIMA

SEPTIMA миється в бані

Може хтось знає якийсь рецепт надзвичайного сирника.Бо я печу різні сирники, але хочеться чогось нового.

14. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Відповідь: З особистих рецептів

Зробила маковий пляцок без борошна від sofcja http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=968275&postcount=1054
    Дійсно безподобна смакота, тепер буде в фаворитах:girl_in_love:

Дівчата, маю ще питання, стосовно білої глазурі до цього пляцка (дуже мені хочеться саме такою глазуркою полити). Як її зробити, щоб була не липка, добре застигала і не кришилася? Ну щоб вийшло щось таке як на фото Софці (чомусь в її дописі фото вже не відображається, вставлю копію, що собі раніше зберегла)

15. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Попекла вчора пляцок "порічки в снігу" ,чудове поеднання порічок і солодкого тіста .....все змели незважаючи на неапетитний вигляд!Тому маю декілька питань.:girl_tender: В мене ягоди попадали на низ і тісто в середині дуже довго нехотіло пропікатись так довго що аж білок потемнів(несказати б почорнів).Краі то пропеклись добре.Ота ка халепа !думаю що то може чи муки замало чи молоко лишне.

Останнє редагування модератором: 14 Липень 2011
  16. Маруся-мама

А чий перепис?

17. BlackSheep

BlackSheep Active Member

перепис від olenkastar

18. Маруся-мама

Якщо ви хочете допомоги то було б доречним хоча б дати посилання на перепис.

Не знала що оленкастарт його придумала, бо я його давно, давно знайшла в Ірини rysaj під назвою Порічкова пані, і якраз вчора вночі спекла. Щоб ягоди не осіли їх треба висушити дуже добре і обваляти в муці або крохмалі. В мене нічого не осіло. Можете подивитись результат в Смачнісімо.

19. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Я на рецепт натрапила випадково ,тому навіть незнаю чи зустрычався він ще десь... http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=538&page=101 Аягоди то точно тре висушити.....щось так спішила аж незауважила такоі дрібниці.
    Дякую. будем пробувати далі.:girl_curtsey:

---------- Додано в 08:31 ---------- Попередній допис був написаний в 08:25 ----------

Гянула в смачнісімо рецептик!так гарно і детально все написано!!!!!!!тепер все стало на своі місця.......Дякую-Дякую!:girl_curtsey:

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Пекла сьогодні пиріг за цим переписом. Нижній корж вийшов як картон :girl_sad:. В чому причина, можливо потрібно дати порошок до печива ?