Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 21 Вересень 2012.

?

Покавувати/чаювати прийду:

1. -12 жовтня в п"ятницю на 12.00

4,0%
  2. -14 жовтня в неділю на 14.00

18,0%
  3. не прийду

50,0%
  4. -12 жовтня в п"ятницю на 18.00.

38,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

О, бачиш (у мене що "ти" завжди склероз). Я вже між рядків читаю. ))) Колір дуже люблю і такого шалика в мене ще не було. :good:

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ну і славно, їжте і пийте на здоровя, бо погода така шо тільки їсти і пити!:girl_crazy:Вибачте шо немає рукодільної частини, я просто нічого рукодільнячити не вмію:girl_impossible:
    І я завтра постараюся викласти фото, бо мені вже стидно перед Танюшка, там таке кавове дерево шо мама з свекрухою аж охали і ахали як я з посилки дістала.....Але така замахана той тиждень шо знайти шнур шоб скинути фото на комп сил немаю. Вибачте мене Танічка, я виправлюся.:girl_yes:

3. Liliyah Romanova

Так, а я тепер переживаю ще більше, що мій подарунок свою власницю за старою адресою не застане. :girl_cray:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Доречі, я дуже вибачаюсь, але через той ураган, я вже тиждень не можу забрати пачку з пошти.

5. Liliyah Romanova

Дівчатка, всі запити отримала. Десь загубила файл з адресами, мушу знову всі ПП передивитися. Як тільки це зроблю, зразу вам напишу. :)

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Пакунок пролежав на пошті майже два тижні перед тим як я змогла його забрати. Поштове відділення було закрите. Але таки нарешті вже отримала подаруночок, і тепер можу подякувати Каті Мілітарія. Чаю ще не пила, але горня вже забрала на роботу і попиваю з нього каву :)

Дякую!

7. terezka

terezka котяка-вишивака

ура!!!
    тепер залишилось ще двом форумлянкам отримати свої подаруночки (вони їдуть-їдуть, добираються лісом-полем, зате їдуть!)

8. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ура, ура :girl_dance: Нарешті. Я чесно дуже переживала, чи дійде все ціле, особливо горнятко. Можна нарешті спокійно видихнути)))

9. Музик

Музик Мартуська

приїхала!!!! приїхала!!!! приїхала!!!! Приїхала моя посилочка з подаруночком від Лілі. Я ледве дочекалася, поки зможу її забрати. Ох, яка ж то там краса!!! того варто було почекати трошки! гарнюща листівочка, чоколядка (ну от звідки Ти знала, що я люблю саме таку?), чайочок, кавуся, потрібний (от направду, саме те, що треба) блокнотик і скатертина, яка знайде своє місце на моїй новій кухні.
    дякуюююююююю (фото поставлю трошечки пізніше)

ой, все роздивилась, а то не скатертина, а рушнички. просто уточнюю. Дякуууууююююю

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дівчатонька, хто ще не виставив свій звіт в цій темі, зробіть це, будь ласка, найближчим часом! З 58 учасниць гри фото виставили 50! Давайте не забувати, що людині, яка старалась і готувала для Вас подарунок було б дуже приємно побачити ваш фотозвіт з враженнями про подарунок. Давайте не позбавляти одна одну цих приємних моментів!
    Ну і звітуюсь що подарунки отримали всі окрім однієї учасниці, але сподіваємось, що найближчими днями і її подаруночок вже долетить до неї.

11. zetta

zetta Well-Known Member

Анастасія, дуже влучно сказала) дякую.
    а ще хочу подякувати всім хто брав участь у забавці) і ми на різних континентах зуміли потішити один одного, попити чаю, і ближче познайомитись)

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Приїхала моя посилочка від Марусі-мами!!! Я щаслива !:radist:
    Дзвінок з федексу отримала, ще вчора ввечері, але ніц не писала, бо незнала чия то посилка приїхала .
    Кур`єр сказав, що привезе посилку в 9 годині, натомість пів 8 ранку я вже пила смачнющий чайок (з нової гарненької кружечки) з цукерками і печивом:girl_blum:
    Про всі свої красоти розкажу ввечері в галерейці. Скажу тільки, що шарф мені дуже пасує:girl_blush2: А рукодільну коробочку і відкритку я розглядала цілий ранок (ага, і зараз знову розглядаю)))! Вперше в житті отримую в подарунок відкритку скрапову. То така краса, дівчата, що словами просто не передати!
    Марусечко, я безмежно вдячна за такий неймовірний подарунок і вітання!

Ну і окрема велика подяка кураторам гри, усім учасникам і організаторам! Дякую за купку позитивних емоцій:girl_tender:

13. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Урааааа! Всі учасники гри отримали свої подаруночки! Можна сміливо оголошувати її закінчення! Дякую дівчаткам, Терезці, Уці за спільне кураторство, Зетті за таку чудову ідею, а всім учасникам за старання і бажання зробити один одному приємне. Ви всі молодці і кожен подарунок був чудовий! Не сумнівайтесь і сміливо беріть участь у наступних забавках. Це так класно - дарувати радість!

14. zetta

zetta Well-Known Member

дякую всім) ми класні.

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А цього року буде осінній обмін?

16. zetta

zetta Well-Known Member

Як хтось організує . Вірчик ви не хочете ?

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ем, та я б не проти, тільки я ніц в тому не знаю, і не впевнена, чи матиму час займатись організацією.

18. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я б залюбки взяла участь в обміні, але не в організації..))

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ооо, і я б побавилася :)

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

і я б приєдналась)