Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 21 Вересень 2012.

?

Покавувати/чаювати прийду:

1. -12 жовтня в п"ятницю на 12.00

4,0%
  2. -14 жовтня в неділю на 14.00

18,0%
  3. не прийду

50,0%
  4. -12 жовтня в п"ятницю на 18.00.

38,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

Неа, значить я не одна така)))

2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я вже нині знайшла повідомлення у скринці, але на пошту не могла піти, бо бігла додому малого годувати і присипляти. А тепер дощ валить, теж з малим не вийду, а пошта до 18 працює, а завтра не зможу забрати, бо їду ранесенько геть... ааааааа. Буду тренувати силу волі: я сильна, сильна, сильна.... але дууужжжеее хочу той подаруночок, а ще більше хочу знати від кого він!!!

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

А не тут то було - ніскілечки я не сильна. Дощ перестав, я миттю одягла малого і себе і рвонула на пошту, була там 17,55, не дуже мені обрадувались але посилочку видали. Зараз іду в кав'ярню і розпакую бо додому не доїду спокійно.

3. Vika

Vika Well-Known Member

1 м1й чолов1к нарешт1 прин1с мен1 посилочку. :connie_pull-pigtail
    там було купа всього смачненького в1д nataliachita.
    нам всьо дуже сподобалося. мала до це1 пори балд1э в1д "карточок з1 Львова", носиться з ними.
    Чайок дуже смачний, правда з 2 рызних вийшов один, вони висипалися, але я гарненько все з1брала, навыть вже продегустувала.
    фотозв1т буде пызныше, як малий засне.

4. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Ну, нарешті! А то я вже почала переживати, що Вам не сподобався подарунок! :girl_wink: Дуже шкода, що з двох чайочків получився один. Старалась добре його закрити, напевно під час транспортування відкрились...:girl_sad:

5. хельга

Так і не знайшла від кого посилочка, але дедуктивним способом визначила, що то напевно Vika, бо посилочка прийшла з Чорткова, а я так зрозуміла, що тільки Ви, Vika, звідтіля :). Так? Я вгадала?
    Подарунок суперський!!! Все доїхало цілісіньке. Фотозвіт буде або завтра пізно, або вже післязавтра, бо не маю вдома інтернета (аварія), а з телефона фотозвіт не знаю як зробити.

6. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчатка, може мені вже щось мало прийти? Бо я наразі ніяких натяків не отримувала, але може мені вже час йти на свою "улюблену" пошту в розвідку?

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

То я то я то я))).
    Ну правильно - то ж коханий мужа с сином ходили відправляти))). Де б то їм здогадатися нік написати. А я не нагадала(((.

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Нєа, не тільки)

9. Sera

Нарешті добралася до інтернету і дуже хочу подякувати своєму дарувальнику Незабудці. Все таке класне-класне. Ням-ням-ням. Особливо чайок і нутелла))). Казав чоловік що я везуча))). І на диво ніц не клянчить (бо ще той солодкоїжка).
    Класно ми так посиділи\погомоніли. Давно вже не доводилося спілкуватися з бездітними дівчатами. А то все про дітей про дітей... Хочу ще))).
    P.S.: фотозвіт постараюся сьогодні викласти.

10. Hanny

Hanny Active Member

і я вже кілька днів заглядаю в поштову скриньку, наразі безрезультатно, ждьомсссс!!!

11. хельга

Упс! Точно. Ще Slobodianka. Дівчата, ану зізнавайтесь - хто мене порадував?

12. slobodianka

slobodianka Member

нє-нє, ще я звідти, ото ми партизанки, двоє Вік))), тепер здогадуйтесь хто. Насправді, то я, дуже добре, що все прийшло ціле і неушкоджене, найбільше за скло боялась. Приємного чаювання.

13. хельга

Slobodianka, скло прийшло ціле, не дивлячись на те, що посилка була трохи потрощена, не дуже наша пошта акуратна. Доречі, ота баночка дуже сподобалась чоловіку і чаї зацінив, бо любитель чаювання.

Подробиці чекайте в галерейці.

14. olena

olena New Member

Ха-ха-ха, чомусь так і думала, що моєю дарувальницею будете ви, мала якусь чуйку, навіть дівчатам в неділю про то говорила.
    Подаруночок дуже класний, чайочком вчора цілий вечір насолоджувалась, така смакота, а шоколад- уууумм, мусіла заховати, бо мої солодкоїжки за секунду б то все злопали. Дякую, Галю.

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Та як не сподобалось, таке скажете)))
    Вчора мені несподіваний візит зробив кур'єр з нової пошти. Я навіть не очікувала, і застав нас практично на порозі, бо вже виходили всім сімейством з хати. А відписатись не мала як, бо цілий день була у батьків))
    Ну і от чоловік з дітьми чекав маму в машині, а мама тим часом розглядала ту всю красу в коробці. Там таке все гарнюнє.
    І навіть є моя давня хотілка,до якої руку не доходили зробити. ДЯкую :girl_tender:

16. Sera

Фух. Рада що сподобалося))). А чуйка у вас хороша))).

17. Музик

Музик Мартуська

тішуся, що все сподобалось.

18. gnoma

gnoma Member

І моя форумлянка мовчить, але тільки що подивилась по номеру, то подарунок ще не вручений, але вже чемно чекає на пошті :girl_flag_of_truce:

19. Virna

Virna Well-Known Member

Я дякую Марті за чудовий подарунок. Так мене потішило горнятко - краса. Все солодке вже згамали в перший вечір. І о диво: я навіть не знала, що люблю чорний шоколад. Так мені засмакував! Щиро дякую за чудовий настрій і гарний сюрприз!

20. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Надіслала нарешті фото подарунка на поштову скриньку.