Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? ага, але мене швидко "підібрав" бородатий мачо і завіз на зйомну квартиру я взагаліто свого файного тож не хотіла показувати, то ви з каті зімой і лєтом, а я на фото раз через 8 на людину подібна знач так, по порядку, я зайшла і була приємно вражена такою явкою дуже приємно було нарешті познайомитись з Фісташкою і Карапузом (попередні рази десь колись бачились одним оком не враховую) та Наталічітою, зустріти незнайомих мені форумлянок, в тому числі "заморських" ну і з"їсти піццу з кльовезною Вірджинією, пообніматись з Льолькою, поговорити з тими з ким це вдалось. Нарешті була на форумівці каті, пам"ятаю на своїй першій форумівці я влоб пішла до неї знайомитись, бо більш нікого не знала/ не впізнала (а ще Одрі), катя приходь частіше була ще усміхнена Усмішка, Олена з Улянкою Алекс в валяному комірчику, Доната з дітками, Орман і натсол з солодкими дівчатками здалеку бачила галіну, златовласку, натулю? а ще Марципанку в яскравому светрику. Кого не бачила чи не назвала спишіть на мою неуважність щиро дякую всім за гарний вечір і чудові емоції, але тойво....я без сюрприза пішла ( хм
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? а я не знаю чи коректно Карапуза кликати, щас Зануда прийде і зробить розгон та вредіна, яку обрізали, так гарно вийшла прям така лапочка і не скажеш, що
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? мляха, казала алекс шо буде багато народу і ми ше в оперумаркет заходили і саша просив - поїхали наверх на піцу і тортік єслі б знать
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? От я та не бавлюсь.... Моя отримувачка проголосувала що її не буде, то я вже і не йшла на здибанку
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? і я так само...( Зато зранку побігла на пошту і відправила подарунок, звіт чемно відішлю завтра.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? прикольно посиділи, Варвара була на диво спокійна, так що мама розслабилась. Поїла в честь каво-чайної зустрічі піццу песто. Дуже рада була всіх побачити! апд: щойно побачила , що фото ще не можна виставляти. Бийте мене сильно!
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? я там не дописала. Голосувала, що не буде на здибанці була. І я так бачу гарна здибанка була, кусаю лікті. Певно в неділю прийду, ми з Оленкою залишаємось самі вдома
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? я тож ..... оце я думаю може замість басейну піти?
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? дівки, ше не забудьте чоловіків погладити, тільки не по животах
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Форумівка вийшла дуже чудова! Перша формувіка де я всіх ідентифікувала і майже зі всіма поспілкувалась. Так було суперово Всім дякую за цікаву компанію! Направду, всі такі веселі, щирі і позитивні Вечір вдався на славу. Солоденька Варварка мене так рочулила, що я б її взяла і розцьомала в ті прекрасні щічки )))). Окреме дяку Каті за доставку до підїзду )))). Дасть Бог, ще в неділю попаду на форумівку )))) хоч вже всі подарунки роздала і свій отримала, але ще хочу в файній компанії посидіти )))). Нотарелку зустріла по дорозі на форуміку.... але навернути її в правильне русло не вдалось ))))). Один мінус це те що дуже затягувало сигаретним димом.... терпіти його не можу... Кухня в них дуже хороша, а от витяжка ніяка.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Звісно приходьте! Особисто мені було б дуже цікаво вас побачити і покавувати)
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Так, подарунок вручила Надіюсь все сподобається. Але фото на пошту не скинула, бо я забула сфотографувати. Затурканість - моє друге я Для таких темних як я можна точніші координати?
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Не хлебтала а пригублювала, а ще я пила лате! а цього ніхто не бачив? Нє, ну капец алкоголіком мене зробили!!А я просто розслаблялась після тяжкого робочого тижня Міжчіна? Ребйонок якийсь, він мене тихо ненавидів бо я пару раз гепала його по голові Мені більше міні-мужчинка -блондинчик сподобався з нашої компанії - синочок Донати Ой, як мені приємно. А ще було приємно всіх побачити і отримати свій подаруночок! Зранку вже половину нема,добре що хоч вчора встигла сфоткати! А ще поки всі зійшлися, в мене вже сіла батерейка... тому пішла швидше. Щодо місця - то крім диму, мені ще не сподобалось те,що вилізти з місця свого сидіня було проблемно, через що багато хто не зміг поспілкуватись,бо підійти було важко. А загалом було просто суперово!!!
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Дуже дякую чарівній форумляночці за чудовий подарунок. Надзвичайно приємно! Організаторам теж велике ДЯКУЮ!