Особисте життя в 12 років

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Un.Known, 1 Січень 2013.

1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Особисте життя в 12 років

Задумалася.
    Може, то моїй котярі теж треба аккаунт створити...:girl_crazy:

2. AilataN

AilataN жива

та хто робить?
    Або братик сестричці сторіночку оформив, або батьки самі. Чіста паржать.

Зараз наблюдаю за процесом відлучення 8-річної дитини від мереж, причому залучили туди -батьки. Типу, та шо такого, а йди но глянь, яка гра..блабла. Плюс в тому, що вчасно схаменулися.

Хоча, тема набагато ширша ніж СМ.
    НМД- від обмежень ( адекватних) прийнятних для батьків в сім"ї ще ніхто не вмирав. А від попускательства- таки можна. Як не вмерти, то проблем нажити точно.
    Що такого страшного об"явити дитині про те, що незважаючи на її точку зору буде так як вважає за потрібне її опікун? Можливо з домовленостями, варіантами, деякими винятками з правил, але правила мусять бути! І дуже добре, якщо в такому віці діти ознайомлені з правилом, що правила порушувати- зась. От і все, ніякої проблеми.

Нікого не маю на увазі, якшо шо)))

3. VERO

VERO Well-Known Member

Можливо, офтопну, пригадала переказ із школи моєї 12-річної племінниці (з елементами опису). Вчителька дозволила вдома дописати. Діти вже вумні, записали на диктофон. Тому ніхто нічого перекрутити не міг. Коротко. Дві дівчинки поверталися зі школи. До них під'їхав машиною чоловік у формі, заппрпонував поїхати до нього у студію і стати натурщицями. Вони без жодних вагань погодились, сіли в машину. Разом із ним ліфтом піднялися на найвищий поверх. Далі був детальний опис студії (одягнені скелети і т.д. ) Одна з них сіла позувати, потім інша. І тоді вони отримали перші в своєму житті ЗАРОБЛЕНІ ГРОШІ.
    Я просто нічого не розумію. В мене щелепа відвисла безповоротно. Батьки вдома наказують/втовкмачують у голову, що в жодному разі ні з ким і нікуди... А в школі кажуть:"Їдь! Заробиш гроші!" Ще забули дописати стан бітьків, які своїх донечок чекали зі школи.