Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

Боюсь, що торт не довезу, по моїх дорогах :girl_emo:
    Дещо інше, але не менш смачніше :girl_yes:

Звісно!
    Я б дуже хотіла вручити сама. Сподіваюсь, що таки вийде форумляночці зі мною зустрітись.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ех, читаю що тут всі вже подарунки повибирали, а я ще в роздумах. Планувалось одне, але коли отримала адрес, зрозуміла що треба все передумувати. І розмір підбирати, та ще й напевно одного друга підключу як дарувальника ;)

3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Cьогодні фоткаю і відправляю, бо більше чекати несила :) До роботи над подаруночком та упакуванням були залучені всі домашні, і сподіваюся, моя форумляночка відчує той позитив, з яким він готувався :)

Доповнено: зняла до знимки мереживо, щоб було краще видно вміст подарунка, і вже воно мені вдруге не зав"язалося, як треба. Ех, шкода, але вже відправила, як є (( Все, люба форумляночко, чекай на осінній сюрприз :)

Останнє редагування: 8 Жовтень 2014
  4. Gorda

Gorda Well-Known Member

А я тепер не знаю коли відправлю свій. Моя малеча захворіла. Але думаю що до 20 відклигаємо.

5. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Я вчора пробіглась по магазинах і розчарувалась...не можу знайти те що хотіла ,а те що підходить - не доїде, ех...буде подарунок їхати до форумляночки на наступний тиждень ,а так не хотілось заставляти її чекати

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

почала вчора дещо робити руцями. не впевнена чи вийде, бо роблю таке вперше. але я стараюся, чесно-чесно:)
    чомусь постійно собі в думках передумую-перемінюю складові подарунка. мабуть, поки не виберуся по магазинах так і буде тривати. хочу піти сама, без малявочки,щоб повноцінно спокійно походити і повибирати. а таке щастя світить мені лиш наступного тижня.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене вже 2 елементи подарунку
    і так вони мені подобаються, балдю
    цікаво чи вгадала

8. AlbinaK

AlbinaK Member

Про смаки своєї форумляночки вже трохи піддивилася :) Листівка майже готова, додаткові подаруночки теж, а от з основним мушу ще трохи "погуляти" по крамничках. Те що я собі уявляю ще не попадалось, так що буду ще шукати :)

Я люблю і каву і чай і солодке теж вживаю ;)

9. Naama

судячи по дописах, дівчатка так стараються, щось роблять своїми руками, а я ніц не вмію))) Хочеться чогось такого не буденного, не звичного, думок купа, а з втіленням трохи гірше ,маю один подаруночок вже, але він не відноситься ні до жодної категорії:girl_blum:

10. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Все... фото вислала на форумну пошту, завтра піду на пошту, не хочу заставляти чекати свою дорогу форумляночку, і так вже день прогавила

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Не знаю, чи я перша, але форумляночко моя, чекай на подаруночок. Сподіваюсь, догодила, бо дуже старалась. Рукодільної частини аж такої не маю, але креативно підійшла до всього, все витримано в тематиці (і кольори і даруночки). Сподіваюсь, все вдалось.

12. Naama

ААА, дівчата ,ви такі шустрі))) а в нас доця захворіла
    Дорога форумляночко, вибач, що заставлю тебе ще трошки почекати.

13. Shamna

Shamna Мамуся

Дорога моя форумляночко, сьогодні відправила твій подарунок. Тож найближчим часом чекай сюрпризу.

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дівчата, но-но. Тримайте трохи інтригу, а то прийде форумянці повідомлення на пошту і вона вже буде здогадуватись від кого це, та ще й інші будуть знати, що від вас вже подарунку їм не чекати ;)
    Думаю, достатньо на форумну пошту відзвітуватись:))

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

І я хочу попросити вибачення у своєї форумчанки, що не зможу цього тижня відіслати подарунок. Ми тільки сьогодні відклигали, але вже скоро, скоро все буде готовим

16. Hexe

Hexe Well-Known Member

Нічному дарітєлю

17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Ну, я б руцями щось би і зробила, так маленький помічничок так допомагає, що тільки тримайсь. Тому буду обходитись купованим, але з душею. Я вже магазини по два рази обійшла. Є майже все (якщо нічого не мінятиметься в останню хвилину), от ще б листівку гарненьку знайти....
    Завтра піду третій раз все обходити...

Мені осінь чомусь пахне бергамотом і чорним-чорним шоколадом...

18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я теж надішлю подарунок ближче до 20-го числа, бо трошки повільно йде мою рукодільна частина. Люба форумляночко, не ображайся.

19. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і мені залишилось доробити рукодільну частину, тому відправляти-передавати буду на наступному тижні:girl_flirt:

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

в мене тепер теж є киця-помічник, часом здавалось, що з нею я ніц руками не зроблю, але вчора я її дивом приспала і майже доробила, що планувала;)