Осіння рапсодія - 2014

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 20 Вересень 2014.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Осіння рапсодія - 2014

І чого так багато людей не люблять того бегемоту))
    Я вже майже все. Коробку зробила і вже попакувала туди частину. Ще в четвер частину подарунку докупити, а в неділю він буде вже в Украіні.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

2. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

а мені попалась така чарівна незнайомка, я навіть близько не знаю що вона любить, а ще діти ніяк неможуть викашлятись, тому на даний момент немаю нічого, тільки ідеї, але часу ще маю багато тому я встигну, а щодо мене то я дуже люблю сюрпризи і чекаю

3. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А я дивуюсь як тут багато хто зі швидкістю світла вже приготував подарунок. А в мене ще нічого не підготовлено, щось ідей взагалі немає. Основний подарунок має бути один, тому і хочеться щось особливе, щоб для форумлянки сподобалось. Ану давайте підказуйте мені ....

П.С. Щодо моїх вподобань, то я буду рада будь чому, навіть якщо я "міцного" не п"ю:girl_wink:.

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Та, в мене основний подарунок взагалі має ще за розміром підійти, а з"ясувати його мені поки що не вдалося. Сподіваюся, вгадала :)

5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Підписувати.
    І, цей, люба моя дарувальниця, я дуууже не люблю чай з багамотом і каркаде.:girl_blush2:і вобще не люблю з домішками. Отака я перебірлива.

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ого, не смію питати, розмір чого?

7. katysik

katysik Well-Known Member

хм, цікаво так :)

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

угу, так я і написала :) Єдине, що можу сказати - йдеться про ту саму рукодільну частину, яку я планую на днях завершити. Пригадую, в Миколайкових обмінах десь бачила, навіть білизну дарували, ну то я не такий спец, щоб по фото визначати розмір подібних речей, тому сорі, пікантностей не буде :)

9. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

а я сьогодні прикупила жовтеньку частинку подарунка, ще завершити рукодільну і листівку і також можна відправляти, правда поїде кур"єром,а не поштою, або може навіть сама доставлю якщо з роботи вирвусь:girl_wink:

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А я вчора вирішила зовсім інакший подарунок дарувати ніж думала раніше. Сьогодні купила все необхідне для рукодільної частини і сідаю завтра робити. Ще 2 частинки подарунку вже купила, залишилось тільки листівочку купити))

11. raspberry

raspberry Well-Known Member

Класно, а в мене руки не з того місця до "рукодільства":girl_sad: То ж в мене всі частини куплені. Сьогодні фотку адміністраторам скинула, завтра отримувачці відправлю.

12. Gybka Bob

Gybka Bob Member

А я вже відправила все, чекай, форумлянко-незнайомко призент))

13. katysik

katysik Well-Known Member

ох, які ви, дівчатка, швидкі :) Дорога моя форумляночко, до кінця тижня обіцяю все докупити/зібрати і швидше за все чекай мого особистого кур'єра у себе на вихідних ;)

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ну ви і швидкі)))
    Я наперед кажу, що своїй форумянці я подаруночок надішлю ближче 20 жовтня) Мені чомусь хочеться відтягти задоволення і не спішити))

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я також
    ідеї є. треба їх втілити. а це потребує часу:)

16. Shamna

Shamna Мамуся

А в мене вже все є, залишилася тільки рукодільна частина. Якщо добре піде, то завтра планую відправити.

17. casablanka

Я ж кажу- швидкість світла:d7:.
    Але все ж повезе комусь...

Я лише з думками збираюсь і все ще в роздумах, тому

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

І я так.
    Я вже майже весь подаруночок в голові склала. Маю дилему з солодким. Надумала одне, потім прочитала інше. Мабуть дещо буде хендмейдне, і дещо докуплю.
    А, ну і походила по профілях, щоб позаплутувати трохи форумлянок :girl_crazy:

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А в мене вже все готове крім солодощів :girl_wink: Сьогодні завершила рукодільну листівку, думаю сподобається :girl_blush2: Постараюсь відправити чим поскоріше, як тільки виздоровлю...
    А можна вручити подарунок самій?

20. casablanka

Що торт пекти будете???
    Ото комусь зафартить з смачненьким:girl_tender:.