Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем zetta, 21 Вересень 2012.

?

Покавувати/чаювати прийду:

1. -12 жовтня в п"ятницю на 12.00

4,0%
  2. -14 жовтня в неділю на 14.00

18,0%
  3. не прийду

50,0%
  4. -12 жовтня в п"ятницю на 18.00.

38,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Осіння рапсодія або покавуємо(чаюємо) разом?

в мене така сама пісня
    але то гарний привід познайомитись:connie_pull-pigtail
    а можна я напишу чого не люблю? зеленого чаю з жасмином (але чоловік п"є якщо що) і розчинної кави
    але я буду рада будь-якому сюрпризу бо люблю несподіванки, гарний настрій і отой момент чекання, відчуття цікавості таке мені дитяче і кльове:girl_yes2:

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Так-с, мені чомусь здається, що я колись читала, що моя форумлянка любить каву:) Будемо на те сподіватися, хоча я, як істинна чає-кавоманка, не пропущу нагоди подарувати і те, і інше)
    Я п"ю все, якщо що, тільки розчинну каву не поважаю:)
    І вже придумала рукодільний подаруночок, залишилося зробити.

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

і я, і я, і я теж отримала вже чудову форумляночку і вже "накидала" подаруночок.
    тепер треба деякі елементи купити, а деякі зробити. сподіваюсь вгоджу з сюрпризом і все підійде і смакуватиме :girl_tender:
    виступаю більше по чайочках різних (натуральну каву лише зранку з молочком :girl_yes:), а молочний шоколад це моя слабість :girl_wink:

4. irushka

irushka Well-Known Member

Я вже маю ідею подарунку, буду тепер шукати де це все дістати. Але я так переживаю! Вперше беру участь в такій забавці, і дуже хочу сподіватись хоча б на усмішку своєї форумлянки як вона отримає подарунок.
    А можна через кураторів щось питатись, дізнаватись про "своїх"?

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А мені Миколая нагадує
    Мені чомусь зараз постійно на очі трапляюься різні кавово-чайово-подарункові прибамбаси, чи то я просто звертаю на них увагу - вже і собі прикупила пару сувенірчиків не в тему, але таких кльових!
    В мене основна частина подарунку вже є, рукодільна також, і тепер постійно себе торможу, щоб не подовпихувати в подарунок різний дрібязок, бо організатои писали,що

6. terezka

terezka котяка-вишивака

авжеж, куратори і інтригу дотримають, і дізнаються, що необхідно

7. oksumoron

oksumoron Active Member

моя форумлянка ще не написала, чого їй гарного хочеться в її посилочці! то я напишу, що каву я люблю, але в мене вже її стільки є, що краще мені чаю, який можна пити і 5 разів на день, ще й гарно зимою йде з лимоном!:girl_flirt:
    я трохи задумалась над рукодільною частиною, оскільки я у Львові нічого не маю, то мабуть буде в мене все куплене лише! :girl_blum:

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

тільки такі питання, як які цукерки форумлянка?, а чайок чорний/зелений?, а кава Арабіка чи Робуста? не задавати. Мені здається так вже буде не цікаво!

9. gnoma

gnoma Member

А я вже майже розгадала, що любить моя форумлянка, надіюсь не помилюсь, бо щось вона мовчить поки що :)
    Думаю до кінця тижня буде в мене готовий подаруночок. От тільки ще з рукодільною частинкою не визначилась.
    Про себе то я страшенна кавоманка і солодкоїжка :girl_yes: І взагалі мені вгодити дуже легко, бо буду рада абсолютно всьому :)

10. Orman

Orman Модератор-бомба

я напевно щось пропустила ... хіба рукодільна складова обов"язкова?

11. Donata

Donata Active Member

не обов"язкова

12. nattsol

nattsol Well-Known Member

просто на форумі багато прихованих рукодільниць :)

13. gnoma

gnoma Member

ні, не обов"язкова. Тема ж просто кава-чай, а там вже все від фантазії залежить:)

14. zetta

zetta Well-Known Member

ні ні ні ні ні і ще 1000 разів ні.
    хто на що спроможний.... в кого яка фантазія, можливості, бажання. все!!! мус бути лише чай або кава.. або і те і те!

15. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Вчора весь вечір мучилась над ним, а пішов він у смітник:girl_cray:
    Сьогодні буде друга спроба, от виджу як воно має бути а втілити не полуцацца ніяк :sad:

16. Alexx

Alexx New Member

Якщо це полегшить "життя" моїй дарувальниці, то я скажу, що буду рада всяким подарункам- рукодільним, нерукодільним і для рукоділля ))))! І не треба дуже багато дарувати, просто як приємність. Я більше люблю той момент очікування сюрпризу/подарунку )))). А позитивні емоції це вже дуже цінний подарунок. Надаю перевагу каві, молочному шоколаду, але взагаліто я всеядна )))). Незаморочуйтесь дуже )))) :girl_wink:

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

От всі пишуть
    , а воно так не виходить, бо хочеться зробити приємно:)

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А я сіла і зробила, тако за 30 хвилин, поки мала спала:) Але мені мало, планую сотворити ще, так як то дуже простенькі дрібнички. Ну і воно хоч не обов"язково, але я дуууже люблю дарувати комусь свої "шедеври", так що прийдеться панянці потерпіти:girl_haha:

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і я сьогодні пів дня рукодільничала, 1/2 подарунку для форумляночки готова :)
    так файно що завдяки такій забавочці випадає нарешті нагода ближче познайомитись з людьми, дописи яких давно читаєш на форумі.

також мені дуууже цікаво хто готує подаруночок мені :girl_tender:, я люблю все крім зеленого чаю, солодощі майже не вживаю але маю з ким поділитись:girl_wink:.

і ще маю питання, подарунок можна вручати/відправляти навіть ще того тижня, головне ж до 15 жовтня, правда?

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

ясно що ні, але так як вважаю себе трохи рукодільницею:shy:, то мені совість не дозволяє не змайструвати щось своїми руками, та й цікаво мені таке робити. а в першій моїй грі не робила нічого рукодільного,бо ще не вміла:pardon:, і всеодно подарунок був зібраний з душею.

20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

для полегшення вибору сюрпризика зізнаюся, що люблю каву/чай одинаково :)

І я вже маю, що дарувати своїй форумляночці... залишилося запросити її на каву/чай :)