Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? падарунокчок в мене практично готовий, але проситься мені там щось рукодільне, ще якась дрібничка, щоб і не задуже, а так якраз. Але мені вічно мало, я щось розгубилась
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Другий день напорюємся з Романом на вельцьозну чергу на пошті. Капці. Вечері буде спроба номер три відправити посилочку.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? А я вже сьогодні отримала свій подаруночок! Таке все файнюче і потрібне А саме головне - познайомилась особисто із своєю дарувальницею, ну така вже позитивна дівчина! (не знаю, чи можна вже писати хто це..). Отримала купу позитивних емоцій і вже смакую подаруночком А от сама я нечемна - ніяк до кінця не зберу подарунок своїй форумляночці..мучаюсь вибором, хочеться догодити
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? А я чемний молодець! усьо поїхало вже. Пішла фоткати номер посилочки для кураторів. Ля-ля-ля!
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? А ми (куратори) на форумну пошту нічого не отримали( Ні фото, ні номеру посилки (якщо особисто вручаєте, дівчата, не полінуйтесь написати - вручила особисто), бо просто по вашим дописам в темі, то дуже важко відслідкувати. А на рахунок думаю, давайте ще трошки зачекаємо, бо мало хто отримав вже свої подарунки, тому зберігаємо інтригу. Відкриємо галерею, тоді й будемо писати хто?, кому?.
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? А я вже маю частину подаруночка, завтра вже буду мати другу і буду надсилати( я щось така забігана, що ніц не встигаю)...
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? а коли плануєм відкрити галерею? писи:цікавість поїдає мою скромність
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Не раніше вихідних точно. Скоріше за все з понеділка) На пошті маємо лише 4 знимки подарунків. Тому про галерею говорити ще дуже рано, трошечки терпіння)
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? а я зможу проголосувати коли прийду не раніше четверга ночі або пятниці ранку - віднедавна нічоого не планую на час довший ніж година. а так, якщо все буде гуд зі здоровям, то дуже надіюсь в пятницю таки вирватись
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? А я планую таки завтар відправляти подарунок...бо точно не знаю чи прийду на зустріч і чи буде моя форумчанка...А якщо я відправлю посилочку, то можна буде все одно прийти?
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? авжеж, ніхто ж не буде відмічати, як у школі -"віддав подарунок-йди домів" там має бути кава-чай-солоденьке і позитив спілкування (те що треба, в таку погоду)
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Не можна, а потрібно! Я теж вже сьогодні відправила, але прийду)
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? про зустріч, якось так все оперативно, я не сподівалась, 12-то мені зарано (бо я таки розраховую встигнути до 15) а 14 ніби вже ліпше, але неділя то в нас дуже сімейний день, такщо я в роздумах
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? якщо сьогодні вийде почати формувати подарунок то підходить, але швидше за все, що ні
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Я ще теж не зовсім спакувала все, але думаю до п'ятниці встигну і на годинку вирвусь на форумівку. От тільки незнаю коли потім встигну то все відправити якщо моя форумлянка не прийде. Хто знає чи понеділок на пошті вихідний?
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Тра ля ля,тра ля ля!!! А я вже отримала подаруночок!!!!!!! Абсолютно несподвана для мене форумляночка, на неї навіть не думала,не гадала... тим більше два дні з нею лялякали по телефону, а я нічого не запідозрила! А сьогодні повертаючись додому з прогулянки консьєржка мені вручила пакунок, ..і почала вітати мене з днем народження)(ну я вже не стала їй пояснювати що то за подарунок) А в пакунку таке все кльове-кльове! особливо рукодільно-солодка частинка! Дякую моя дорогенька форумляночка!
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Кать, надіюсь ти встигла все "запэчатлэть"? до того ніж та частина солодка буде опробувана?
Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом? Встигла...тільки я така мантелепа..тільки коли фоткала то згадала ,що відправила свій подаруночок , а сфотографувати забулась...Написала на пошту детальний описсподіваюсь мені пробачать