Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 21 Вересень 2012.

?

Покавувати/чаювати прийду:

1. -12 жовтня в п"ятницю на 12.00

4,0%
  2. -14 жовтня в неділю на 14.00

18,0%
  3. не прийду

50,0%
  4. -12 жовтня в п"ятницю на 18.00.

38,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

Нарешті маю час і похвалюсь.
    І я, і я отримала подарунок. Чудоооовий та приємний. Дуууже несподіваний і якраз те, що я люблю. Але найбільшим подарунком було приємне чаювання-кавування з чарівною форумлянкою. Хочу-хочу ще))))

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Не спиться мені сьогодні! Покажу вам трошки фоток з нашої сьогоднішньої форумівки.
    Моїм відкриттям на зустрічі була Donata. Чомусь уявляла її старшої і суворішою, чи що?....по дописах, а насправді дууууже приємна, тендітна, доброзичлива, а яка худесенька)
    Ну Олюся-Holly, тут взагалі слів нема, таке собі сонечко, прийшла і зразу стало так тепло, затишно...
    Були ще Олена, Адріася і Музик.
    Олена - золота людина, прийла раніше всіх, позсувала столи і чемно нас таких непунктуальних чекала. За це окреме Дякую!
    А Адріася з Музик трошеки посиділи з нами і втікли їсти суші)
    Оля - Наполеона дуже переживала як там донечка, тому сиділа зовсім трошки і недочекавшись свого подарунку пішла. Але подарунок невдовзі прийшов до неї сам)
    Натуля прийшла трошки пізніше, але теж дуже гарно поспілкувалися) А який в її синочка колір волосся!!!м-м-м)
    Ну і Оля-algo саме така, як я її і уявляла - активна, приємна, весела мамуся.
    Теж не пішла без подаруночка
    Дуже гарно посиділи. Дякую, дівчатка, вам за компанію!

3. Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

На першому фото Donata щось таке файнюнє-префайнюнє побачила :girl_in_dreams:

4. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Я була в п*ятницю на форумівці. Перший раз за останні 3 чи 4 роки, якщо не враховувати одну слінго... :)
    В першу чергу хочу подякувати Alexx, яка наполегливо запросила мене на цю зустріч! Та ще й надарувала красоти та смакоти поза рамками "Осінньої рапсодії". Успіхів та процвітання! :give_rose:

Було дуже, ДУЖЕ приємно познайомитись з багатьма дівчатами.
    Правда, дехто, почувши мій нік, робив великі круглі очі, і я почувала себе страшенно незручно. :girl_haha: До сих пір не можу зрозуміти, чи то я так дивно виглядала, чи мене по-іншому уявляли...
    Зустріли мене nattsol та Orman при самому вході. З nattsol ми потім гарно поспілкувались, а з Orman перекинулись кількома словами. Десь такою я її й уявляла - весела, впевнена, гарна мамуся з хом*ячком в слінгу. :)
    Потім була Virginia, Halina, zlatovlaska і Натуля.
    zlatovlaska - так вдало нік підібрала, волосся дійсно золотом відливає.
    Halina і Натуля - як сестри, чи сусідки. Я вгадала?
    Далі сиділи Оля-Усмішка та Марціпанка, яка через пару хвилин побігла додому.
    Donata - герой - прийшла з двома дітками!
    Леся Віхоть дуже спокійна та врівноважена. Мені пощастило отримати від неї кілька порад по фотографуванню.:girl_in_love:
    І під вікном були красуні квВітка, Оляльоля, Каті, Карапуз та Fistashka.

Організаторам величезне дякую!
    А всім учасникам запашної кавусі та смачного чайку! :)

5. LuBimaya

LuBimaya New Member

Оля така файна на фото!!!! Така гарнюнька-пузюнька!!!! М-м-м... Хочеться обійняти і не відпускати!

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вчора Олю гладила по пузі. Дівки згадували Вірджинію і казали ще чоловіка погладити! вчора не дуже мала час писати, а нині напишу: посиділи чудово! Посмакувала сирником під кодовою назвою штрудель)) Насміялись, дочекалась "свого" чужого чоловіка з подарунком. добре що Настя мені фото зробила, бо я так і думала, що та смакота до фото не доживе! Дякуєм Зетті за чудові ідеї!

7. Donata

Donata Active Member

от сижу і не можу згадати ЩО :girl_impossible: як і те, коли ж то Nastylove встигла нас сфотографувати (лише Наполеона втекла "нефотографована"). Щось в сирний штрудель :nyam2: підсипають певно :confused:
    от за то їм пальчиком "но-но-но"
    Антон Натулі зробив всім масаж, мені декілька сеансів перепало :girl_cool:
    На цій форумівці я остаточно познайомилась з Наполеоною, і з нових обличь Настя та Оля. З Олею-Холлі в мене тепер асоціації - суцільне терпіння та виваженість. Настя-Nastylove - просто заряджає позитивом та енергією.

8. Holly

Holly Moderator

нє, я ж спеціально "позувала", аби не жувати :shutup:
    Форумівка була чудова. Наговорились-насміялись... Дякую дівчаткам-організаторам-кураторам за чудову забавку, одним словом хочу ще :)

9. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Телефонний дзвінок.
    Запрошення на каву від анонімки. :girl_cool:

Чекаю з нетерпінням вечора!
    Емоції? Як перед побаченням! :girl_haha:

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

прийщла на пошту щоб відправити, а там нема зовсім коробок(((
    і ще й довжелезна черга як завжди в середині місяця
    шукаю коробку і відправлю після обіду
    фотозвіт відправлю разом з треком

11. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Тільки но з пошти. надіслала подарунок. Тепер все за поштою, ну і ви потримайте кулачки, щоб таки пошта доправила до форумчанки.
    Ну а фото скину пізніше. бо мій рамлер не відкривається від ранку. Хіба що, як конче треба, то можу куратору скинути в пп.

12. zetta

zetta Well-Known Member

кх, пардонтє.... я вам не готувала сюрпризу) точніше то що ви отримали то від мене.... ну просто так. Але згідно жеребкування моєю "жертвою" були не ви) тобто чекайте ще на основний даруночок))
    п.с тішуся що будете мати щось на пам"ять від мене)

13. Nemi

Nemi Well-Known Member

і я вже свій подаруночок отримала! дякую форумляночці! все дуже смачне, гарне і м'якеньке! :girl_claping:
    і сьогодні надіслала подарунок своїй форумляночці.

14. zetta

zetta Well-Known Member

фотографуєм і викладуємо в галерейку))

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

щось моя форумлянка не забирає пакуночок з пошти... паспорт загубила чи занята дуже?? :girl_bye2:

16. olena

olena New Member

Фотозвіт відправила, подарунок вручила, дуже файно ми з моєю форумляночкою і її хлопцями кавували-чаювали, на форумівки обидві сходила, навіть вдалося в неділю вирватись без дітей, було дуже файно і в п'ятницю , і в неділю, ех частіше б так. А от свого подаруночка я ще не дочекалась, хіба бігаю заглядаю в поштовий ящик чи нема повідомлення з пошти, або перевіряю чи не пропустила якогось телефонного дзвінка. Ждю...

17. Vika

Vika Well-Known Member

і я нарешті відправила подаруночок. правда на пошті його так капарно замотали, що аж шкода стало.
    а мій подарунок муж після роботи з НП має забрати.

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

На нашому відділенні коробки були, але всі одного розміру, мілкі. Ледве утрамбувала подаруночок. Сподіваюсь, доїде цілим і порадує форумляночку :girl_in_dreams:

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дівчатка, я постараюся завтра відіслати. Мої малята захворіли, на пошту нині ніяк і чоловік буде вдома пізно. :sad:

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

відправила фото на пошту:girl_cool: